8
-
#8 Jah, majd nyílván öböl vagy iraki háborús lesz, esetleg a jövőben játszódik, mint a BF2142.
Szerinted mi a valószínűbb? Csinálnak egy teljesen új játékot, egy új korszakban, új fegyverekkel, vagy lehúznak még egy réteg bőrt a jól bejáratott második VH-s egyre silányodó csillivili kakikupacról? -
dav1d #7 pff cod ..... SOLDIER OF FORTUNE!!!!!!!!!!!!!ááááááááá pls activision -
atomka91 #6 Mondtam már h nekem sok h Cod -ból ez lesz a 3 -ik ami kijön PC-re de télleg .
-
#5 attól, hogy sok a második világháborús játék, mi bajod van a Cod4-el?
Azmár nem vh-s lesz:) -
#4 Cavaldi:
Nem lesz COD3 pc re.
A kiadó a harmadik résztől kezdve úgy gondolta, hogy minden páratlan számú részt ad ki konzolra, és csak minden párosat PC-re. A fejlesztést is 2 külön csapat végzi. (akiktől az elsőt és a másodikat kaptuk az dolgozik a PCs verziókon, azaz jelenleg a 4.-en) -
atomka91 #3 Haggyá má CoD 4 :D első még jó volt mert ujdonság még a második is de most már aaaniyra sok ömlyesztett második ww-s jaták van h nekem csömöröm van tőlünk már bocs ... amugy tényleg nagyon jók az unreal motorok szép a grafika és nem kell hozzá erőmű, legalább is eddig így volt ... szal nem csodálkozom h kell nekik. :) -
Cavaldi #2 Cod4-et??? és 3-as hol marad PC-re -
#1 Csinálják a Cod4-et ezzel!