39
Falon futkosás Prince of Persia módra
-
Kepek #39 Képes a falon is menni (0:25-től)
-
Wolfsnack #38 -
#37 Jah. Egyelőre megelékszem azzal, hogy értem, miről ír. :) -
#36 a horizontális tudtommal vízszintes. namost ha van vízszintes fal, azon én is tudok futni... -
#35 Miért? Nem lehet? -
#34 "vertikális ill horizontális falon futások"
na ezt most magyarázza meg vki h lehet egy fal horizontális -
Fbn Lx #33 milyen falon és milyen csukában nyomod azt a 4 és fél métert?
Nekem 3 lépésig megy, azok is elég kis lépések :p -
#32 ok kösz. -
#31 Sztem jó,csak 1 kicsikét abszurd. Pl vegyünk 1 sztorit. Egy 7 éves kisgyerek éjjel-nappal Prince of Persiát játszik. Aztán egyszer az iskolában ahelyett h a lépcsőn menne le megpróbál a falon futni (mert vannak ilyenek pl 1 gyerek aszitte h ő vmilyen reőülő pokémon és kiugrott a 10 emeletes házból) és puff betörik a feje a POP miatt... szal nemigazán ajánlom 10 alatti gyerekeknek a POP trilógiát. Én 1ébként nagyon bírom a falonfutást meg a többi akrobata mutatványt mert előnyös a játékban... -
#30 Na és láttam a pokemon blue rescue team nintendóDS játékot. Tehát lehetséges hogy egy egerben annyi energia van, hogy 3méter távolságból megrázza az ellenfelét ^_~ -
#29 >>> -
Romtotem #27 Magyar helyesírás tanulmányozása, teljeskörű elsajátítása után szerintem Neked is menne. Talán. -
#26 sznéknek igaza van az már nagyon is PK
és sznék hogy te milyen sok oldalú vagy -
#25 amire te gondolsz az a PARKOUR,énis csinálom,abban vannak ilyenek. én nekem a falon futás 4 lépésig megy és kb 4 és fél métert haladok... -
#24 Óóó, most mér' mondoood? :) -
#23 Tudod ez egy játék, nem kell hogy ragaszkodjon a valósághoz. -
#22 Azt csak Chow Yun Fat tudja mekcsinálni... :S
de nekem nincs is olyan kardom mint nekie :) -
#21 Azt túl könnyű, mer kemény és szilárd! A fák legfelső ágain meredező fátyollevelekre kell masszívan rátehénkedni orkán ideje alatt! -
#20 kigyúrt, megkapaskodik és elrúgja magát... csak gyorsan mert félisten...
a lebegés tényleg menőbb, de már az is snassz... én ládzsa hegyére szoktam kislábújjal felugrani -
#19 neh.. ez vicc ...:c -
el bruja #18 1ébk még azt olvastam vhol hogy bred pitty helyett Keanue Reevest húzkodják majd kötéllel:P -
Radee #17
Lesz filmben iskivánci vagyok abba is beleteszik-e ezeket. Valószínűleg majd kötélen húzkodnak egy Orlando Blum-ot vagy Braqd Pittet.
-
Radee #16
Bizony a gravitáció, a forgatónyomaték, a súrlódás
-
Radee #15
Egyénként a játék története egész jó csak vannak benne ezek az "érdekes" dolgok. -
Radee #14 és az hogy két fal között ugrál ide-oda?
-
400Dani #13 Tamagocsi -
400Dani #12 sok pú -
Cat #11 a kinai filmek castingjánál elsőre mindig azt kérik, hogy "fuss át a tavon". Ha megcsinálja, még énekelnie kell egy dalt, és mondania két verset. Ezért ilyen ügyesek. -
#10 ehh... hmm és gravity gun-t akarok, az megoldható fizikai szempontból? -
#9 jah, rohadjon meg -
#8 Egyszerűen lehetetlen úgy futni a falon oylan sokáig... lehet h tapad a cipője, de hát a jó öreg gravitáció... -
Lyan Kyj #7 Aha -
#6 Már nem menő, én lebegni szogtam. .p -
#5 Jamacasi -
#4 mátrix -.- meg volt most vmi film az rtl klubon azt hiszem múlt hét pénteken,abban is megcsinált dmx egy ilyen atrakciót -.- -
#3 Jackie Channek néha összejön, csak nem mindig elsőre és csak rövid távon :) -
#2 oszttársamat kéne látnod...:D tiszta pókember :D -
Radee #1 Akiismeri a Prince of Persia játékokat (az újakra gondolok: Sands of time, Warrior within, T2T ) azt kérdezném hogy mi a véleménye a herceg atrakcióiről, mármint fizikusi szemszögből. Úgy mint vertikális ill horizontális falon futások. Falakon ugrálás ideoda stb.