Francia elnökválasztási kampány a Second Life világában

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A 15ös komment nem ehhez a témához van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Az Opera ugrott bejelentkezésnél ide vissza!:s

ELNÉZÉST

A türelem rozsdát terem.

amúgy azt nem értem ha a szülei nem foglalkoztak vele...akkor gondolom csak annyit tudtak játszik...

a hulla mondta hogy nem aludt egy-két órát a gép elõtt néha-néha??

A türelem rozsdát terem.

garancia nincs, és nem küldhetõ vissza a feladónak

A türelem rozsdát terem.

amcsiknak is ki kéne próbálniuk xD

A türelem rozsdát terem.

Nem semmi. Láttam Indexen mai cikkben, hogy van már Second Life Felszabadítási Szervezet nevû terrorcsoport, akik a Second Life-ban meg akarják csinálni a demokráciát. Lol.

lol omni-tek commander ranged szegfüvel?😄D

Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.

Rage47
<#eljen><#smile>
Tetsuo
A magyar kormány pedig vezetne be ott megszorításokat!

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

tothzozo
Szerintem jó ötlet.
Például a magyar tüntetõk is tüntethetnének a SL-ban.

Tedd rá a kezed a forró tűzhelyre egy percre és egy órának tűnik. Legyél együtt egy csinos lánnyal egy óráig és egy percnek tűnik majd. Na ez a relativitás. Albert Einstein

Jézusom,ami sok az sok.Readásúl elég a képre nézni,játszott már vki ezzel<#kerdes>

\"Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz;Gigabyte P35C-DS3R;Kingmax 4Gbyte Ddr2;Msi Nx8800Gts 320 Mb OC;Maxtor 320Gb\"

Gyurcsány még nincs?! 😄

Apple iPhone, HP-Compaq 6715b Notebook, Google termékek - csak lazán ;)

PíszLávJuniti
ezt nem kéne.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

lol

Mivel a gépkonfig ideírása nagyarcúságnak tűnhet, nem írom ide. :) Pedig nem olyan komoly ám, félreértés ne essék. Átlagos gép.

gyalog galopp: Hülye angolok, angol hülyék! neklem ez jut szembe errõl csak most az angolok mondhatnák a franciákra. 😄
hülye franciák...

ColdFire
jáj...

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.