26
-
dez #26 Megkérdeztem. Ez a lényegében a .ts egy spécibb változata, benne mpeg2-vel, kiegészítve vezérlő kódokkal. Próbáld ki, hogy levágsz az elejéről 6 bájtot, és átnevezed .ts-re. -
dez #25 Nem lehet látni a teljes rendszert, mert 1. az flashban van, 2. HW-es virtualizációval védett, a HW-rel együtt. Ha olyan egyszerű lett volna, már megtörték volna. Gondolod, hogy a Sony olyan hülye, hogy úgy oldja meg ezt a Linuxozást, hogy semmi védelem? Nem, épp ellenkezőleg. A játékokat meg nem ő másolja át, hanem a gép saját rendszerében van ilyen lehetőség, hogy vinyóra installál részeket. -
sathinel #24 Nem linux alól hanem linux alatt lehetett átállítani a régiókódokat. Mivel linux alatt látod a saját rendszerét is a ps3-nak. Hard drive is csatolható hozzá. Szerinted ha linux alatt láthatod a rendszerét, akkor mennyi idő feltörni annak aki ért hozzá? A srác aki 1 Terás winyót csatolt hozzá azt mondja hogy egy ps3 játék 15giga körül van, és azokat másolja rá. Ennyi erővel akkor már törni is lehet szerintem mint ahogy mindent feltörnek. -
dez #23 (De már az is egy törés lenne, ha az eredeti lemezről futnának a külső Linux alól.) -
dez #22 "De megy a ps3 játék is rajta. Nézd meg hogy vált a saját oprendszer és linux közt."
Nem tudom kihámozni, miről beszélsz. Igen, a PS3 játékok mennek a saját oprendszer alatt. Na és? Az a dolguk. :D Aztán egy reboot, boot telepített Linux. És? Játszhatsz Linuxos játékokkal, már ami fut. Tele lenne a sajtó, ha a telepített Linux alatt futnának a PS3 játékok, írt lemezről! Az a PS3 megtörését jelentené. De ilyen még nincs. -
sathinel #21 De megy a ps3 játék is rajta. Nézd meg hogy vált a saját oprendszer és linux közt. Valahol olvastam hogy régiókódokat is kitudja linux alatt műteni. -
dez #20 Az csak egy védett, Sony által módosított, kiegészített kernel. -
dez #19 Csak nem PS3 játékokat. -
dez #18 Egy ismerősömnek is van egy ilyesmi kamerája, megkérdezem. -
imuthesz #17 mármint ps3 játékokat? -
portable #16 linux -
portable #15 ha jól tudom linix lapból van a ps3-on -
endrúdí #14 Ja, a gond az, hogy amit felvesz a kamera 8centis lemezre azt nem ismeri fel a pc. Illegal operation. Fel kell telepíteni a Sony picture motion browsert ami folyamatosan fut taszként és levágja ha beteszel egy avchd lemezt. A gond az, hogy csak nézni tudod vele a cuccost, szerkeszteni még nem tudom mivel lehet.
Tehát a mostani nyaralásomról van 9 avchd lemez, elteszem aztán majd egy év múlva megpróbálom szerkeszteni, vagy megnézni dvd-n.
Ennyit a HD kamerákról és a Sony formátumairól. Ja még a sony vegas videoszerkesztő sem ismeri per pillanat az avchd-t :D -
sathinel #13 Ja főleg hogy mostanság már linux is fut PS3-on) Ha utánnanézel van videó hogy 3 perc install és felrakja) innentől kezdve a régiókód és a többit dobhatják ki. A gyerek is azt mondta hogy futtat rajta minden kiírt játékot.
http://www.youtube.com/watch?v=ozdOLV2q20k
http://www.youtube.com/watch?v=_ZXcuhJkwx4
Worlds First 1TB PS3
http://www.youtube.com/watch?v=ThNU0ltoWzo
XP is fut de csak linux alatt.
http://www.youtube.com/watch?v=G-Ecr8tWetI&mode=related&search= -
dez #12 Ja jó, bocs, már látom, hogy ez valami külön formátum. Bár gondolom konvertálható, amibe akarod, pl. pc-n, nem? -
izb #11 én is megengedhetem magamnak, hogy elküldjelek a jó fenébe...
Te meg f@sz vagy... -
#10 Keménykec? -
#9 En 4 eve tobbet fizettem a DVD lejatszomert, mint 120 ezer forint, tehat egy Blu-ray lejatszoert ma gond nelkul kiadnek ugyanennyi penzt.
De tudom, en megengedhetem magamnak, ti meg csorok vagytok. :-) -
2504 #8 ez izad én is vagyok vele scorpeeon!!!!!!!! -
dez #7 Te miről beszélsz? Minden BD (és mellesleg HD_DVD) lejátszónak tudnia kell az AVC-t (=h.264). -
#6 Sztem a PS3 a legjobb alternatíva még mindig: csak pár 10ezerrel drágább és egy full nextgen géppel együtt lesz Blu-Ray lejátszód is :) -
endrúdí #4 Én is kivagyok rájuk mert vettem egy hd camet és avchd formátumot csak ez a (fának a földben lévő része) lejátszójuk tud. -
szombi #3 A SONY már régen leírta magát a PS3-al és sok egyéb elkúrással... -
endrúdí #2 Max ha fel lehetne vele venni és lenne rajta ethernet csati, hogy meg tudjam nyitni a megosztott fileokat. meg ha ..., ... -
JL666 #1 Így sem adnék érte 120 ropit. Ez van