146
PhotoShop, HTML, XHTML, Weblapkészítés, CSS, Programozás, stb...
  • Susarc
    OFF tud nekem ehez valaki egy Coelho aláirást szerkeszteni?

• Darth Raven
    Még valami:

Hogyan tudnék aloldalakat létrehozni?
  • Darth Raven
    Üdv!

Blogon hogyan tudnék szavazást nyitni? Valaki le tudná írni ennek folyamatát részletesen?
  • BlackCat
    MUNKA LEHETOSEG
    Olyan kreativ embert(ket) keresek, aki(k) megterveznenek nekem egy hamarosan nyilo etterem weblapjat.
    Irj privit, ha erdekel
  • Master91
    Majd akkor ellegózok vele, köszi!
  • SrAta
    Photoshop
    Fenn a menüben
    Filter/Blur
    Itt a gaussian Blur és a Motion Blur jó neked, de próbálkozz az összes Blur homáylosítás:)
  • Master91
    Hali! Tudjátok biztos, néha sikerül olyan képet csinálni, ami kicsit elhomályosodik ( hamar rántod el a fényképezőt pl.) valami módszer van rá, hogy PhotoShopba, vagy GIMP-be megtudjam varázsolni?
  • dover
    sőt van még egy olyan oldalam amiben a menü elemeit akárhová el tudom mozgatni csak még nem raktam fel online
  • dover
    designers.atw.hu ez egy teszt oldal én még kezdő vagyok, de szerintem jól haladok design részét is én csináltam :)
  • pofa be
    Sziasztok!
    Létrehoztam egy weboldalt. Ebben szeretném megcsinálni a menüpontokat. A weboldal egy fejlécre, és három függőleges részre van bontva. Úgy szeretném megvalósítani a hivatkozásokat az oldalak között, hogy csak a középső oszlop tartalma változzon. Ebben szeretnék segítséget kérni.
    Ezen alábbi oldal is ilyen struktúrára épül:
    http://www.angolna.hu/helyszinek
    Üdv.
    M
  • phoenix1
    Ne haragudj, de ez pont olyan mint amikor valaki azt mondja neked, hogy "mondj valamit". Milyen színek, formák, stílus stb. részletezd egy kicsit.
  • sanya200
    Sziasztok, nem tudom jó helyre írok-e itt lehet kérni hogy valaki csináljon egy klaffa képet ps-el?
  • davos80
    Hei,
    kéne egy kis help: fotosopban vagy úgy általában szerkesztő software-ben mi a szakszó (angol magyar) arra, mikor a horizont ferde a képen és szeretném beállítani/elforgatni? Melyik menüpont?
    thx
  • HotPants
    sziasztok.... photoshop-al kapcsolatban lenne pár kérdésem de akk h itt ne fárasszak mindenkit megkérnék vkit aki esetleg azt érzi h szívesen segítene az vegyen fel msn-re ezen a címen :) [email protected]
  • zsozsi80
    Sziasztok!

Szeretném a segítségeteket kérni!

Iwiw mintájára szeretnék készíteni egy közösség számára, egy hasonlóan igényes közösségioldalt.

Tudnátok ajánlani valakit, aki letudná programozni?
    Természetesen nem ingyen kérném.
    köszönettel:
    [email protected]
  • LollerMan
    sziasztok!

Nyitottam egy weboldalt ami azzal foglalkozik h más weboldalakat hirdet!
    Afféle PTC oldalhoz hasonló de itt nincs kifizetés hanem az összegyűjtött "pénzt" hirdetésekre vásárolhatják le a tagok. A hirdetés "olcsó" (nem kerül pénzbe) és garantáltan kinnvan az oldalon addig amíg a "kifizetett" látogatók ránem mennek az oldaladra! tökéletes népszerűsítésre. Az oldal még most indult tehát az első 15-20 oldal aki szeretné hírdetni magát ingyenes felkerülhet az oldalra.

Az oldalt itt érheted el>>>
    (a hozzászólásom nem reklám... csupán a weblaptulajdonosoknak szeretnék több látogatót szerezni!)

Üdv!
  • Fülüke
    Akkor megpróbálom kikapcsolni a gzip tömörítést, csak még megkell találni.
  • Dj Faustus #129
    "Azthiszem nem használ zip tömörítést"
    A kapott hibaüzenet és a fejlécek ismeretében az oldalon használt CMS gzip tömörítést használ.
    Itt írnak olyasmiről, hogy az extra.hu-n nem működik a gzip tömörítés (az oldalt összetömörítené - ha engedélyezve lenne - gzippel, és a böngésző kicsomagolná), tehát az adminisztrációs oldalon kikapcsolandó.
  • Fülüke
    Azthiszem nem használ zip tömörítést. De amúgy az e107 system website tartalom kezelőt használom.
  • Dj Faustus #127
    Hm, használ az általad használt CMS gzip tömörítést?
    Valószínűleg a körül lehet a probléma mivel Firefox alatt az alábbi hibajelentést kapom:
    Tartalomkódolási hiba

A megtekinteni kívánt oldal nem jeleníthető meg, mert érvénytelen vagy nem támogatott tömörítést használ.

* Lépjen kapcsolatba a webhely üzemeltetőjével, és értesítse a problémáról.

A webszerver meg az alábbi fejléceket adja vissza:
    HTTP/1.x 200 OK

Date: Sun, 08 Mar 2009 23:04:40 GMT

Server: Apache

Expires: Thu, 19 Nov 1981 08:52:00 GMT

Cache-Control: must-revalidate

Pragma: no-cache

Etag: fe9170c2a43a0d1b31d755263c17dc2a

Content-Encoding: gzip

X-Xfe: 10

Content-Type: text/html; charset=utf-8

X-Cache: MISS from deimos

X-Cache-Lookup: MISS from deimos:80

Via: 1.0 deimos:80 (squid/2.6.STABLE20)

Connection: close
  • Fülüke
    Üdv!

Valami történt az oldalammal. Füleki Pictures - oldalam
    AZ van, hogy az explorer és a mozzilla nem nyitja meg, de az opera nevű böngésző igen. Mi a fene történt? És hogy lehet kijavítani? SEGÍTSÉG!
  • Darjue
    Ha valakinek szüksége van pár tippre, vagy trükkre, akkor látogassatok el ide. http://www.pixeldesigners.hu
  • Aquir
    dehátbár hogyis pedig!
  • saca79
    Itt aztán csak úgy záporoznak a hozzászólások!!!!
  • saca79
    Gyűrött igen:)
  • Aquir
    Gyűrött oké?? Győrt ne bántsuk :)
  • saca79
    Hali skacok nincs valakinek valami ötlete hogyan lehet mondjuk egy sima felületnek ilyen győrött, koszos, retkes, stílust a leg egyszerübben adni.

• zilahi
    Sziasztok.
    Egy kis segítség kellene nekem photoshophoz. Készítenem kell egy szórólapot ami LA/4-es méretbe kell majd a nyomdának leadnom. A kérdés az az hogy milyen pixel méretet használjak az elkészítéshez.
    Nagyon sürgős lenne. Előre is köszönöm a segítséget.
  • Attila8805
    Na ok az volt a baj hogy teljesen kinagyítottam a képet és ezért nem láttam a másikat:)
    De van egy új probléma.
    "Could not transform because the initial bounding rectangle is empty."
    Ezt írja ki.
  • Attila8805
    hmm érdekes.
    Nekem mindig a másik jelenik meg:)
  • Suzaka
    Az pedig csak annyi hogy megnyitsz 2 képet, automatikus berakja mind2-t a munkaterületre vagy mittomén' hogy hívják azt a részt aminn dolgozol. :D
  • Attila8805
    Ok thx!
    De non kezdő vok és arra nem jöttem rá hogy egyszerre két képpel dolgozni:D
    Szóval betöltöm az eggyiket de a másik már nem sikerül:D
  • Suzaka
    Free transform a kép részleten, majd a szem ívéhez igazítod ezzel a kis cuccal:

És végül átállítod mennyire legyen áttetsző a kép
  • Attila8805
    PL mint ez!
  • Attila8805
    Hali all!
    Hogy tudnám megoldani hogy valakinek a szemébe bele tudjak tenni egy másik képet mintha tükröződne benne?
  • Aquir
    hát most éppen szerelik a laptopom, szóval ezt nem tudom megnézni, pech :p
    nyilván onnan rémlik miközben használtam a ps-t

nézd meg a 1./vagy 2. menüben a beállításokat, meg a filter menü utáni menüket hogy van e ott ilyen
  • roto
    de néha muszáj nagyon rázoomolni.

aquir, és honnan rémlik? ("you are my only help")
  • Japep
    Kicsinyíts a képen és akkor máris nem kell akkora távolságot megtenned az egérrel... :)
  • Aquir
    talán van olyan hogy maradjon az ablakban az egér-beállítás a ps-ben, legalábbis rémlik ilyen
  • roto
    nem az a gáz, hogy nem megy egyenesen- shift lenyomásával egyenes-, hanem, hogy begyorosul, ha elérem az ablak szélét.