146
PhotoShop, HTML, XHTML, Weblapkészítés, CSS, Programozás, stb...
-
Susarc #146 OFF tud nekem ehez valaki egy Coelho aláirást szerkeszteni?
-
Darth Raven #145 Még valami:
Hogyan tudnék aloldalakat létrehozni? -
Darth Raven #144 Üdv!
Blogon hogyan tudnék szavazást nyitni? Valaki le tudná írni ennek folyamatát részletesen? -
BlackCat #143 MUNKA LEHETOSEG
Olyan kreativ embert(ket) keresek, aki(k) megterveznenek nekem egy hamarosan nyilo etterem weblapjat.
Irj privit, ha erdekel -
#142 Majd akkor ellegózok vele, köszi! -
#141 Photoshop
Fenn a menüben
Filter/Blur
Itt a gaussian Blur és a Motion Blur jó neked, de próbálkozz az összes Blur homáylosítás:) -
#140 Hali! Tudjátok biztos, néha sikerül olyan képet csinálni, ami kicsit elhomályosodik ( hamar rántod el a fényképezőt pl.) valami módszer van rá, hogy PhotoShopba, vagy GIMP-be megtudjam varázsolni? -
dover #139 sőt van még egy olyan oldalam amiben a menü elemeit akárhová el tudom mozgatni csak még nem raktam fel online -
dover #138 designers.atw.hu ez egy teszt oldal én még kezdő vagyok, de szerintem jól haladok design részét is én csináltam :) -
pofa be #137 Sziasztok!
Létrehoztam egy weboldalt. Ebben szeretném megcsinálni a menüpontokat. A weboldal egy fejlécre, és három függőleges részre van bontva. Úgy szeretném megvalósítani a hivatkozásokat az oldalak között, hogy csak a középső oszlop tartalma változzon. Ebben szeretnék segítséget kérni.
Ezen alábbi oldal is ilyen struktúrára épül:
http://www.angolna.hu/helyszinek
Üdv.
M -
phoenix1 #136 Ne haragudj, de ez pont olyan mint amikor valaki azt mondja neked, hogy "mondj valamit". Milyen színek, formák, stílus stb. részletezd egy kicsit. -
sanya200 #135 Sziasztok, nem tudom jó helyre írok-e itt lehet kérni hogy valaki csináljon egy klaffa képet ps-el?
-
davos80 #134 Hei,
kéne egy kis help: fotosopban vagy úgy általában szerkesztő software-ben mi a szakszó (angol magyar) arra, mikor a horizont ferde a képen és szeretném beállítani/elforgatni? Melyik menüpont?
thx -
#133 sziasztok.... photoshop-al kapcsolatban lenne pár kérdésem de akk h itt ne fárasszak mindenkit megkérnék vkit aki esetleg azt érzi h szívesen segítene az vegyen fel msn-re ezen a címen :) [email protected] -
zsozsi80 #132 Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni!
Iwiw mintájára szeretnék készíteni egy közösség számára, egy hasonlóan igényes közösségioldalt.
Tudnátok ajánlani valakit, aki letudná programozni?
Természetesen nem ingyen kérném.
köszönettel:
[email protected] -
LollerMan #131 sziasztok!
Nyitottam egy weboldalt ami azzal foglalkozik h más weboldalakat hirdet!
Afféle PTC oldalhoz hasonló de itt nincs kifizetés hanem az összegyűjtött "pénzt" hirdetésekre vásárolhatják le a tagok. A hirdetés "olcsó" (nem kerül pénzbe) és garantáltan kinnvan az oldalon addig amíg a "kifizetett" látogatók ránem mennek az oldaladra! tökéletes népszerűsítésre. Az oldal még most indult tehát az első 15-20 oldal aki szeretné hírdetni magát ingyenes felkerülhet az oldalra.
Az oldalt itt érheted el>>>
(a hozzászólásom nem reklám... csupán a weblaptulajdonosoknak szeretnék több látogatót szerezni!)
Üdv! -
#130 Akkor megpróbálom kikapcsolni a gzip tömörítést, csak még megkell találni. -
#129 "Azthiszem nem használ zip tömörítést"
A kapott hibaüzenet és a fejlécek ismeretében az oldalon használt CMS gzip tömörítést használ.
Itt írnak olyasmiről, hogy az extra.hu-n nem működik a gzip tömörítés (az oldalt összetömörítené - ha engedélyezve lenne - gzippel, és a böngésző kicsomagolná), tehát az adminisztrációs oldalon kikapcsolandó. -
#128 Azthiszem nem használ zip tömörítést. De amúgy az e107 system website tartalom kezelőt használom. -
#127 Hm, használ az általad használt CMS gzip tömörítést?
Valószínűleg a körül lehet a probléma mivel Firefox alatt az alábbi hibajelentést kapom:
Tartalomkódolási hiba
A megtekinteni kívánt oldal nem jeleníthető meg, mert érvénytelen vagy nem támogatott tömörítést használ.
* Lépjen kapcsolatba a webhely üzemeltetőjével, és értesítse a problémáról.
A webszerver meg az alábbi fejléceket adja vissza:
HTTP/1.x 200 OK
Date: Sun, 08 Mar 2009 23:04:40 GMT
Server: Apache
Expires: Thu, 19 Nov 1981 08:52:00 GMT
Cache-Control: must-revalidate
Pragma: no-cache
Etag: fe9170c2a43a0d1b31d755263c17dc2a
Content-Encoding: gzip
X-Xfe: 10
Content-Type: text/html; charset=utf-8
X-Cache: MISS from deimos
X-Cache-Lookup: MISS from deimos:80
Via: 1.0 deimos:80 (squid/2.6.STABLE20)
Connection: close
-
#126 Üdv!
Valami történt az oldalammal. Füleki Pictures - oldalam
AZ van, hogy az explorer és a mozzilla nem nyitja meg, de az opera nevű böngésző igen. Mi a fene történt? És hogy lehet kijavítani? SEGÍTSÉG! -
Darjue #125 Ha valakinek szüksége van pár tippre, vagy trükkre, akkor látogassatok el ide. http://www.pixeldesigners.hu -
#124 dehátbár hogyis pedig! -
saca79 #123 Itt aztán csak úgy záporoznak a hozzászólások!!!! -
saca79 #122 Gyűrött igen:) -
#121 Gyűrött oké?? Győrt ne bántsuk :) -
saca79 #120 Hali skacok nincs valakinek valami ötlete hogyan lehet mondjuk egy sima felületnek ilyen győrött, koszos, retkes, stílust a leg egyszerübben adni.
-
zilahi #119 Sziasztok.
Egy kis segítség kellene nekem photoshophoz. Készítenem kell egy szórólapot ami LA/4-es méretbe kell majd a nyomdának leadnom. A kérdés az az hogy milyen pixel méretet használjak az elkészítéshez.
Nagyon sürgős lenne. Előre is köszönöm a segítséget.
-
#118 Na ok az volt a baj hogy teljesen kinagyítottam a képet és ezért nem láttam a másikat:)
De van egy új probléma.
"Could not transform because the initial bounding rectangle is empty."
Ezt írja ki. -
#117 hmm érdekes.
Nekem mindig a másik jelenik meg:) -
#116 Az pedig csak annyi hogy megnyitsz 2 képet, automatikus berakja mind2-t a munkaterületre vagy mittomén' hogy hívják azt a részt aminn dolgozol. :D -
#115 Ok thx!
De non kezdő vok és arra nem jöttem rá hogy egyszerre két képpel dolgozni:D
Szóval betöltöm az eggyiket de a másik már nem sikerül:D -
#114 Free transform a kép részleten, majd a szem ívéhez igazítod ezzel a kis cuccal:
És végül átállítod mennyire legyen áttetsző a kép -
#113 PL mint ez! -
#112 Hali all!
Hogy tudnám megoldani hogy valakinek a szemébe bele tudjak tenni egy másik képet mintha tükröződne benne?
-
#111 hát most éppen szerelik a laptopom, szóval ezt nem tudom megnézni, pech :p
nyilván onnan rémlik miközben használtam a ps-t
nézd meg a 1./vagy 2. menüben a beállításokat, meg a filter menü utáni menüket hogy van e ott ilyen -
roto #110 de néha muszáj nagyon rázoomolni.
aquir, és honnan rémlik? ("you are my only help") -
#109 Kicsinyíts a képen és akkor máris nem kell akkora távolságot megtenned az egérrel... :) -
#108 talán van olyan hogy maradjon az ablakban az egér-beállítás a ps-ben, legalábbis rémlik ilyen -
roto #107 nem az a gáz, hogy nem megy egyenesen- shift lenyomásával egyenes-, hanem, hogy begyorosul, ha elérem az ablak szélét.