38
...from the writers & director & producers of \"SAW\"
-
#38 Valaki kérte a Soundtracket, hát ittvan :
Charlie Clouser - Dead Silence_Main Title -
#37 hát elég egyszernézős film... néhol elég gagyi volt, de azért nem rossz, 6/10 -
#36 Nem hiszem el... egyszerűen sehol nem találom a zenéjét. nem tudja valaki (akár PM-ben) hogy honnan lehet leszedni??? -
Lipi1980 #35 Kurvára felcsigázott ez a film!
LÁTNI AKAROM
Mikor jelenik meg DVD-n??
Tudom!
Töccsem le... -
#34 Huh, én is most láttam, nálam a csattanó hozza fel a filmet egy 7.5/10-re :) Tetszett! A vége tényleg olyan "Fűrész"-es fejfogós anyádozós volt :) -
LayanT #33 hm. Ez állat volt!
A hangulata,a zene, és a végén a csattanó, toppos cucc.
És most h. olvastam, tényleg nekem is jobban összeáll. -
Gabosh #32 Elég zsir film. Most lett vége. -
Gabe18 #31 Igaz.Na igy már jobban összeáll a kép. -
#30 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a fiatal csaj volt a perfect doll, a tökéletes baba, legalábbis a végén amikor a könyvben mutatják hogy átfordítja azt a cetlit(amin a "to make the perfect doll" felirat van) a testre. Aztán ugyanúgy beleköltözött a lelke a vénasszonynak, mint ahogy a babákba ott a színházban. -
Gabe18 #29 Hát lehet nekem kimaradt valami,vagy csak szimplán hülye vagyok de
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most hogy volt a papa fiatal nöje a hasbeszélő csaj,ha egyszer az az öregasszony volt.Vagy én már tényleg nem értem.
Bezzeg a SAW-ból a babát én is észrevettem,ilyen hülyeségekre figyelek a filmet meg nem értem... -
#28 Ma néztem meg és nekem jobban bejött mint aa fűrészes hülyeség, a zene sokat dob a hangulaton. Aztán ne sikítsatok :) -
#27 Áhhhhhhhhhhh de komoly voltt úristenn , nemtom miről fogok álmodni :)
Most lett vége huhh XDD -
#26 Ja! Remélem ti is észrevettétek benne a kis "EASTER EGG" -et a végén a színházban. Ott csücsül a padlón egy oszlopnak támasztva és egy kis játékra vágyik ...
-
#25 Na megnéztem. Nekem is nagyon bejött.
SPOILER?
Annyira nem ésszerű a vége mint amennyire a Saw -oknak az szokott lenni, de ez azért más stílus. Azt azért sajnáltam, hogy kicsit kevés volt benne a para ... összességében 7/10 -
#24 -
#23 sárgabéka -
#22 Dead Silence SCR XViD-mVs 717.37MB
kép minősége, hangé állítólag szintén jó -
#21 Nagyon durva film! nagyon várom személy szerint dvd ripbe -
#20 Juni 26 kb Amerikai dvd megjelenés -
#19 Mikor fog megjelenni Mo-n? lehetőleg magyar szinkronnal?:D -
#18 Dead Silence CAM XviD-CAMERA
elég szar minőség:\ -
#17 koszonom dragam :)
avanyos vagy ;) -
#16 hát ez elég gyenge lesz, de attól még megnézem^^ -
#15 Hú, gyilkos babák!!!
De qrva eredeti...
-
#14 baba, szep bannert csinaltal :P -
#13 najo.. trailer... any*d! :DD::D:D tutko megnézem, de az is tutkó hogy nem moziba. összevissza f*snám magam moziban. :D:D:D -
#12 ja én azt hittem,hogy ez ilyen 8 kis történetből összegyúrt mozi (mint ahogy láttunk már ilyenre példát),nem mind külön teljesestés. Mind1,annál jobb -
#11 Are you scared... :) -
#10 Hát, ha neked 8 másfél órás film= 8 rövidfilm, akkor igen... :)
Amúgy a Gravedancers-t meg a Reincarnation-t láttam, egész jók, bár a Gd. végét elqrták... :( -
#9 Ez a film nem keltetet fel úgy az érdeklődésemet...mostanában nincs Fűrészhez hasonló horror/thriller? -
#8 the hamiltons eleg betegnek tunik :D -
Landor #7 najo.. :@ -
#6 8 sosemlátott rövidfilm egybe?? van köztük 1-2 fosatós ^^,majd mindenképp meglessük ezt is -
#5 Inkább 8 films to die 4.
Hivatalos Oldal -
#4 :D -
#3 jónak ígérkezik -
#2 hú ez jó lesz, az ilyen gyilkos babáktól mindíg kiráz a hideg -
#1 [center]
DEAD SILENCE
(MARCH 16TH)
MOVIE INFO & TRAILERS