5
Belief & Betrayal
 • Qwerty4
  #5
  Én most vittem végig.Jó volt. :)
 • sjucus
  #4
  Hali! Jó régi az utolsó bejegyzés, azért remélem más is foglalkozik a témával még rajtam kívül. Ha valakitud magyarítást vagy végigjátszást ehhez a játékhoz megköszönném! Én már elég sok helyen néztem,demég nem találtam semmit.
 • gyupee
  #3
  én szeretem az ilyen stílusú játékokat.
  mondjuk a sztorinak nagy szerepe van hogy jó legyen a játék...
  nem vagyok benne biztos hogy az egyház és egyháztörténelem (abból amit írtál) a legmegfelelőbb alap egy jó játékhoz, de mindentől függetlenül kipróbálom.
 • Gladiator
  #2
  hat ezzel a szoveggel, aztan kedvelt csinaltal hozza:D
 • kirol
  #1
  Ebben a kalandjátékban Jonathan Danter újságíró bőrébe bújva egy veszélyes vallási összeesküvés után nyomozunk.
  Az Artematica fejlesztőcsapata kimondottan a kalandjátékok műfajára van specializálva, így most is egy ilyen darabon dolgoznak, méghozzá a Belief & Betrayalen. A történetben az ifjú Jonathan Dantert személyesítjük meg, akinek nagybátyját meggyilkolják, s a rendőrség totojázása miatt ő maga kíván a végére járni az ügynek. Hamarosan azonban egyre több furcsa dolog történik vele, s a nyomok az egyházhoz, konkrétabban egy egyházi összeesküvéshez vezetnek, de a szálak kibogozása közben rájön, az egész történet akkor kezdődött, mikor Júdás eladta Jézust 30 ezüstpénzért. Katedrálisokban, kihalt katakombákban, raktárépületekben kell kutatnunk, persze nem csak egy városban, hisz nyomozásunk során eljuthatunk New Yorkba, Londonba, Oxforba, vagy épp Rómába is. A misztikus hangulatú, klasszikus külső nézetes kalandjáték már megjelent.


  További képek: ITT!

  Ja és a legfontosabb, a játék már megjelent!!!