1398
ClearBox JS 2.5
-
blackbile #1158 Kaptál emailt.
nem vitatkozván Veled, nekem sajna nyit új lapot... -
#1157 3. nem egy új lapra, hanem ARRA A LAPRA amelyen meg van nyitva a cb. míg ha nem használod, akkor nyit egy teljesen új lapot, vagy tabot. így meg nem nyit. -
#1156 1. mit? semmi közöm az új ablakban megnyitott kép faviconjához, sem a clearboxnak
3. nálam nem. teszteltem opera 9.64, opera 10beta, firefox 2, 3 és 3.5, safari 4, chrome 2 és ie8 alatt. úgyhogy a hiba vagy nálad van, avgy nem használtad megfelelően a paramétert, vagy passz, de az tuti, hogy jól működik. -
blackbile #1155 1. most ezt miért is kaptam?
3. azt gondoltam - ezzel a paraméterrel nem egy új lapra, ablakra dobja ki a képet... pedig ezt csinálja. -
#1154 légy oly kedves ide beírni az url-t ahol az általad feltételezett hiba előjön. kb. egymilliószor elmondtam már, hogy egy képpel nem tudok mit kezdeni... -
#1153 1. ilyet ne kérdezz tőlem, nekem semmi közöm ahhoz :)
3. semmit, böngészőtől is függ, hogy mit tesz, de ha kombinálod a dlhrf-fel (mondjuk irsz egy saját php-t, amivel a kép letöltődése elkezdődik), akkor a clearbox ablak nyitva marad, csak feljön egy ablak, hogy kép mentése másként... -
blackbile #1152 1. Igen, a favicont Tőled kérdezem
2. naja, persze hogy a chello-sre küldtem először
3. Mit is kéne látnom a Te olvasatodban a dlinsame paraméterre? -
#1151 ha a chello-s címemre küldted akkor közlöm, hogy nem fogom megkapni :) -
#1150 ie-ben nincs forgatás - le van írva.
dlinsame pontosan azt csinálja, amit kell neki...
jó lenne ha elolvasnátok, hogy mi miért és hogyan működik. -
blackbile #1149 Pyro - magánba ment egy mail, képpel - problémás helyzet. -
#1148 ezt most tőlem kérdezed? :) -
#1147 ha még az oldal maga sem töltődött be, akkor nehezen megoldható a cb képek előretöltése ugye... :) -
blackbile #1146 Ja, lehet a képletöltés új ablakának a faviconját állítani? -
blackbile #1145 Késői kívánság:
jó lett volna, ha pl. a thumbnaileket nem központilag tudom engedélyezni - tiltani. -
blackbile #1144 bocs... -
#1143 írja, hogy ie-ben forgatás nem megy -
blackbile #1142 Hááát, azé vannak itt érdekességek:
- Chrome-ban vannak elforgató ikonok <-> IE8-ban nem jelennek meg
- dlinsame ... valahogy nem csinál mást arra a képre, ahova beparaméterezem, ugyanúgy egy másik lapon nyitja meg... -
blackbile #1141 Csak egy szösszenet az oldalról:_
"height
Természetesen a szélesség is megadható." -
Cat 02 #1140 Arra gondolsz h csak kocka jön be és csak később tölti be a 4 lekerekített png-t ? -
#1139 van még ezen kívül 2 minimális bug, amit észrevettem, de szerintem azt mások nem is nagyon fogják... azok is javításra fognak kerülni. sajnálom, hogy nem tudtam 100%-ig tökéletesre készíteni, de úgyis használat közben jönnek elő a hibák, egyedül meg nehéz mindenre figyelni :) meg most már muszáj volt kirakni, túl nagy volt az érdeklődés. -
#1138 igen, pontosan azért van. bár ezt javítani fogom a 3.01-ben
:) -
Cat 02 #1137 Bár így utólag, lehet h azért van, mert amikor rákattolok akkor az oldal még kifér, de utána töltődnek be a kisképek és az oldal megnő. -
Cat 02 #1136 Szokásos :) -
#1135 mindjárt meglesem, de linket adhatnál, úgy egyszerűbb volna :D -
Cat 02 #1134 Aham -
#1133 mármint a scrollbar-ral ha lejjebb húzod? -
Cat 02 #1132 Ha oldalbetöltés előtt kattolsz a képre és közben lejjebb húzod az oldalt, akkor nem lesz fekete a háttér. FF alatt legalábbis nem. -
#1131 áhh, így is ismerik sokan az iwiwről, külfölieknek meg amúgy sem ér semmit az index.hu, de lesz marketing, de célzott marketing lesz majd... -
blackbile #1130 gyorsan eltűnt a számomra egyébként értelmetlen faviconos aláírásod... ;-)
egy kis marketinget nyomhatnál a project-nek... pl. ha az index.hu főoldalára kikerülne... -
#1129 oké, thx! :) -
#1128 közbe most olvasom kapcsolatnál, hogy ne ajánljon senki emailben linket, úgyhogy fórumba nyitottam topikot, hátha észreveszik majd -
#1127 ment privát :) -
#1126 írj egy szöveget és elküldöm:D -
#1125 loooooool bárcsak :DDDD
de hmm, az kicsit hülyén venné ki magát, ha én írnék a sajátomról. nem tennéd meg, hogy "felhívod a figyelmüket" hogy mittudomén találtad eztet a jóat? :D -
#1124 smashingmagazine.com
mivel jó, tuti szánnak neki egy bejegyzést, és lesz 6millió letöltésed meg 3 millió licenszed:D -
#1123 ammegmi? :D -
#1122 írjál róla smashingmagazine-nek:) -
#1121 javítva - köszönöm, hogy szóltál! -
#1120 ja igen az nem a scriptből veszi és még nem írtam át, de pill :D -
Cat 02 #1119 "Current version: 3.0beta3
Downloads: 0
Download the script: clearbox.zip"
:o