1398
ClearBox JS 2.5
  • blackbile
    Kaptál emailt.

nem vitatkozván Veled, nekem sajna nyit új lapot...
  • pyrohun #1157
    3. nem egy új lapra, hanem ARRA A LAPRA amelyen meg van nyitva a cb. míg ha nem használod, akkor nyit egy teljesen új lapot, vagy tabot. így meg nem nyit.
  • pyrohun #1156
    1. mit? semmi közöm az új ablakban megnyitott kép faviconjához, sem a clearboxnak
    3. nálam nem. teszteltem opera 9.64, opera 10beta, firefox 2, 3 és 3.5, safari 4, chrome 2 és ie8 alatt. úgyhogy a hiba vagy nálad van, avgy nem használtad megfelelően a paramétert, vagy passz, de az tuti, hogy jól működik.
  • blackbile
    1. most ezt miért is kaptam?
    3. azt gondoltam - ezzel a paraméterrel nem egy új lapra, ablakra dobja ki a képet... pedig ezt csinálja.
  • pyrohun #1154
    légy oly kedves ide beírni az url-t ahol az általad feltételezett hiba előjön. kb. egymilliószor elmondtam már, hogy egy képpel nem tudok mit kezdeni...
  • pyrohun #1153
    1. ilyet ne kérdezz tőlem, nekem semmi közöm ahhoz :)
    3. semmit, böngészőtől is függ, hogy mit tesz, de ha kombinálod a dlhrf-fel (mondjuk irsz egy saját php-t, amivel a kép letöltődése elkezdődik), akkor a clearbox ablak nyitva marad, csak feljön egy ablak, hogy kép mentése másként...
  • blackbile
    1. Igen, a favicont Tőled kérdezem

2. naja, persze hogy a chello-sre küldtem először

3. Mit is kéne látnom a Te olvasatodban a dlinsame paraméterre?
  • pyrohun #1151
    ha a chello-s címemre küldted akkor közlöm, hogy nem fogom megkapni :)
  • pyrohun #1150
    ie-ben nincs forgatás - le van írva.
    dlinsame pontosan azt csinálja, amit kell neki...

jó lenne ha elolvasnátok, hogy mi miért és hogyan működik.
  • blackbile
    Pyro - magánba ment egy mail, képpel - problémás helyzet.
  • pyrohun #1148
    ezt most tőlem kérdezed? :)
  • pyrohun #1147
    ha még az oldal maga sem töltődött be, akkor nehezen megoldható a cb képek előretöltése ugye... :)
  • blackbile
    Ja, lehet a képletöltés új ablakának a faviconját állítani?
  • blackbile
    Késői kívánság:

jó lett volna, ha pl. a thumbnaileket nem központilag tudom engedélyezni - tiltani.
  • blackbile
    bocs...
  • passatgt
    írja, hogy ie-ben forgatás nem megy
  • blackbile
    Hááát, azé vannak itt érdekességek:

- Chrome-ban vannak elforgató ikonok <-> IE8-ban nem jelennek meg

- dlinsame ... valahogy nem csinál mást arra a képre, ahova beparaméterezem, ugyanúgy egy másik lapon nyitja meg...
  • blackbile
    Csak egy szösszenet az oldalról:_

"height
    Természetesen a szélesség is megadható."
  • Cat 02 #1140
    Arra gondolsz h csak kocka jön be és csak később tölti be a 4 lekerekített png-t ?
  • pyrohun #1139
    van még ezen kívül 2 minimális bug, amit észrevettem, de szerintem azt mások nem is nagyon fogják... azok is javításra fognak kerülni. sajnálom, hogy nem tudtam 100%-ig tökéletesre készíteni, de úgyis használat közben jönnek elő a hibák, egyedül meg nehéz mindenre figyelni :) meg most már muszáj volt kirakni, túl nagy volt az érdeklődés.
  • pyrohun #1138
    igen, pontosan azért van. bár ezt javítani fogom a 3.01-ben
    :)
  • Cat 02 #1137
    Bár így utólag, lehet h azért van, mert amikor rákattolok akkor az oldal még kifér, de utána töltődnek be a kisképek és az oldal megnő.
  • Cat 02 #1136
    Szokásos :)
  • pyrohun #1135
    mindjárt meglesem, de linket adhatnál, úgy egyszerűbb volna :D
  • Cat 02 #1134
    Aham
  • pyrohun #1133
    mármint a scrollbar-ral ha lejjebb húzod?
  • Cat 02 #1132
    Ha oldalbetöltés előtt kattolsz a képre és közben lejjebb húzod az oldalt, akkor nem lesz fekete a háttér. FF alatt legalábbis nem.
  • pyrohun #1131
    áhh, így is ismerik sokan az iwiwről, külfölieknek meg amúgy sem ér semmit az index.hu, de lesz marketing, de célzott marketing lesz majd...
  • blackbile
    gyorsan eltűnt a számomra egyébként értelmetlen faviconos aláírásod... ;-)

egy kis marketinget nyomhatnál a project-nek... pl. ha az index.hu főoldalára kikerülne...
  • pyrohun #1129
    oké, thx! :)
  • passatgt
    közbe most olvasom kapcsolatnál, hogy ne ajánljon senki emailben linket, úgyhogy fórumba nyitottam topikot, hátha észreveszik majd
  • pyrohun #1127
    ment privát :)
  • passatgt
    írj egy szöveget és elküldöm:D
  • pyrohun #1125
    loooooool bárcsak :DDDD

de hmm, az kicsit hülyén venné ki magát, ha én írnék a sajátomról. nem tennéd meg, hogy "felhívod a figyelmüket" hogy mittudomén találtad eztet a jóat? :D
  • passatgt
    smashingmagazine.com

mivel jó, tuti szánnak neki egy bejegyzést, és lesz 6millió letöltésed meg 3 millió licenszed:D
  • pyrohun #1123
    ammegmi? :D
  • passatgt
    írjál róla smashingmagazine-nek:)
  • pyrohun #1121
    javítva - köszönöm, hogy szóltál!
  • pyrohun #1120
    ja igen az nem a scriptből veszi és még nem írtam át, de pill :D
  • Cat 02 #1119
    "Current version: 3.0beta3

Downloads: 0

Download the script: clearbox.zip"