Teenage Mutant Ninja Turtles
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
"The next area of platforms has difficult to see blue electric beams moving across them. Each has two that moving quite quickly and are not synchronized. When you reach the end of the second platform there is a
long jump that (due to the wind) Raph can not make, so wall run to the other
side."
vagy falon futás, majd féltávtól ugrás..
nekem meg egy olyan problémám lenne,( hogy ha jól emlékszem akkor a kilencedik pályán tartok)esik velem szemben az esõ. fúj aszél és két falat kell átugrani,de nem tudok, mert a szél visszafúj. mögöttem meg áram megy és vagy az, vagy leesek a háztetõröl...hogyan merre tovább?
Hansy, nézd meg a #120-as linket nekem azzal ment,mert a letöltött játékom fraighlightos vagy mi lehet h neked is.
elöre is köszönöm
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Már az utolsó pálya utolsó fõellenségénél tartok és nem tom h kell megsebezni!!Ha vki tud lécccii segítsen<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
lécci valaki dobjon egy linket ahonnan leszedhetem a megfelelõ crack-et hozzá!!! köcce
3Ds MAX :)
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
azért kell váltogatni a testvéreket (mert amúgy 1-el is lazán végig lehetne vinni 😄)
www.gportal.hu/bioshock
Épp most végeztem ki a gémet, viszont annyira nem eröltettem, hogy minden A-ra sikerüljön és tudjam unlockoltatni a dolgokat..így most kb. a felére volt elég..viszont nem akarok tovább tökölni vele, szval valaki megtudna küldeni cheatekkel vagy ha valahogy lehet savegame-t, akkor abból egy 100%-ossal ? csak mert gugli jó barát, csak valahogy nem ehhez a verzióhoz talált nekem cheateket...
de legalább nem kell hozzá se crack, se yasu, se semmi, csak annyi hogy oda kel telepíteni ahová alapból akarja (szal C:/program files/...)
viszont a videókat rakja már fel valaki pls arra a lentebb említett oldalra!
nem olyan kurva nehéz, csak töltsétek fel a játék mappájából... ott vannak a videó mappában... köszi!
Concentration, focus, that is all. The aptitudes come, the tools forge themselves
crack English verzio
ez lenne az a hely