15
-
bermuda3 #15 oké. ha más kategória akkor igazad van. csak én nem kezdtem el kategóriákra bontani rögtön az embereket. -
#14 Az szerintem egy teljesen más kategória. Az én munkám is a számítógéphez köt, napi 8-9 órában. Kivitelezhetetlen lenne az ilyen és hasonló munkahelyen a számítógép nélküliség. -
bermuda3 #13 jó de azért olyan is van akinek abszolut sztgép a munkája! és azért nem tud elszakadni mert mindennap ott kell ülnie. 7végén meg dolga van a gépen :) -
#12 Ez a gépmentes nap a nyugati országokban szerintem sokkal problémásabb, mert már rengeteg mindent net-en keresztül intéznek (bevásárlás, ügyintézés, stb). Nálunk ugye ezek még nem nagyon vannak elterjedve, úgy hogy itt csak azok mondják (szerintem), hogy nehéz lenne gép nélkül, akik nem tudnak elszakadni a játékoktól/chat-eléstől, stb. -
bermuda3 #11 én nyáron elmegyek táborba és nem fogok gépezni 8 napig... simán kibírom. de amíg itt a gép addig nem fogom kínozni magam azzal h csak úgy poénból nem használom... -
#10 fu én nem birnám gép nélkül :| -
ProClub #9 Nekem nem lenne probléma... attól eltekintve, hogy a munkaeszközöm. Egyébként szoktam számítógép-mentes napot tartani. TV-zni meg... egyáltalán nem szoktam. 3-4 havonta egyszer. :D -
ssdb #8 ha a mobilom velem van amin van net és MSN akkor nincs gond :) De ha az se akkor már gázabb a szitu. Egy nap teljesen elzárva... kiba nehéz lenne. -
#7 Simán kilehet bírni. Sőt még többet is. -
#6 Menjenek már valahova. Miért ne lehetne kibírni 1 napot (hetet, akármennyit) gép nélkül? Van hogy 16 órát nyomom van hogy egyáltalán be sem kapcsolom. Sőt még a nyaralásokba sem haltam bele.
Hype az egész. Démonizálás. Mondjuk én ugyan olyan nagyra értékelek egy jó könyvet mint mondjuk az Obliviont.
Egyébként a természetjárást is össze lehet kötni a technikával. Tessék kipróbálni a geocaching-et :) -
Brainpumper #5 PSP-zni szabad közben amig le van kapcsolva a gépem? Az csak kézikonzol, arra biztos nem érvényes. -
menpe #4 na akkor meg kétszeresen benéztem... -
AranyKéz #3 Brrrr... Egyszer majdnem fél évig voltam gép nélkül, az egy életre is elég volt...
-
Artus58 #2 igen de ma február van, ez meg március 24én lesz -
menpe #1 ejj, 24.-e ma van, és én már olvasgatom a híreket. Hát ezt benéztem