FPS-kalauz 2007: S.T.A.L.K.E.R vs BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt a csernobil baromságot a marketing találta ki, mert az elõbbit nem ismeri a nyugati világ, utóbbit meg igen.
Vigyázat, a leopárd harap!
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
2007. feb. 25. 15:20 | privát | válasz erre | #28
ja te aludni meg enni akarsz egy fps játékban grat"
Igen, sok ember (mint en is) szereti a jatekstilusok keresztezeset, ujjitasokat. Ennyi erovel akkor a Black and White az egyik leg elszartabb jatek, mivel ki akar egy allatot simogatni egy RTS jatekban.....
En egy hete alltam neki a SystemShock 2-nek 😊) Es valoban siman megallja a helyet hangulatilag, meg 8 ev utan is. Ennyire reg szartam be barmifele jatektol.
/és bízhatsz bennem hogy tudom mire képes az UE3.0
azt nem tudom hogy mire akartál kijönni :S
u dont have to listen anybody else but me
Én ahhoz mérném a harmadik részt. Mert a mai napig havonta egyszer nekiállok kószálni a von braun fedélzetén, annyira ottvan. Pedig a játék 1999-es, és bizony már 8. éves!!! 😊
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
hm, ezek szerint még nem láttad a motor képességeit...
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
az online gaming az nem egyelõ a hent-el
az online gaming az interaktivitása miatt remek (és a variációk sokasága miatt)
a CS még mindig nem szaros
sp gaming filmes (már ha jó) helyzetekkel való teletûzdelése miatt mindig fontos marad
az hogy az eddig megjelent UE3.0-ás játékok mind magas gépigénnyel voltak nem a motort minõsíti hanem a trehány fejlesztõket...
u dont have to listen anybody else but me
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
<#vigyor5>#vigyor5>
Huhh, én a Bioshockot várom, annál idiótább játékot még nem láttam😄
Számomra sem túl élvezetes gép ellen játszani (bár volt pár FPS ami nagyon tetszett), a halflife2-õt végig se vittem annyira untatott. Igaz engem online is egyre jobban untat a mûfaj -túl egyszerû egy RTS-hez képest: futok, ugrok, bújok, lövök -kurvára nem motivál, hogy versenyképesebb legyek benne.
/*WTF?!*/
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
/*WTF?!*/
Ejnye, az egy dolgo, hogy elvesztették a SystemShock nevet a készítõk, de éppen ezért SEMMI köze az "Ûroperának" ehhez az 50-es évek végén játszódó örülttudosos rémlátomásnak. A játékban használt FPS és RPG részek lettek átemelve illetve modernizálva. De ettõl még várjuk szeretettel 😄
A Stalkernél meg azért a story vonalon meg lehetne említeni a Sztugackij tesók novelláit, meg a túl mûvészire sikerült film verziót is, mert ha csak nagyjából is, de közük van a játékhoz.
Én nem találkoztam ilyenekkel.
Hagynák a fenébe, inkább fejlesszék a net kódokat, h akár 100 feletti pinggel is játszható legyen egy gamma.
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
A STALKER-rol is azt irtak, hogy olyan mint a source motor, remekul skalazhato, igy egy regebbi gepen is kepes kellemesen futni. Varom szeretettel mindkettot...
Huxley is johetne mar igazan. Itt talalsz rola nemi infot, es par kepet: http://www.cybergen.hu/?q=node/229
A Bisohock meg jó kis akció-horror vegyités. Jó lesz az is..