10
  • xuldar
    #10
    Végül maradok a vodkánál, mert még mindig itt van a legjobb kártyás percdíj, a vitamax citynél. A honlapjuk is megér egy misét, 3. nekifutásra találtam meg, hogyan lehet csomagot váltani. Az ügyfélszolgálathoz tették, nem a tarifaleírásokhoz, ahol együtt vannak az összes vitamax tarifa. Logikus.
    Én 3G-t meg EDGE-et nem használok, ellenben a térerővel egész elégedett vagyok, több helyen tapasztaltam, hogy Tesóm pannonos telefonjának már nem adott elég kakaót a pannon, én meg még vígan maxon voltam. Talán a tré-mobil rendelkezik a legjobb térerővel, de ők is vannak legrégebb óta a piacon.
  • quentit
    #9
    "Percdíjai jók, adatforgalmi díjai detto."
    Próbáljon meg valaki GPRS-en netezni... 3G meg CSAK Budapesten van. EDGE sehol. LOL

    Ezzel szemben a Pannonnak közel száz százalékos, a T-Mobil-nak meg a kisvárosokig is elérő EDGE lefedettsége van.
  • scnad
    #8
    Nem értem mi a bajotok. A Vodafone egy elég korrekt szolgáltató. Percdíjai jók, adatforgalmi díjai detto. A PGSM annyival jobb, hogy van egy CB kijelzés, valamint az adatfogralom egyként számlázódik ( WAP + Net együtt ). A T-sz@r viszont GPRS esetén percdíjati is számol, percdíjai magasabbak, szervize egyszerűen fos, telefonos ügyfélszolgálata hülye ( ez mondjuk a vodkafonra is igaz ;-) ).
  • Eli
    #7
    Vodafone-nak még vannak tartalékai:igen elkéne adni valakinek aki ért a szolgáltatáséhoz nullák mindenkit becsapnak átvernek,
  • quentit
    #6
    A Voda tényleg gagyi egy cég. Még hogy nincs szükség árcsökkentésre a 3G szolgáltatások területén...
    Hát... Több mint 3e forintért 100 MB, vagy 10e forintért 1 GB elég kevésnek tűnik!

    Jöjjön az a +1 3G szolgáltató, és nyomja csak le a 3G-s adatforgalom és videotelefonálás árát! Sőt, 3G hálózaton a nagyobb kapacitás miatt gazdaságosabb a telefonálás is, tehát lejebb vihetnék ezen árakat is... Külföldön erre is van példa, van mitől félnie a vodának...
  • Péntek
    #5
    Trémobilos vagyok és a bankomtól kért sms üzeneteken kívül semmilyen spamet sem kapok. Ha barátod kap akkor ez nem a szolgáltató miatt van, hanem pl attól hogy túl sok helyen adta már meg a számát.
  • frederick01
    #4
    "Én meg csodálkoztam januárban, hogy majd 2x gyorsabban fogyott az egyenlegem." Nekem ugyanez volt... rohadék egy banda.
  • xuldar
    #3
    Nem, dec. 31-ig másodperc alapú volt. A vitamax city volt korábban is percdíjas.
    Ezért is voltam vitamaxos, mert rövid beszélgetéseim szoktak lenni. Hol, mikor, nekem erre kell a telefon.
    Egyébként felhívtak tegnap, hogy régi kedves ügyfelük vagyok, és ajánlanának egy új, kedvezőbb csomagot. A csaj világosított fel, hogy már percalapú a csomag. Jó, hogy decemberben néztem, akkor még másodperces volt, és semmilyen felhívás nem volt a honlapon, hogy ez változik. Én meg csodálkoztam januárban, hogy majd 2x gyorsabban fogyott az egyenlegem.
    Tegnap eléggé felforrt az agyam.
  • Cat #2
    Igen, engem is idegesít ez a 70 corsa reklám - már azthiszem hogy kaptam egy fontos smst, erre gagyi reklám egy játékról. Nem lehet ezt valahogy letiltani? Csak az vigasztal, hogy haverom T-Mobileos, és ő állítolag sokkal több ilyen céges spamet kap - mert ki kell mondani hogy ez nem tájékoztatás, hanem kéretlen reklám.

    (Egyébként emlékezetem szerint a Vitamax korábban is percdíjas volt - legalábbis én másfél éve az vagyok, és már akkor biztosan az volt).
  • xuldar
    #1
    Ja, az egyik ilyen új, fantasztikus fejlesztés az volt, hogy január 1-től a Vitamax csomag percalapú lett az addigi másodperc alapú helyett. Igaz, tévét nem nézek, de szoktam híreket olvasni, és sehol nem találkoztam vele.
    Úgy látszik, az nem fért bele a vodafone költségvetésébe, hogy 1 smst elküldjenek. Bezzeg a 70Corsa akcióról minden másnap kapok sms-t.
    No comment. Már nem azon gondolkodom, hogy áttérjek másik csomagra, hanem másik szolgáltatón.