A Vodafone-nak még vannak tartalékai
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Végül maradok a vodkánál, mert még mindig itt van a legjobb kártyás percdíj, a vitamax citynél. A honlapjuk is megér egy misét, 3. nekifutásra találtam meg, hogyan lehet csomagot váltani. Az ügyfélszolgálathoz tették, nem a tarifaleírásokhoz, ahol együtt vannak az összes vitamax tarifa. Logikus.
Én 3G-t meg EDGE-et nem használok, ellenben a térerõvel egész elégedett vagyok, több helyen tapasztaltam, hogy Tesóm pannonos telefonjának már nem adott elég kakaót a pannon, én meg még vígan maxon voltam. Talán a tré-mobil rendelkezik a legjobb térerõvel, de õk is vannak legrégebb óta a piacon.
Én 3G-t meg EDGE-et nem használok, ellenben a térerõvel egész elégedett vagyok, több helyen tapasztaltam, hogy Tesóm pannonos telefonjának már nem adott elég kakaót a pannon, én meg még vígan maxon voltam. Talán a tré-mobil rendelkezik a legjobb térerõvel, de õk is vannak legrégebb óta a piacon.
"Percdíjai jók, adatforgalmi díjai detto."
Próbáljon meg valaki GPRS-en netezni... 3G meg CSAK Budapesten van. EDGE sehol. LOL
Ezzel szemben a Pannonnak közel száz százalékos, a T-Mobil-nak meg a kisvárosokig is elérõ EDGE lefedettsége van.
Próbáljon meg valaki GPRS-en netezni... 3G meg CSAK Budapesten van. EDGE sehol. LOL
Ezzel szemben a Pannonnak közel száz százalékos, a T-Mobil-nak meg a kisvárosokig is elérõ EDGE lefedettsége van.
Nem értem mi a bajotok. A Vodafone egy elég korrekt szolgáltató. Percdíjai jók, adatforgalmi díjai detto. A PGSM annyival jobb, hogy van egy CB kijelzés, valamint az adatfogralom egyként számlázódik ( WAP + Net együtt ). A T-sz@r viszont GPRS esetén percdíjati is számol, percdíjai magasabbak, szervize egyszerûen fos, telefonos ügyfélszolgálata hülye ( ez mondjuk a vodkafonra is igaz ;-) ).
Vodafone-nak még vannak tartalékai:igen elkéne adni valakinek aki ért a szolgáltatáséhoz nullák mindenkit becsapnak átvernek,
A Voda tényleg gagyi egy cég. Még hogy nincs szükség árcsökkentésre a 3G szolgáltatások területén...
Hát... Több mint 3e forintért 100 MB, vagy 10e forintért 1 GB elég kevésnek tûnik!
Jöjjön az a +1 3G szolgáltató, és nyomja csak le a 3G-s adatforgalom és videotelefonálás árát! Sõt, 3G hálózaton a nagyobb kapacitás miatt gazdaságosabb a telefonálás is, tehát lejebb vihetnék ezen árakat is... Külföldön erre is van példa, van mitõl félnie a vodának...
Hát... Több mint 3e forintért 100 MB, vagy 10e forintért 1 GB elég kevésnek tûnik!
Jöjjön az a +1 3G szolgáltató, és nyomja csak le a 3G-s adatforgalom és videotelefonálás árát! Sõt, 3G hálózaton a nagyobb kapacitás miatt gazdaságosabb a telefonálás is, tehát lejebb vihetnék ezen árakat is... Külföldön erre is van példa, van mitõl félnie a vodának...
Trémobilos vagyok és a bankomtól kért sms üzeneteken kívül semmilyen spamet sem kapok. Ha barátod kap akkor ez nem a szolgáltató miatt van, hanem pl attól hogy túl sok helyen adta már meg a számát.
"Én meg csodálkoztam januárban, hogy majd 2x gyorsabban fogyott az egyenlegem." Nekem ugyanez volt... rohadék egy banda.
Nem, dec. 31-ig másodperc alapú volt. A vitamax city volt korábban is percdíjas.
Ezért is voltam vitamaxos, mert rövid beszélgetéseim szoktak lenni. Hol, mikor, nekem erre kell a telefon.
Egyébként felhívtak tegnap, hogy régi kedves ügyfelük vagyok, és ajánlanának egy új, kedvezõbb csomagot. A csaj világosított fel, hogy már percalapú a csomag. Jó, hogy decemberben néztem, akkor még másodperces volt, és semmilyen felhívás nem volt a honlapon, hogy ez változik. Én meg csodálkoztam januárban, hogy majd 2x gyorsabban fogyott az egyenlegem.
Tegnap eléggé felforrt az agyam.
Ezért is voltam vitamaxos, mert rövid beszélgetéseim szoktak lenni. Hol, mikor, nekem erre kell a telefon.
Egyébként felhívtak tegnap, hogy régi kedves ügyfelük vagyok, és ajánlanának egy új, kedvezõbb csomagot. A csaj világosított fel, hogy már percalapú a csomag. Jó, hogy decemberben néztem, akkor még másodperces volt, és semmilyen felhívás nem volt a honlapon, hogy ez változik. Én meg csodálkoztam januárban, hogy majd 2x gyorsabban fogyott az egyenlegem.
Tegnap eléggé felforrt az agyam.
Igen, engem is idegesít ez a 70 corsa reklám - már azthiszem hogy kaptam egy fontos smst, erre gagyi reklám egy játékról. Nem lehet ezt valahogy letiltani? Csak az vigasztal, hogy haverom T-Mobileos, és õ állítolag sokkal több ilyen céges spamet kap - mert ki kell mondani hogy ez nem tájékoztatás, hanem kéretlen reklám.
(Egyébként emlékezetem szerint a Vitamax korábban is percdíjas volt - legalábbis én másfél éve az vagyok, és már akkor biztosan az volt).
(Egyébként emlékezetem szerint a Vitamax korábban is percdíjas volt - legalábbis én másfél éve az vagyok, és már akkor biztosan az volt).
Ja, az egyik ilyen új, fantasztikus fejlesztés az volt, hogy január 1-tõl a Vitamax csomag percalapú lett az addigi másodperc alapú helyett. Igaz, tévét nem nézek, de szoktam híreket olvasni, és sehol nem találkoztam vele.
Úgy látszik, az nem fért bele a vodafone költségvetésébe, hogy 1 smst elküldjenek. Bezzeg a 70Corsa akcióról minden másnap kapok sms-t.
No comment. Már nem azon gondolkodom, hogy áttérjek másik csomagra, hanem másik szolgáltatón.
Úgy látszik, az nem fért bele a vodafone költségvetésébe, hogy 1 smst elküldjenek. Bezzeg a 70Corsa akcióról minden másnap kapok sms-t.
No comment. Már nem azon gondolkodom, hogy áttérjek másik csomagra, hanem másik szolgáltatón.