terrarisztika
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként nagyon jó dolog a terrarisztika, egy kis darabka természet az otthonodban - persze ha szépen meg van csinálva.
Ráadásul ezek az állatok jól elvannak magukban, nem kell õket sétáltatni, játszani velük, nincs nagy helyigényük, szóval tökéletesek olyanoknak is, akiknek naponta sokszor csak pár percük van arra, hogy ránézzenek az állataikra. Persze ez nem jelenti azt, hogy nem kell törõdni velük, mert sokuk -fõleg a hüllõk- nagyon komoly odafigyelést és drága felszereléseket igényelnek, hogy jól érezzék magukat.
Szóval terrarisztikára fel! 😄
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
mondom muternek, hol az állatkereskedés...
õ elmagyarázza, de kérdezi h minek?
Mondom venni akarok terráriumot.
de abba ilyen pókokat meg kígyokat szoktak tartani mondja.
mondom tudom, olyasmikat 😄
és akkor itt megálltam, nem tom h kezdjem el a kama bemutatását, h bele is egyezzen ^^
help 😄
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
sose nyomd fullba a kretént
practitioner of the forbidden arts of death
practitioner of the forbidden arts of death
"majd ha nagy leszek" én valami kígyó félét szeretnék tartani 😊Vagy leguánt,mert az is gyönyörû... Addig marad a kutya 😊
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Ezek a kaméleonok fogságban születnek, tahát nem a természetes közedükbõl vannak kiragadva. Némi utánajárással ki lehet deríteni, milyen környezetben, mikróklímában érzi jól magát, és ezt biztosítani is lehet számára. Mivel csak az élõ rovarokat eszi meg, ezért csak úgy jut táplálékhoz ha levadássza azt, pont mint a szabadban... Minden évszakban lehet számára biztosítani a változatos táplálékot, van róla irodalom, hogy milyen rovarnak milyen a tápanyag összetétele. A kaméleon nem egy nagy mozgásigényû állat, tahát bõven lehet számára biztosítani a megfelelõ mozgásteret, fõleg mert amúgy is territorium védõ állat. Ebbõl rögtön adódik is, hogy egyedül érzi jól magát.
Én sem tartanék pl. kígyot, de ez picit más. Hidd el egy kutya jobban szenved egy lakásban mint az én kaméleonom. Ráadásul a kaméleon elég érzékeny állat, ha nincs jól tartva elpusztul, de elõtte már látszik a viselkedésén, hogy nem érzi jól magát. Ezért is csak olyan embereknek javaslom a tartását, akik akarják és tudják is biztosítani a megfelelõ körülményeket. Nem utólag kell kisérletezgetni, hanem elsõ körben berendezni a terráriumot, beállítani a hõmérsékleteket, páratartalmat, itatást megoldani, és csak aztán jöhete a kama!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
oldala hogy van megoldva?
Nekem egy sisakos vagy jemeni kaméleonom van, vele és a tartásával kapcsolatban tudok információkka szolgálni annak akit érdekel.
Az én terráriumom:
És a lakója: