terrarisztika
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Afrikai óriás achátcsigák (Achatina Fulica) vannak ajándékba Budapesten! Nagyon könnyû õket tartani. Most még kicsik, de ekkorára megnõnek:
Itt találtok róluk infókat, vagy google.
Ha érdekelne valakit, privát üzi. Köszi!
gamertag: kenobita
Si vis pacem, para bellum.
Afrikai albínó karmosbékát keresek lehtõleg felnõttet,
ha tud valaki eladót írjon a:[email protected]
címre.
Üdv.
Kár hogy ötven rongy:|
Végülis a 3 pókica meg egy gekkó elég a télre, majd tavasszal:D
Valakit érdekelne házi tücsök a jószágoknak?
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
Nem tudjátok, hol vehetnék szárazföldi remeterákot (Coenobita clypeatus)Bp-en? Neten rákerestem, info is elég kevés van róla, pláne a beszerezhetõsége. Gondolom Ti azért gyakran jártok terrarisztikai boltba, hátha láttatok már valahol. Elõre is kösz!
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Szal nem kell aggódni, hogy ilyen költözik a spájzba :)
ezek a pókok fogságban is ugyanakkorára nõnek, mint a természetes közegükben?
sose nyomd fullba a kretént
:DDD
Íme a világ legnagyobb pókja:
Persze még kisbaba szegény, de felnõve lapostányéron sem fér majd el kényelmesen :)
Uzolsón meg télleg szteppel :)
Persze ivarérés után már nem növekszik olyan nagyon.(A hímek meg egyáltalán, mivel õk nem is vedlenek tovább)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Csináltam én is pár képet:
Elõzõ hétvégén levedlett a pókom, gondoltam megosztom :D
Elõtte:
Utána:
Gyakorlatilag a másfélszeresére nõtt néhány óra alatt :)
Madárpókoknál a lábterpesztés méretét szokták mérni, a legkisebbek 5 cm körüliek, a legnagyobbaké (Theraposa blondi) több mint 25 cm is lehet!
nem túl jók, de azért talán látszik.
sikerült már ancidat rávenni a vásárlásra? :)
Igen, én az itatást azzal a "korházi genyával" oldottam meg, mert be lehet állítani, hogy kb.15 másodpercenként csepegjen, így egyrészt sokáig bírja, másrészt meg a levelekre csepegve növeli a páratartalmat is kicsit. Simán beragasztod szilóval egy ásvanyvizes palack aljába úgy, hogy a lyukak szabadon legyenek, ferakod kicsit magasabb helyre, és ennyi. Olvastam, hogy van akinek simán iszik kis edénybõl is, én nem próbáltam, meg ha van lehetõséged napjában többször befújni a leveleket vízzel, akkor lenyalogatja onnan is a számára szükséges mennyiséget, pár csepp elég neki. Egyébként legalább kétszer naponta mindenképpen szükséges a permetezés, mert 70% környékén kell tartani a páratartalmat, különben bõr és szembetegség jöhet elõ. Nekem álltalában kint alszik a növényen, azt is szoktam permetezni, bár ott 50% fölött már nehéz tartani, de eddig még nem volt gond, meg ha nem érezné ott jól magát, akkor gondolom nem menne oda.
itatás olyan korházas genyával?:)
Engem sem zavarnak a tücskök, de én nem is lakom a szüleimmel, õk nem biztos, hogy értékelnék a természet hanjait. :)
Bár engem speciel éjszaka sem zavar annyira - nyaranta ki szoktunk költözni a nyaralónkba néha hetekre és ott egész éjjel bömbölnek a tücskök a kert aljában...
Mindenesetre egyszerûbb esetek mint a pókok, azok csak élõ, mozgó zsákmányra hajlandóak rávetni magukat.
arról az ajtóról? :)
lehetséges muter azthiszi magáról hogy szöcske, és megeszi :DDDDDDDDDDD
Ha valamennyire érdeklõdik, akkor mesélhetsz neki róla, esetleg jöjjön el veled õ is az állatkereskedésbe megnézni, hogy mi is az amit vesztek. Ha valaki látott élõben kaméleont, akkor nehéz elképzelni utána mint vérmes szörnyeteget...