393
  • Maxtreme
    Előre szólok, nem megy billről. Only gamepad + kormány.. (legalábbis nekem nagyon úgy tűnik)
    Remek port..khm..
  • raven87
    Csináltam egy bannert, ha gondolja valaki beteheti.
  • EmThor
    de az, árkád, nem törik, pályaszélről visszapattansz, de szép
  • Djemba
    de ez a SEGA RALLY CSAK KÖRBE KÖRBE KELL MENNI PÁLYÁKON AKKOR LE SEM SZEDEM
  • Zinaj
    en mar mentem :D:D
  • Djemba
    de jóóó
  • dienesoft
    Most jött ki a game...:)
  • Djemba
    KIJÖTTTT 3.3 GB
  • ntex
    Neked és aki még nem tudná : A Sega Rally eredetileg játéktermi játék volt, később írták át PC-re, és az ARCADE kategória egyik legnagyobb darabja volt anno sztem. Ez ugyanaz lesz csak manapság látott színvonalú grafikával. Nem az volt a fejlesztők célja hogy RBR szintű vagy alázó rallyjátékot hozzanak össze, szal nem "professzionális rallyszimulátor" lesz, hanem mint pl. a Colin McRae : Dirt, úgy lövik be az irányítását hogy a kezdők se úgy játszanak hogy az első kanyarba befelé menet a susnyásban kössenek ki kerekekkel az égnek állva.

Aki újdonságra vágyik annak így is jó lesz, ha nem akkor egyszer talán majd kap a nép valamit ami megveri az RBR-t is.
  • Djemba
    most ez olyan lesz mint ami régen volt sega rally, hogy körbe körbe kell menni pályákon mert ha igen akkor szar lesz
  • Piko888
    A teljesben se fog törni a kaszni?
  • Attila889
    nah igen...nem törik az autó.Már rosszul kezdődik.Meg hogy csúsztatni kell az autót mert szar a fizika.Hát akkor etől se várhatunk nagy durranást :(
    Bár lehet hogy PC-re javítanak valamit de úgyis csak egy szar konzol átíratot fogunk kapni.
  • grebber
    Ign osztályzata: 8.8/10 (xbox 360)
  • grebber
    Egy szem vélemény a demóról amit találtam!

"Nekem nagyon nem tetszik! Már maga az hogy nem törik a kocsi a demóban egy negatív dolog. Az irányítás számomra borzasztó! Jó az elképzelés, hogy a kanyarba csúsztatni kell a kocsit, de nagyon rossz a megvalósítás. A környezet szép, de az autókon bőven javíthattak volna. Így azért a Dirt jobban tetszik.
    Ja és mégvalami.:) A sár szépen néz ki ahogy a kocsiratapad, de ettől még nem lesz jó a játék ami szeptember 28.án jön és nem karácsonykor.:) Persze ha hihetünk a demó végén írt időpontnak!"
  • grebber
    Xbox 360-ra kijött a demó! Aki probálta ,vagy látta ismerösénél futni irhatna róla pár szót milyen lett!
  • ajem kisa
    ...........
  • Attila889
    nem rosszak.Bár még mindig rendeltek :S
    Tuti nem ilyen lesz PC-n :(
  • Attila889
    hát ez van.De a játék jó legyen,s izgi :)
  • ajem kisa
    Egy másik video, igez konzolos...
    A zene kikészitene, meg a navigátor is elég gáz szerintem!:S
  • ajem kisa
    Képek, képek....
  • Attila889
    én már láttam.Jó lesz ;)
    Sztem nem trailers kell hanem maga a játék
  • grebber
    Új Trailer
  • Attila889
    de ez biztos nem a magyar boritó.Külföldön mindig más a boritó :(
  • ajem kisa
    Innen nézve a boritót...:S
  • Attila889
    hát nemtom.Igazából a gépigényét várom :)
  • grebber
    Új képek
  • ajem kisa
    Másik video!
  • grebber
    Új trailer

Jólesz!
  • grebber
    Ingame szösszenet!
  • Attila889
    semmit se változott szerintem az 1998-as Sega Rallyhoz képest :(
  • Attila889
    ismét kocka Lancia Delta lesz :D :D :D
  • ajem kisa
    Képek pc-re, konzolra...
  • Attila889
    persze,már minden a szar vistán forog......ez nem igaz :(
  • ajem kisa
    A játék idén öszre igért, de vista dobozos...:(
  • ajem kisa
    Pár video...
    Az also videon mutatja a pálya szerkezetét, és magyarázza, hogy a teleszkopok minen egyes dologra reagálnak, és az auto is nyomot hagy, ami szintén megváltoztatja az utat, és a következö auto másképp fog reagálni...
    A gumik is jobban megérzik a különbséget, pl a havon, meg az aszfalton...
    (ezekröl már hallottunk, csak most látjuk is:))!
  • Attila889
    FORDITÁST KÉREK:

* Bumper to bumper Rally racing: Close competitive Rally racing with multiple cars on track racing bumper to bumper across Rally inspired environments.
    * Deformation: Fully deformable environments & surfaces that will ensure no two laps, let alone a race, will be the same.
    * Speed & adrenaline: Fun, looping tracks, with a wide variety of surface types and vehicles including 4WD, 2WD & Classic vehicles.
    * A driving fantasy: Set to offer a wonderfully vibrant graphical world, featuring 8 different environments each taking inspiration from exotic locations around the world.
    * Competition: Advanced AI, multiplayer and online capabilities will ensure a healthy level of competition for all standards of driver.
    * Immediacy: Arcade accessibility with simulation depth.

• Attila889
    khm...a másik hsz-em pedig ez lenne:A képeken az első 6 pálya kép kicsit csalóka.Ezt valami grafikai progival csinálták meg,ennyire szép nem lesz..kül.meg látszik a kocka résézn hogy gépen graf.progival van megcsinálva :)
  • Attila889
    köcce.De sajna más újj hír nincs.A megjelenés meg elméletileg nyárra szól.Szal várhatjuk :)
  • grebber
    23 új kép
  • Attila56
    A képek itt is rendeltek :( :( :(
    De azért köszi hogy megosztottad ezt a hírt