393
-
#73 Előre szólok, nem megy billről. Only gamepad + kormány.. (legalábbis nekem nagyon úgy tűnik)
Remek port..khm.. -
#72 Csináltam egy bannert, ha gondolja valaki beteheti.
-
#71 de az, árkád, nem törik, pályaszélről visszapattansz, de szép -
Djemba #70 de ez a SEGA RALLY CSAK KÖRBE KÖRBE KELL MENNI PÁLYÁKON AKKOR LE SEM SZEDEM -
#69 en mar mentem :D:D -
Djemba #68 de jóóó -
#67 Most jött ki a game...:) -
Djemba #66 KIJÖTTTT 3.3 GB -
ntex #65 Neked és aki még nem tudná : A Sega Rally eredetileg játéktermi játék volt, később írták át PC-re, és az ARCADE kategória egyik legnagyobb darabja volt anno sztem. Ez ugyanaz lesz csak manapság látott színvonalú grafikával. Nem az volt a fejlesztők célja hogy RBR szintű vagy alázó rallyjátékot hozzanak össze, szal nem "professzionális rallyszimulátor" lesz, hanem mint pl. a Colin McRae : Dirt, úgy lövik be az irányítását hogy a kezdők se úgy játszanak hogy az első kanyarba befelé menet a susnyásban kössenek ki kerekekkel az égnek állva.
Aki újdonságra vágyik annak így is jó lesz, ha nem akkor egyszer talán majd kap a nép valamit ami megveri az RBR-t is. -
Djemba #64 most ez olyan lesz mint ami régen volt sega rally, hogy körbe körbe kell menni pályákon mert ha igen akkor szar lesz -
Piko888 #63 A teljesben se fog törni a kaszni? -
#62 nah igen...nem törik az autó.Már rosszul kezdődik.Meg hogy csúsztatni kell az autót mert szar a fizika.Hát akkor etől se várhatunk nagy durranást :(
Bár lehet hogy PC-re javítanak valamit de úgyis csak egy szar konzol átíratot fogunk kapni. -
#61 Ign osztályzata: 8.8/10 (xbox 360)
-
#60 Egy szem vélemény a demóról amit találtam!
"Nekem nagyon nem tetszik! Már maga az hogy nem törik a kocsi a demóban egy negatív dolog. Az irányítás számomra borzasztó! Jó az elképzelés, hogy a kanyarba csúsztatni kell a kocsit, de nagyon rossz a megvalósítás. A környezet szép, de az autókon bőven javíthattak volna. Így azért a Dirt jobban tetszik.
Ja és mégvalami.:) A sár szépen néz ki ahogy a kocsiratapad, de ettől még nem lesz jó a játék ami szeptember 28.án jön és nem karácsonykor.:) Persze ha hihetünk a demó végén írt időpontnak!" -
#59 Xbox 360-ra kijött a demó! Aki probálta ,vagy látta ismerösénél futni irhatna róla pár szót milyen lett! -
#58 ........... -
#57 nem rosszak.Bár még mindig rendeltek :S
Tuti nem ilyen lesz PC-n :( -
#56 hát ez van.De a játék jó legyen,s izgi :) -
#55 Egy másik video, igez konzolos...
A zene kikészitene, meg a navigátor is elég gáz szerintem!:S -
#54 Képek, képek.... -
#53 én már láttam.Jó lesz ;)
Sztem nem trailers kell hanem maga a játék -
#52 Új Trailer -
#51 de ez biztos nem a magyar boritó.Külföldön mindig más a boritó :( -
#50 Innen nézve a boritót...:S -
#49 hát nemtom.Igazából a gépigényét várom :) -
#48 Új képek -
#47 Másik video! -
#46 Új trailer
Jólesz! -
#45 Ingame szösszenet! -
#44 semmit se változott szerintem az 1998-as Sega Rallyhoz képest :( -
#43 ismét kocka Lancia Delta lesz :D :D :D -
#42 Képek pc-re, konzolra... -
#41 persze,már minden a szar vistán forog......ez nem igaz :( -
#40 A játék idén öszre igért, de vista dobozos...:( -
#39 Pár video...
Az also videon mutatja a pálya szerkezetét, és magyarázza, hogy a teleszkopok minen egyes dologra reagálnak, és az auto is nyomot hagy, ami szintén megváltoztatja az utat, és a következö auto másképp fog reagálni...
A gumik is jobban megérzik a különbséget, pl a havon, meg az aszfalton...
(ezekröl már hallottunk, csak most látjuk is:))! -
#38 FORDITÁST KÉREK:
* Bumper to bumper Rally racing: Close competitive Rally racing with multiple cars on track racing bumper to bumper across Rally inspired environments.
* Deformation: Fully deformable environments & surfaces that will ensure no two laps, let alone a race, will be the same.
* Speed & adrenaline: Fun, looping tracks, with a wide variety of surface types and vehicles including 4WD, 2WD & Classic vehicles.
* A driving fantasy: Set to offer a wonderfully vibrant graphical world, featuring 8 different environments each taking inspiration from exotic locations around the world.
* Competition: Advanced AI, multiplayer and online capabilities will ensure a healthy level of competition for all standards of driver.
* Immediacy: Arcade accessibility with simulation depth.
-
#37 khm...a másik hsz-em pedig ez lenne:A képeken az első 6 pálya kép kicsit csalóka.Ezt valami grafikai progival csinálták meg,ennyire szép nem lesz..kül.meg látszik a kocka résézn hogy gépen graf.progival van megcsinálva :) -
#36 köcce.De sajna más újj hír nincs.A megjelenés meg elméletileg nyárra szól.Szal várhatjuk :) -
#35 23 új kép -
#34 A képek itt is rendeltek :( :( :(
De azért köszi hogy megosztottad ezt a hírt