393
-
#33 5 új kép -
#32 áá köszi...de ezek még mindig nem a játkból vannak....majd csak később lesznek....bár úgyis ebben az évben fog megjelenni állitólag :) -
#31 pár uj kép -
#30 még mindig nincs hír róla.... :(
De reméljük lesznek azért mielöbb normálisabb képek is :) -
#29 -
#28 nem a hír frisseségén van a hangsúly:)
április után hát igencsak 2007.01.17 ekkot nyitották a topicot -
#27 friss hír :P
nem is én nyitottam azt a topicot asszem :D
nade tényleg áthelyezték a konzolosba, április után volt bőven :P -
#26 "SAN FRANCISCO & LONDON (April 28, 2006) - SEGA® of America, Inc. and SEGA® Europe Ltd. today announced SEGA RALLY™ REVO. This genre-defining competitive racing game will be the first title developed by the newly-formed SEGA Driving Studio, and will be racing onto the PLAYSTATION®3 computer entertainment system, Xbox 360™, and PC in 2007." -
#25 nyitottam egy ilyen topikot nemrég, és áttették a konzolosokhoz, mivelhogy nem lesz PC-re.
most akkor mégis? -
#24 újreges :D :D :D :D
Ahogy szokták itt mondani a nagy emberek :D -
#23 amit te linkeltél az konzolos, nem baj még kicsi vagy :C -
#22 nekem is....de azért ezek elég komoly képek....egyébként köztük van a Colin 2007-képe is...szóval elléggé csalóka :D :D -
#21 És nem Sega Rally Revo lesz a neve :D :D
A teljes neve még vitás..... -
#20 képek alapján tetszik nagyon ^^ -
#19 köszönjük a qurva értelmes hszed te fax -.- -
#18 feltűnt neked az fijjam, hogy ez egy pc-s topic? -
Hellsing47 #17 de fax vagy -.- -
#16 Khm... -
#15 de a GS-ben is így volt leírva........... :D :D :D
És én pedig csak úgy írtam be ahogy oda levolt írva. -
#14 arra celzott, hogy next-gen a helyes irasmod, nem pedig next-gane -
#13 kitudja.....hogy nekik mit jelent a next gane grafika.....bár a magaidejében a Sega Rally grafja elég jó volt :D :D :D -
#12 Next-gane grafika,
next-gané? -
#11 hát ahoz meg elég haloványak -
Djemba #10 jaja ezek kamu képek nem lesz ilyen grafikája arra még kell 5 évet várni -
Dodo55 #9 Hmm, így második ránézésre nem biztos, hogy rendereltek, de tele vannak post process effektekkel. -
#8 kicsit hamar jön ki....bár állitólag sokáig fejlesztették és végleg most jelentették be -
#7 szerintem ezek elég tré képek...majd később úgyis lesznek normális képek...a Colin 2005 is így indult...és később jöttek norm.képek -
Djemba #6 2007-ben jön ki -
Dodo55 #5 Azok a képek rendereltek. -
#4 nemtudom.Erről nem találtam hírt,de elméletileg 2008-ban jön.....Bár akkora már Dx10-lesz :( -
#3 DX10-lesz ez is? képekről nagyon úgy fest -
#2 Képeket itt találtok róla:
Sega Rally hír,és 5 db. kép -
#1 Helo.Ezt hallgassátok: Pontosabban már leég régóta jön-jön,de végre képeken is megcsodálhatjuk,hogy a Sega miképp képzeli el a nagy visszatérést.Next-gane grafika,eddig hiba nincs.Másodsorban tökéletes irányíthatóság,amit leírni eprsze könnyű,de majd meglátjuk,miképp fest a gyakorlatban.Végül teljes interaktí környezet,amely valóban hatalmas lehetőségeket rejt.