102
A számítógépes játék bolondít
  • odex
    miért írta be 3x aztt hogy 15 éves
  • odex
    főleg akkor amikor 1 gyereknek olyan reflexe van amikor cod2-ztem vele 15/1-es voltam... neki kikéne lökni a gépet ozt vissza a nintendó
  • Frosty01
    végülis "A számítógépes játék bolondít" is igaz, gondoljatok csak az mmorpg-kre D=
  • odex
    ozt most 15 éves
  • odex
    ozt most 15 éves
  • odex
    ozt most 15 éves
  • Barney Tech
    Nekme is van ilyen, csak akkor éppen hangosan elkezdek anyázni.
  • Vlala #15
    Erről én is hallottam.
    Debil kisgyereknek nem ment a GTA: San Andreas, efeletti haragját az apján próbálta kiélni.

Csak egymás közt: a SA hivatalosan 18+ játék, az extrém erőszakos kategóriából.

Valahogy egyetértek Sweech #8-as hozzászólásásval...
  • odex
    nemveri szét myvipen csak nézzetek rá idegbolond de nemrég 3-om 3.-os gyerekkel verekedett és véresre verték a száját a városba 3-om kis roma gyerek XD
  • odex
    de azon kívül sok ilyen gyerek van pff annyi videót láttam már neten... én amikor játszok feltudok idegesedni énis csak éppen akkor lekapcsolom a gépet ozt nemnyúlok hozzá ennyi...
  • Barney Tech
    Akkor lehet máris bannolni,temeg féljél mert szétveri a szádat :D
  • odex
    ja és még valami fent van az a gyerek sg-n az a neve hogy sheke XD
  • odex
    egyszer fent voltam a gyereknél emrt írt 1 játékot ozt prince of perzsia ment ozt ott sírt vágta a billentyűzetet meg kiakart ugrani az ablakon... régen még amikor kis pöcsök voltunk még spanom volt akkor még nem volt neki gép XD
  • Barney Tech
    D===================================
  • sweech
    nem a játék bolondít, a gyerek alapból egy fasz
  • odex
    akkor a szomszédja a gyereknek tök jó haverom... áthallotta a haverom az ő lakásukba hogy fogdosta a gyerek az annya csöcsét XD
  • Barney Tech
    Teljesen beleéli magát a játékban,és végül az lessz belőle ,hogy a valóságban is elkezd gta-t játszani.
  • DJ Skyline
    ez szerintem eléggé szélsőséges eset! itt alapvetően nem lehet minden rendben a sráccal, szerintem nem elsősorban a játék a felelős, max rátesz még 1-2 lapáttal!
  • odex
    az apját megszurkálta 1 játék miatt mert nembírta átvinni a küldetést
  • [Walaki]D`Lair
    Mivan?? Mi ez a faszság??
  • odex
    ha lezárják előre is elnézést kérek meg büntető pontot XD
  • odex
    csá all! kerestem ilyen témát nemtaláltam ilyesmiről semmit! csak annyit az egészről hogy van 1 hülye gyerek aki minden játékba tök béna és elkezd mindig sírni már az apja is elakarta tiltani a géptől meg minden! a gyerek meg játszott a gta sanandreassal ozt felrobbant a kocsija ozt bement az apjának megszurkálni a kezét azóta is pszihológushoz jár! valami ilyesmi sztorikat várok a topickba ha nemzárják le...