2
  • Faby
    #2
    Én csak a nagy zoomátfogású optikával (10x vagy nagyobb) szerelt gépet hiányolom, mint pl volt a coolpix 8800. Azóta is sajnálom, hogy nem vettem meg, amikor még kapható volt.
  • Flashy
    #1
    hát nagy bajban lennék ha kompakt gépet akarnék venni, minden gyártó tizesével ad ki új gépeket, mindegyik egy hajszállal többet, egy másikkal meg kevesebbet tud a társainál, tuti hogy ha összeválogatnám hogy mit akarok, a metszetük minimum 1 (ár)kategóriával feljebb lenne mint amit akarnék venni, ha akarnék. nyilván ez a cél, csak az akit nem érdekelnek a paraméterek az meg kifejezetten megkavarodik ha lát 3-4 egyforma gépet és gőze sincs hogy miben jobb a 3200 helyett a 6400-as iso (vagy épp a világ legkisebb kioldási sebessége vajon mi).

    más: az állandóan bekapcsolt stabilizálás mennyire jó ötlet? pl a legalsó gép már nem teljesen alap felhasználónak van, aki már vakut is vesz hozzá az lehet hogy néha stab nélkül is szeretné használni ha épp úgy hozza az élet. mondjuk ha csak szoftveres stabilizálás van ennél is akkor nem olyan nagy baj.