Gor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bocs a kiabálásért,de most kaptam a hírt 3 perce😊
A Gor 1-2. része engem is érdekelne, nem baj, ha nem egy túl nagy minõség, csak magyar szinkronnal kellene. Elég sok vhsrip-et be tudtam már nagy nehezen szerezni, de ez eddig sajna kifogott rajtam. Elõre is köszönöm! (file megosztót és torrentet is egyaránt támogatok)
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
A mult honapban elövettem ismét, és át is nyomtam dvd-re mindkét részét.
Azért meglátszik rajta az idö...
http://pspfilez.extra.hu/
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
Ha igy is kell akkor felteszem gépre.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
a Cromwell filmrõl van szó...igazából nem ez a címe..ezt szeretném megtudni...lehet valaki emlékszik rá...
szóval a sztory-vagy mi....adva van cromwell aki megtámad egy királyságot(nem tudom melyiket)kiírtja a királyi családot de egy fiú megmenekül és örököl egy különleges kardot...a kard tulajdonsága hogy 3 egymással párhuzamos pengébõl áll+1 a markolatban elrejtve..a pengék különválaszhtatóak de egyben van az igazi rejük...nos amint hõsünk felcseperedvén megtudja ki is õ igazán elindul bosszútállni...a film elég véres, igazából fantasy-horror...szóval ha valaki tudja a címét ne habozzon a tudomásomra hozni....
elnézést a topic nyítójától az OFF miatt...<#worship>#worship><#worship>#worship>
PSN ID.: Beegabor
asszem valami gyûrû és a benne lévõ kõ körül forog a történet, és a fickó (valami tanár ha jól emlékszem)ez által kerül át egy másik világba aminek a neve GOR.
abban az idõben ez nagyon jó volt mert csak 1-2 ilyen stílusú film jelent meg(Cromwell,Barbár fivérek,Conan), igaz azóta sem jelent meg valami sok ,de most a Gyûrûk ura sikere láttán egymás után fognak megjelenni a jobbnál jobb(vagy rosszabb) fantasy filmek...
anyáméknál megvan még valahol de olyan retek minõségben hogy már szinte nézhetetlen....
talán kintrõl meglehet rendelni.....
gamertag: kenobita
Nem tudom most hol lehetne megszerezni. Esetleg torrent, emule, vagy külföldi dvd rendelés - már ha van dvd-n.
gamertag: kenobita
Talán a vége nincs megírva még...
Köszi, hogy benéztél.
Volt második része is.
Link
Nem tudja vki hol tudnám ezt a filmet beszerezni?
Köszi elõre is.