Volt egyszer...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha valaki tudja hogyan juthatok hozzá, kérem írjon!
Köszi
[email protected]
Akinek megvan az Egyszer volt ... az ember és/vagy az egyszer volt ... az élet!, és egy korrekt összegért megisztaná velem mondjuk DVD-n, az doblon egy füstjelet az [email protected] -ra. Köszi.
Megoldható lenne az "Egyszer volt... az élet" sorozat?????
Köszi Szunyoog! Ha én esteleg tudok segíteni vmiben irj! az email cimem:[email protected]
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
1. Egyszer volt ... az ember!
2. Egyszer volt ... az élet!
És valóban francia sorozat.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
ha meg tudod szerezni engem érdekel magyarul is meg angolul is
(jól fogsz ezzel keresni😊)
\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"
ez egy francia rajzfilm, aminek francia címe van, vagy magyar, amúgy meg
Once upon a time...(life-man-the explorers stb.)
ha annyira angolul kell talán ennyit már tudsz is angolul nem?
<#falbav>#falbav><#lama>#lama>
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
minimaxon nyomták még utoljára /nosztalgia
http://www.lohere.net - a MagyarChan
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Bizonyára ismeritek ezt a kis animációs rajzfilmet!!!nekem nagyon bejön de angolul szeretném megnézegetni!!ha valaki tudja h honnan lehet letölteni az irjon!!!!
THX...gergõ