9
-
sathinel #9 Vazz rádiót sem hallgatok mert a sok gyükér folyton beleugat. Internetrádió akkor már de az is azért mert folyamatosan zenét akarok hallani, és nem egy idióta bemondót vagy reklámot. Legyen olyan a honlapjuk amire ha rálépek akkor sok reklámot nézhetek, és beállíthatom mit szeretnék hallani. Rakjanak képeket mellé de a zenét ne szarják el. A legjobban a TV reklámokért haragszok. Valaki állandóan vérzik, szarik, köhög, hány... és még full hangerőn is nyomják. Ja hogy csodálkoznak is miért nem nézik az emberek a TV-t? Vazz ha undorító dolgokat akarok nézni akkor kikeresem a neten nem akarok ilyesmiket meglepiként látni. -
Atomy #8 Hát nem tudom melyik rosszabb, végigszenvedni egy átlagos izléstelen ordító reklámot vagy 5 év börtön ... -
#7 Miért, azt se tiltja senki, hogy a tv reklám alatt kimenjek sörért? (Gondolom ezért tekerik fel 50%-kal, amúgy is a hangerőt, hogy ott is halljam.
Amúgy olyan csodálatos félév után először látni olyan reklámot, amit amúgy naponta 50X hallok.)
Szal ettől még bevezethetnék. -
csorfab #6 1) Az egy csomó embernek nem tetszene
2) Egy egyszerű szoftverrel gyakorlatilag pár perc alatt ki lehetne írtani az összes ilyen számból... -
AranyKéz #5 Miért nem lehet minden szám végére vagy elejére egy reklámot odarakni ?
-
ssdb #4 hmm... okos 5let, de miért csak most? Egyébkénttámogatnám. inkább legyen legalás, de reklámokkal tűzdelt ingyenes, mint illegális ingyenes a zeném... No nem aszondom, h most akkor hajrá és a 10 000 szám delete és letölt erdetibe... de mindenesetre meggondolonám :) -
#3 Azért az elég hihetetlen, bár valszeg igaz, hogy a főmuftik, csak most gondolkodnak el ezen a lehetőségen.
De azt is érdemes lenne felvetni, ha az internetszolgáltató gyak minden oldalhoz hozzáférést biztosít nekem, ráadásul nem is ingyen, akkor ugyanmár, miért tőlem kérik a jogdíjakat számon? Én már fizettem, tessék a szolgáltatónál próbálkozni!
Jelenleg kb. olyan a helyzet, mintha drágapénzért előfizetek a kábeltévére, eccercsak megjelenik pár jogot végzett emberke néhány rendőr társaságában és nekiállnak macerálni hogy mutassam már a házivideotékámat mer ők illegális tartalmat keresnek. Aztán még jól be is perelnek mert a tv-ből felvetem valamit. Nonszesz! -
bakagaijin #2 Hmm, az online rádiócsatornák gyűjtőhelye a live365 pont így működik. Periodikusan reklámokat nyomnak be, illetve ha nem akarsz reklámokat akkor havidíjért cserébe reklámmenteset kapsz. És egy havidíjért az összes csatornát hallgathatod.
Bennem mondjuk kicsit felmerül a kétely ezzel a site-al és a jogdíjfizetésükkel kapcsolatban, de fene tudja. Lehet hogy már mindenütt rémeket látok... -
ProClub #1 Na a probléma ott kezdődök, hogy ha valamilyen reklámszoftvert akar föltelepíteni mondjuk a gépemre, ezzel backdoort nyit a biztonsági rendszeren. Szal felejtős a dolog. Max audióreklám...
Valamelyik videószolgáltatója ezt csinálja és tetszett is. Semmi gond nem lenne vele.