13
  • Loverman
    a jelenlegi csoda jelöltekben a régiek is benne vannak. szóval?
  • AranyKéz
    Pontosan :D
  • bardocz
    "különböző nemű, fajú, életkorú voksolókról"

tehát akkor állatok is szavazhatnak...
  • roonin
    Ugyan mar miert?
  • vttomi
    az amerikaiak tényleg jól tudják, mi van amerikán kívül
    http://www.youtube.com/watch?v=fJuNgBkloFE&mode=related&search=
  • Cleawer
    A jelenlegi 7 csoda,télleg csoda,ma sem tudnák létrehozni őket,vagy csak nagyon nehezen.A jelenlegi csoda-jelöltek,csak remekművek,de sztem nem "csodák".
  • replaced
    a flash kellene mar betiltani
  • Zocsi
    Hogy ez micsoda Hülyeség!
  • Flashy
    elgondolkodtam. nekem telik flashplayerre és az elveim se tiltják, úgyhogy megfelel a látványos weboldal. vannak nekem is ilyen minimálmániáim, de azért 2007-et írunk, meg lehet kockáztatni már a flash-t...
    én amiatt nem szavazok, hogy regisztrálni kell. ó nem azért, mert féltem az adataimat meg email címemet, csak nem ér meg még ennyi macerát sem a dolog, lusta vagyok :) aszittem csak ikszelni kell :) így kicsit adatgyűjtés szaga van.
  • halgatyó
    Itt valami ürüggyel van dolgunk, az egész más célt szolgál. A cikkben megadott honlap ugyanis nem html, hanem egy 100% flash playeres moslék. Egyetlen betű sem jelenik meg rajta a flashplayer nélkül. Pedig tudtak volna síma html-t is csinálni, ha akartak volna.
    Persze lehet rám ferde szemmel nézni, de ha csak 10 ember elgondolkodott ezen, akkor nem bánom ha a másik 100 lehülyéz.
  • szelezsangy
    Elég rég indult már ez.
    Azt hittem rég vége van már.
  • AranyKéz
    Nna, szavaztam a 6 európaira + a japánra.
  • Cat #1
    "Európa kissé lemaradt a "versenyben", ám az Egyesült Államokban, Indiában, Kínában és Latin-Amerikában óriási az érdeklődés a kezdeményezés iránt."

Mivel az európaiak adják ki a világ turistáinak jórészét, egyszerüen felesleges számunkra a téma. Viszont egy indonéz kisváros forgalmát jelentősen fellenditheti, ha egy ilyen versenyben élen végez, felhívja magára a figyelmet. Az Eiffel torony forgalmát viszont 1%os szinten sem fogja befolyásolni még egy dobogós pozició sem - igyisugyis megnézi mindenki.