9
-
#9 ne mááá..
Indy: Arra ne menjünk, az ott egy csapda!
Indy-boy: - nézd mit találtam indy girl! egy kar, meghúzom jó? (bumm, meg törik meg beomlik..meg krizis és káosz)
Indy-papus: - megmondtam nem hogy nehozzuk el a gyerekeket.
Kb valami ilyesmire számmítok.
-
PheCho #8 Azért azt ne felejtsük el, hogy itt egy Lucas - Spielberg - Koepp trióról van szó. Nem az a tapasztalatom, hogy halom gagyit adnak ki a kezükből. És azt hiszem a színészek sem arról híresek, hogy raklapszám gyártják a rögtönDVD filmeket.
A kölyök jó lesz sztem. Pont az a kicsit esetlen típus ami Indyben is megvolt.
Natalie meg biztos végig cinkeli majd öcsikét, mint Idősebb Jones Juniort.
Anyuka jó kérdés. :)
Én látom a stílust magam előtt.
Sztem jó lesz, várom a filmet. -
xido #7 Aztán majd Natalie-val meg ezzel a kölökkel jöhet a staféta átadása és irány a Tomb Raider/Kémkölykök crossoverek világa:))) -
xido #6 és az anyjuk?...Marion..vagy valami nőcske,akire majd utalnak egy félmondatban és neadjisten valamelyik kalandban épp meghalt,vagy elhagyta őket?..Bár akkor vitte volna a gyerekeket is:) -
Rockstar #5 Jó, csak én olyan filmekre gondolok, mint pl. A múmia vagy a Zorro folytatásai, ahol a kisgyerekekre építették a sztorit és elég gyengére is sikeredtek. Bár itt azért felnőtt szereplőkről lesz szó, akik remélhetőleg kiveszik a részüket az akciókból is. -
jahola #4 Szerintem David Koeppben nem fogunk csalódni.
Amúgy végül is előbb-utóbb várható volt az Indy family feeling.:D -
Rockstar #3 Ha az Indiana Jonesból is családi filmet csinálnak, megőrülök. Mér' nem raknak bele kutyát is? Tuti siker lesz. Hol van már a jó kis szívkitépős Végzet temploma??? -
#2 Pláne ha nem kopasz lesz benne =:-| -
year #1 áááá, Natalie Portman .... ZSÍR! :P:D