29
-
GVG #29 "Miért nem lehet a funkciókat területekre osztani, és azt mondani, hogy ebben a telefonban ez a funkció kör kimagasló, abban az a funkció kör, a 3. meg mindent tud."
hát az SE már elkezdett valami hasonlót...Walkman-telók, meg Cybershot -
turul16 #28 - Memorival bovitheto
- Szamitogeppel szinkronizalhato
- Infra Port
Voda keresojeben, ha mindharmat beixeltem 50k, infra port nelkul ~30k volt a legolcsobb megfelelo. Igen Draga az az Infra Led :)
Egyebkent a telefonok araban, 20k forintos infraled ami nagyon sokat szamit :)
Hardver arban nem nagyon ter szerintem a olcso ill. draga telo, az arat az hatarozza inkabb meg, hogy beletetek e extra funkciokat, mint ebresztes :)
Jonnek a Linuxos telok ott, a szoftver az en telomon biztos olyan lesz amilyennek en szeretnem :) . Kovetkezo telonak latszo targyam tuti Linuxos lesz. -
RpPRO #27 En attol leszek frusztralt, h csak piciben lathatom a cim melletti mobillal jatszadozo not. :)
Mellesleg T65-om van meg mindig, jo az aksija, gyorsbillentyukkel mindent elerek mp-ek alatt es lehet vele telefonalni. :) -
ProClub #26 Ja, és 22 éves vagyok, nem 40. És informatikus. De egyszerűen nem kell. -
ProClub #25 Na igen. Nekem már a 3510i is túl bonyolult. 5 gombnyomás eljutni odáig, hogy be tudjak vinni egy telefonszámot. MP3 lejátszónak viszont örülnék, csak ne legyen olyan őrületesen bonyolult kezelni. Legyen telefonkönyv, telefon, SMS, ébresztőóra, MP3 és viszlát. Ennél több nekem nem kell. -
huuu #24 Már így is három mobilom van.
Egy 12 éves egy 4 és egy 1 éves.
Asszem nekem ez több mint elég.
celeborn!! Neked is igazad van.
Ha új kéne netán akkor meg ott a legolcsóbb kártyás.
De minek új, ezek nagyon bírják a strapát. -
huuu #23 Teljesen egyetértek 123456!!!
Valahogy én is így vagyok a telókkal.
De mára már 1-2 évente új telót kapok mert valaki biztos cseréli a családban és a régi rám száll:)
Asszem a büdös életbe nem kell újat vennem, hacsaknem észhez térnek:(
-
Celeborn #22 Most akkor ha valaki nem akar magának olyan telefont ami dupla kijelzős, elől hátul kamerás, meg java programokat támogat stb, az nem nyitott az újdonságokra? Én mérnök informatikus vagyok és grafikus, eléggé nyitott az technikai újdonságokra, de aminek nem látom értelmét, azt minek vegyem meg? 4 és fél éves a mobilom, és egyetlen bajom van vele, hogy 4 naponta töltenem kell az aksiját. Annak idején pár ezer Ft-ért vettem listaáron. Most ha egy olyan telefont akarok, ami tudja ugyanazokat a funkciókat, mint ez, akkor egy 40-50e Ft-os telefont kellene vennem. Szerintem ez nem fejlődés. Szerintem nem úgy kéne fejleszteni a telefonokat, hogy vannak a gagyi telefonok, amiben minden hót primitív, aztán vannak a jobbak, amibe mindenből tesznek kicsit többet, aztán a még jobb kategória, amiben mindenből jó van. (de azért 1 hónap után tönkremegy) Miért nem lehet a funkciókat területekre osztani, és azt mondani, hogy ebben a telefonban ez a funkció kör kimagasló, abban az a funkció kör, a 3. meg mindent tud. És működjön az is legalább 4 és fél évig anélkül, hogy a szervízesnek egyszer is meg kelljen mutatnom.
Mi a rossebnek fényképezzek mobillal? A kompakt fényképezőgépek képminősége is idegesít, hát még egy mobilé. (most gyűjtök egy tükörreflexesre)
Mi a rossebnek 3G-s telefon, amikor nincs is 3G-s szolgáltatás. 2,5G is csak Pesten volt. Itt Sopronban majd a franc tudja mikor lesz. És az árak akkor is kérdésesek. -
AranyKéz #21 "Feature creep". Engem is baromira idegesít jópár szoftvernél.
-
#20 én még mindig 8310-el rohangálok. lehet vele telózni, szökőévente egyszer még sms-ezek is, viszont ébreszt, és van benne naptár. egyéb...?^^ ha lesz megint némi fölös della, akkor a jelenlegi - picit halott - 8850 mellé veszek egy jó állapotban lévőt, tokkal-vonóval, és szia. csak guszta legyen, és azt a pár alapfunkciót stabilan tolja. nem kell semmi több egy telóba nekem. -
#19 Tudod mi a furcsa? Hogy én, (esetleg Te v más is,) úgy gondolom ha 40 feletti leszek is, érdekelni fognak a technikai újdonságok, sőt még 60évesen is kiváncsi leszek a legújabb holovideo recorderre s előbb rendelem meg a netről mint az unokám! -
Normal #18 Á, ez a társadalom nem működne a nélkül, hogy értelmetlen dolgokatvennénk. :D -
Gauge #17 helysebítek:
igyál sokat, egyél sokat egészségtelenül, hízzál, termeld a nyereséget a vállalaltoknak... -
#16 Gauge: kibővítve
dolgozz, fogyassz, fizess adót, számlákat, halgasd a marketing szövegeket, azt csináld amit mondok, és ahogy, NE GONDOLKOZZ, ne szórakozz, ne egyél, ne igyál, ne szaporodj, ne "élj", csak dolgozz, fogyassz, fizess adót..... -
Gauge #15 A telefon egy eszköz az egyre tökéletesebb kontrollra.... ne hagyjátok magatokat...
1984 -
Gauge #14 fogyassz, fogyassz, fogyassz...
ha nem fogyasztasz, majd börtönbe kerülsz valami kis hülyeség miatt....
fogassz, fogyassz, fogyassz... -
#13 Vannak funkciótlan "szar" telefonok amik semmivel sem tudnak többet az alsó kategóriás testvérjeiknél, csan nekik ott a nevük, "mesterségesen" tartják a magasban az árukat, mivel ugye "elit-telók". Ezzel azt akartam mondani, ha mondjuk nem lenne temérdek funkcióval megálldott példányuk, akkor is megtalálnák az árak hiearchikus felépítésének a módját a legolcsóbbtól a legdrágábbig, pusztán a külcsínnyel, vagy mondjuk szimplán reklámmal. -
vadmotoros #12 "de nem fogok 100ftos percdíj mellett videótelefonálni... "
A videótelefonálás nem sokkal drágább mint a hagyományos, inkább a percdijjakat csökkenthetnék ahelyett hogy ezeket a luxusdolgokat reklámoznák. Ja, és hozzák vissza a másodperc alapú számlázást! Egyedül a Vitamax volt másodperc alapú, de már azt is megszüntették.. -
raingun #11 Nem értem mi a probléma. Vegyenek egy egyszerű telefont és kész, miért baj nekik hogy másnak kellhet?
A nem raknák bele ezt a sok funkciót akkor a szar telefonok is drágák lennének. Tényleg ezt akarják??? -
Hegyikecske #10 én valszeg nem tartozok ebbe a csoportba akkor, mert szeretem ha sokmindent tud a mobilom, de nem fogok 100ftos percdíj mellett videótelefonálni... -
kvp #9 "annak örülnék ha egy teamspeaket fel lehetne rakni rá, és lehetne olcsón neten lenni egész nap"
Ebbol csak az ar nem teljesul, a szoftver mar elerheto.
"valószínű h a fejlődő országod videótelefonlni akarnak... amikor a fejlettekben is horror ára van"
Csak a fejlettebbekben van horror ara. Azsiaban mind a mobiltelefon mind az internet olcso... sokkal olcsobb mint nallunk. (pl. koreaban mar megabit helyett megabyte-ban merik a savszelesseget, lassan a mobilosat is)
"Szerintem a telefon telefonálásra való. Számítógépet sem a hentesnél veszek..."
Ezert van az hogy a gsm szabvanyban mobil termial neven illetik a telefont. Egy gsm telefon mar regen nem csak telefon. Neked a 450-es halozat volt megfelo, ott meg sms sem volt csak hang. (azok meg telefonok voltak)
"és szintén nem vagyok hajlandó a kezemet szétbaszni 9 gomb 80hz es nyomogatásával"
qwerty billentyuzet is van sok telefonhoz, ha nem beepitett akkor kulso (pl. ericsson chatboard). Viszont az emberek valamiert nem ezeket veszik hanem a fenykepezos, minel kisebb (kis kijelzos) keszulekeket. A funkciogazdagsag hianya is tud frusztralo lenni, pl. amikor az ember nem talalja a beallitasokat egy nokian. Sajnos sok ember szerint a windows-ban is tul sok a funkcio, de ok a filekezelest is word-bol vegzik. Az ilyen fix funkcios csokkentett tudasu megoldasok vezetnek tobbnyire oda hogy lassan mar egy szamologep is fizetos extra lesz. -
Tibmanus #8 mondataid nem hogy csak ellentmondanak egymásnak, még hülyeségeket is beszélsz... -
#7 Szerintem a telefon telefonálásra való. Számítógépet sem a hentesnél veszek... -
duke #6 Hat igen az en igenyeim se talalkoztak egyenlore a mobil szolgaltatokkal,gyartokkal.Sokkal jobb hangminoseget akarnek,egy legalabb 640-es kijelzot es megfizetheto internet elerest.Amig ez nincs,addig en is elvagyok egy 6 eves telefonnal. -
Petko #5 en se váltottam 2002 óta, és nem is fogok akár tíz évig se... a büdös francnak kell kurva fényképező, 20x20 pixeles böngésző, képküldés stb.
ezek a retard mobiltelefon designerek inkább foglalkoznának valami értelmessel... pl annak örülnék ha egy teamspeaket fel lehetne rakni rá, és lehetne olcsón neten lenni egész nap... de uyge azt már istenért se akarják a tel szolgáltatók, mert felraksz egy skypet és akkor elveszik a többezer százalékos nyereségük
vagy a kijelzőket fejlesztenék, vagy kivetítős, vagy pl a Telecom Italia féle kihajtható... én nem vgyok hajlandó 20x20 pixelenek olvasgatni meg bármit csináljni, és szintén nem vagyok hajlandó a kezemet szétbaszni 9 gomb 80hz es nyomogatásával -
#4 Bizonyos embereket valóban frusztrál a bonyolult technika, és valóban úgy érzik hogy túl sokat tud már így is a teló. Csak azt felejtették odaírni, hogy ezek a vásárlók monnyuk a 40+ korcsoporthoz tartoznak.
A fiatalokat meg kifejezetten vonzza, ha sok minden van benne, még ha elég ritkán használják. Ja és ahhoz se hülyék, hogy ha valamit megakarnak tudni a telóról akkor utánanézzenek a neten, nem pedig az eladót nyüstölik, hogy tanítsa már be nekik a szezononként kijövő 30 új teló kezelésére, miközben ott ül mögöttük 30 emberke akik szintén vásárolni akarnak. -
Rocko #3 valószínű h a fejlődő országod videótelefonlni akarnak... amikor a fejlettekben is horror ára van -
Lame #2 Az mar regota van ... -
#1 Én kamera helyett inkább tanítható távirányítót akarok a mobilomba! :)