16
-
Dave77 #16 Ha berúgják az ajtót az otthonodban, jól körülnéznek de mindezt csak "figyelemfelkeltésből", "információ szerzésből" (jobb zár kellene az ajtóra) majd akkor "pofázzál". Ennek nem ez a módja. -
nirriti #15 Engem konkrétan az izgatna, hogy miféle hatalmas nemzetbiztonságot fenyegető információkat lehet az űrkutatási hivatalnál találni???
Estetleg:
-Ufók léteznek, az elnök is az :D
-Csillagháborús cuccok
-USS Enterprise tervrajzok :)
Ha annyir a hűdefontos nemzetbiztonságot fenyegető cuccokat akarnék olvasni akkor én a nemzetbiztonsági hivatalnál keresgélnék. -
lekvároshurka #14 erb a cik nem a Magyar helyesirásrol szol ergo nemigazán jo a "válaszod erre" Ha sértegetni akarnálak "FASZT" irok de nem irtam..... a fütyi aszem inkább max. gunyos de ha ilyen mimozalélek vagy hát bocs :P szerintem tod kicsinyes hogy a téma helyett 1 N betübe kötsz bele amimeg a lebukás biztos tudata hát.. erröl azért ugymond lehetne vitatkozni megin.Amugy megjegyzem a "TE" kisfiad már 32 de tény sose voltam jo helyesiro( és akkor bitang finoman fogalmaztam :P ) és valszeg mivel nem gépiro vagyok ez hidd el nemfog számotvetöen javulni bár igaz ,-öt néha rakhatnák.....Frosty01 kifejtenéd hogy mért nem büntény 1 másik ország dolgaiba kutakodni ( jah és pls felejtsd el az U.S.A. szot mert attol félek hogy ez befolyásol téged erösen)hiszen ahogy erb kedvesen kijavitott: nemzetbiztonságábaN :P nyulkált . -
#13 Ti, akik pofáztok, hogy igy meg úgy mégis bünöző, és főleg te Dave77 elgondolkoztatok hogy mit írtok? Vagy csak éppen unalmatokban gondoltátok, fasza lenne belepofázni olyan dologba, amiről még a kib*szott cikket sem olvasom el. Egyébként erbnek teljesen igaza van. -
erb #12 Ugy tunik Opera nem kezeli a "válasz erre" funkciot. Felreertesek elkerulese vegett mindket post lekvaroshurkanak ment. -
erb #11 Erre a postra reflektalva. Intelligens ember megelegszik egy darab mondatvegi irasjellel. Tisztelettel. -
erb #10 >>"erb a multkor a kiadásnál is te voltál a fö fütyi" eloszor is "fütyi" az edesapad. Kisfiam, hogy jossz te ahhoz, hogy vadidegen embereket sertegess? Azert mert a neten nem nyilvanvaloak a konvenciok meg leteznek. Meltanyolnam, ha mellozned a szemelyeskedest. Masodszor, az nem "nemzetbiztonságába", hanem nemzetbiztonságábaN. Harmadszor, a masik idevago cikkben mar kifejtettem az allaspontom. Most megtoldanam annyival, hogy velemenyem szerint a "fószer" nem csak hogy nem bunozo, hanem egy Hős, hogy meg merte tenni azt amit annak biztos tudataban, hogy le fog bukni. Olyan problemakra hivta fel a figyelmet, amelyekre maskepp nem derult volna feny. Gondoljuk mar at egy pillanatra mi tortenik, ha azt a scriptet egy terrorista futtatja. Ha kiadjak az USA-nak kivegzik (vagy eppen sulyos baleset eri a bortonben). Ebben teljesen biztos vagyok. -
lekvároshurka #9 grat! neked is jasszka terád ugyanugy érvényes ez csak forditva de aszem erröl irtam is... amugy még mindig 1 bünözöröl szol a cikk :P jah már akkoris ezen a véleményen voltam(mármint hogy nem az usa a világ bünözöje) amikor még kutya se szidta az USÁ-t.kb az 1. öbölháborunál kellet volna továbbmeniük és kicsapni szaddamaot a helyéröl.. vagy akkor is ök voltak a fö-bünösök??? én valahogy nem igy emlékszem :D nagyon nem igy.....tényleg hogy amerikalizálta a média az agyamat? hát pont ott szidják öket mostanaába :D -
jasszka #8 grat!
virít a hozzászólásod tartalmáról és stílusáról, hogy a te agyadat nem amerikalizálta a média:)
nembaj, lyenekből lesz a jó fogyasztó nép!
hadd terelgessenek, te birka -
lekvároshurka #7 mért nem wittgen ?( a nemzezbiztonsági hivatalnál kéretlenül hesszelni nem kémkedés mi ? :P ) erb a multkor a kiadásnál is te voltál a fö fütyi látom most hogy a cikk ellentétje van megin tevagy az :P ha 1 ország nemzetbiztonságába turkálsz = mindenkinek ártasz aki ott él.1x en arrol van szo hogy a sajto álltal belétek nyomott amerika utálattol már nem láttok...és még irjátok hogy ök vakitanak a médiával.. de ti ugyanugy álltok csak szidjátok öket belétek meg eszt nyomják ennyi...tényleg vicc hogy bünözöknek szurkoltok csak azért mert ott az U.S.A szo -
Wittgen #6 Nem azt mondom, h. nem bűnös, hiszen törvény által tiltott dolgot művelt, de megítélés szempontjából nem tekinthető egy szinten pl egy elfogott kémmel. -
Morden23 #5 Titkos, bizalmas információkat olvasott.
Általában arra hepciásak az emberek. Sőt, mi több, ha éppen a sajátjukról van szó, akkor elkezdik kötőszóként használni az "1984"-et.
Semmivel nincsen magasabb fokon a "morális létrán" a fószer. Nem mondom, hogy villamosszék vagy CIA kihallgatás jár neki, de aki magának keveri a szart, az megérdemli, hogy ha megüti a bokáját. -
erb #4 Ha nem vagy tisztaban azzal, hogy es mit csinalt inkabb tartsd meg a postjaidat. -
Wittgen #3 Azért ne keverd össze olyanokkal, akik károkozás miatt hackerkednek. Ő csak információkat olvasott... -
Dave77 #2 Aki majd leemeli a bankszámládról a pénzed, remélem annak is így szurkolsz. -
#1 szurkolok neki továbbra is