19
-
lee56 #19 Sima DDR ramok mióta is vannak piacon, 5-6 éve?, Mondj egy játékot ami nem megy rajtuk... -
lee56 #18 Mi téves, én is ezt mondtam, csak max kell egy kis fantázia miközben olvasod :)
A hibrid megoldások sose sikerültek jól eddig mondjuk. -
lee56 #17 "-5 hónap mulva kiadnak egy játékot, ami csak ddr3-as ramokkal megy..." - ekkora marhaságot is rég hallottam... -
#16 Többen is így gondolják. De ha nem bővítenek elegen (bár lehet az nélkül is), 4-5 hónap mulva kiadnak egy játékot, ami csak ddr3-as ramokkal megy... Pontosabban olyan vga fog kelleni, ami mellett csak ddr3-as ram megy, valami ilyesmi. A játék készítők sztem végtelenségig tudják effektezni a játékot (aztán nem optimalizálják). Legalábbis az Ubisoft ilyen irányban van sztem. -
Inquisitor #15 Biostar P35 DDR2 & DDR3 Bearlake Boards
Azért az senkinek sem gyanus, hogy ezek a chipsetek minimum 3 hónapja sorozatgyártásban vannak az Intelnél és DDR3 ramot támogatnak? Úgy értem érdekli a gyártókat a JEDEC szenvedése, mert nem úgy néz ki. (A novemberben debütáló ngymagos procik is már sorozatgyártásban voltak májusban anno, eBay-en zsák pénzért már nyár elején vehetett aki akart ...) -
Inquisitor #14 "ebből nekem ugy tünik, elég csak a memóriát cserélni, vagyis régebbi ddr2-es ramokat még meg lehet majd tartani,..."
Téves. Van/lesz olyan lap amin van DDR2 és DDR3 foglalat is, mint a nemrég bemutatot Biostar Intel P35 (Bearlake) chipsetes hibrid lapja. Volt ilyen DDR1/DDR2 lap anno i915-ből is. Persze az érdemi P35 deszkákon csak DDR3 foglalat lesz. -
jin #13 Xbox360-ban már 1 éve ott figyel a ddr3-as 700mhz 512mb ram. -
fourgee #12 Nekem nem lett volna sz@r, csak pénzem nem volt rá... Most meg évek óta próbálok beszerezni egy bontatlan csomagolású 1200-est, de valószínűleg már 0% az esély rá... Na nem baj, egy csomó demo fent van Youtube-on is, kedvencem a Symbolia. :) -
archkoven #11 Nekem sima 266-os ddr van csak a gépemben és kurvára nem érzem szükségét a váltásnak, processzor, videokártya minden oké, még játszani is tudok.
Majd ha lecserélem biztos megint a legújabb lesz mindenből, de addig kurvára leszarom. Lenne pénzem cserélgetni, de nem érzem szükségét egy cseppet sem. -
lee56 #10 Igen?, rákényszeritenek hogy csak dd3-at vehecc?, más nincs a piacon?, létszükséged a mindig a lehető legujabb cuccokat megvenni?, nem?, akkor mit problémázol...
Amugymeg "...valamint a DDR2 és DDR3 modulokat, amelyeket azonban egyszerre nem használhatunk..." ebből nekem ugy tünik, elég csak a memóriát cserélni, vagyis régebbi ddr2-es ramokat még meg lehet majd tartani, ha ilyen alaplapba ruházunk bé. -
szombi #9 "Magát a szabványt ugyan a JEDEC még nem is véglegesítette, ám a gyártó a szervezet tagjaként úgy gondolja, hogy kissé előremehet és már korábban megkezdheti a sorozatgyártást."
Annyira de annyira tudom útálni az ilyeneket!
Kiadják a memóriát, hozzá egy-két alaplapot, majd ha valaki bővíteni szeretné,
akkor az egész rendszerét le kell cserélni, mert néhány szerencsétlen felül akarta írni a szabványt! -
Keldor #8 Vegyél percenként új gépet mert az neked is jó! -
#7 Azért a turbokarikra is meglehetősen lehetett pénzt költeni.
Ha lett volna annyi esze a C=nek, hogy rendes termékskálát vonultasson fel: évente újabb modellekkel, akkor azt is megvették volna az embörök, és akkor itt is lett volna fittizés, meg inkompatibilitás (deszépszó) rendesen.
Amúgy meg pl az A600-al mindenki megszopta, aki azt vett.
De azért Amiga rulez!!!;))) -
#6 "Lehet, hogy ez is 240 érintkezős foglalatot használ, de mechanikailag nem kompatibilis a DDR2 foglalatával, mivel máshol van a key."
Ugyan már! Kit zavar az a kis sorja. Az én gépembe biztos belemegy!
-
BCs design #5 de jó dö dö r 3 -
#4 Vegyél évente uj gépet,mert az nekik nagyon jo! -
MuldR #3 Nah, megint vehetek uj alaplapot egy memoriacserehez.
Es meg anno a PCsek hogy ugattak, hogy az Amiga szar :) -
dara #2 Lehet, hogy ez is 240 érintkezős foglalatot használ, de mechanikailag nem kompatibilis a DDR2 foglalatával, mivel máshol van a key.
A JEDEC szabvány előtt megjelent chipekről/modulokról meg a PC133 jut eszembe. Volt is vele rengeteg szopás a szabvány megjelenése után. -
Inquisitor #1 "Magát a szabványt ugyan a JEDEC még nem is véglegesítette, ám a gyártó a szervezet tagjaként úgy gondolja, hogy kissé előremehet és már korábban megkezdheti a sorozatgyártást."
Ühüm. 2006-os márciusi CeBiten volt már kint több márkás gyártótól DDR3 desktop modul. Úgy látom a JEDEC legalább annyira szivatja a gyártókat, mint a DDR400 esetén ...
Gyorsabb? Meglátjuk az időzítése milyen lesz, DDR2-ből most kezdtek el (méreg drágán) CL5-6 helyett CL2-es DDR2-800 ramot csinálni ... Az valószinüleg legalább 1 évig gyorsabb lesz, mint bármilyen DDR3.