Telefonos lok(aliz)áció
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Bejövõ hívásért csak akkor kell fizetned, ha roaming során hívást fogadsz.
"A" szám: hívó (magyar mobilos)
"B" szám: hívott (magyar mobilos)
"A" saját hálózatában, B külföldön: "A" fizeti "B" !!!saját!!! hálózatába irányuló hívást, "B" fizeti a nemzetközi hívást;
"A" külföldön, "B" saját hálózatában (lásd #1): "A" fizeti a külföldi hívás díját + a "B" hálózatába irányuló magyar tarifát; "B" nem fizet semmit!!!;
"A" külföldön, "B" külföldön: "A" fizeti a nemzetközi hívást + a "B" hálózatába irányuló hívást, "B" fizeti a saját nemzetközi hívását.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
külföld esetében ez kb 2-3 hónap is lehet:-)))9
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
igaza van😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
én a Commander vagyok én
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Pl. az egyik ismerõsöm kimegy svájcba, de én nem tudok róla, és felhív a magyar számról , kihez forduljak , hogy megtudjam , honnan hívott ?