Telefonos lok(aliz)áció

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cement
ki az a lok aliz? <#wow2>

respect to the man in the ice cream van

Sanyix
kántör teroriszt júnit

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Tévedés.

Bejövõ hívásért csak akkor kell fizetned, ha roaming során hívást fogadsz.

"A" szám: hívó (magyar mobilos)
"B" szám: hívott (magyar mobilos)

"A" saját hálózatában, B külföldön: "A" fizeti "B" !!!saját!!! hálózatába irányuló hívást, "B" fizeti a nemzetközi hívást;
"A" külföldön, "B" saját hálózatában (lásd #1): "A" fizeti a külföldi hívás díját + a "B" hálózatába irányuló magyar tarifát; "B" nem fizet semmit!!!;
"A" külföldön, "B" külföldön: "A" fizeti a nemzetközi hívást + a "B" hálózatába irányuló hívást, "B" fizeti a saját nemzetközi hívását.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Ha az általad hívott magyar szolgáltatónál lévõ szám külföldön van, te normál tarifád szerint hívod. Honnan kéne tudnod, hogy Jemenben van és az neked mennyibe kerül? Õ fizeti a plusz díjat, így nyilván gyorsan közölni fogja veled, hogy visszahív ha alkalmasabb az idõpont 😊 Ha meg õ hív téged külföldrõl, akkor tisztában van vele, hogy neki többe fog kerülni. Az azért húzós lenne, ha (alapesetben) a fogadott hívások után kéne fizetned.
Shiwo
elvileg ha külföldre telefonálsz, vagy téged hívnak külföldrõl,akkor mind a ketten fizettek..nem tom mé, de így müxik...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
azt valahogy lelehet tiltani..vagy lehet, hogy bekell menni a szolgáltatóhoz és letiltatni..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Ha az ismerõse van külföldön, akkor miért szívná le az õ egyenlegét?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Maximum a külföldi szolgáltató, mert a magyarnak ugyanúgy gõze sincs a külföldi cellainformációról.

Szerintem a topicnyitó arra gondolt, hogy mivel lehetne azt elkerülni, hogy egy utazó ismerõse külföldi hívással az õ egyenlegérõl is leszedje a pénzt.

stp4trick
Te nem, megkeresés alapján a nyomozóhatóságnak, szám alapján a szolgáltató (akár külföldi is) megmondja, hogy az adott számról melyik átjátszóra jelentkezett fel az ipse
külföld esetében ez kb 2-3 hónap is lehet:-)))9

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

stp4trick
nincs

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

akyyy
mit nevecc??

igaza van😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Sephi
😄DDDDDDDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

stp4trick
a location magyarítása, ami eredtiben valóban locatio (latinul) melynek ejtése lokáció, vaygis HELY, igaz nem illik a topic címbe, de majdnem jó

Mit jelent az a szó, hogy "lokáció"?

én a Commander vagyok én

<#nyes>

Visszahívod és megkérdezed tõle.
Taranov
Nem lehet megtudni.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Mr Csé
😄 dzsek bauer

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

kicsit bõvebben légyszíves 😊
CTU

Sziasztok. Érdeklõdnék, hogy van e arra lehetõség , hogyha engem felhívnak valahonnan , én azt kitudjam , hogy melyik ország területérõl érkezett

Pl. az egyik ismerõsöm kimegy svájcba, de én nem tudok róla, és felhív a magyar számról , kihez forduljak , hogy megtudjam , honnan hívott ?