574
Powerskip, Poweriser, Skyrunner, poweriZer, SpeedJumper, FlyJumper
-
#14 mér a lépcsőn 5 emeletet végiggurulni 2 dög nagy műlábbal egészséges? :D -
#13 de az nem egészséges:D -
#12 Apropo ESÉS! -
#11 Nagyon need kategória :D -
#10 Frankón nagyokat lehet vele esni :)
Amúgy szvsz az autókon átugrálást (#1 3. video) érdemes megtanulni, ugyanis ha az ember 30-40-el szalad, és közbe jön egy kereszteződés, aminél nem tudsz megállni, akkor hasznos lehet :) -
Borg #9 Lépcső nélkül meg még hamarabb. -
#8 Nem rossz a srác
Apropo, még egy márka: velocity stilts :)
Ha valaki akar ilyet szóljon :) -
#7 hu,ez jónak tűnik kár hogy nincsen rá pénzem:Dtök hamar leérnék vele az ötödikről lépcsőn :D -
#6 tényleg...ebbe még bele sem gondoltam :)
A 7 league boots raptor nevezetű cipőjével szemezgetek (persze majd ha sok pénzem lesz, ami nincs), viszont még valamelyik haveromat rá kell beszélni hogy ő is szerezzen egyet, mert egyedül szar lenne borulgatni :) -
Dave John #5 Nem is rossz:D Ettől lehet igazán izomlázat kapni ^^ -
#4 Vlala: ugyan úgy, mint amikor futsz és meg akarsz állni...najó, kicsit nehezebben.
Dave John: Az alapján amiket olvastam nagyonis. Üvegszálas rugók, eltörni nem tudnak, viszont egy idő után elfáradnak. Lehet kapni tartalék rugókat, amiket állítólag könnyű beszerelni, de akik írtak a fórumokra, azoknak max 1-2 éve volt meg, és még nem cseréltek rugót.
Viszont sokan úgy vették, hogy a súlyukhoz mérve megvették a nagyobb súlyhoz való cipőt + egy kisebb súlycsoporthoz tartozó rugót (hogy ha esetleg kicsit leesik a súlya a sok ugrándozástól akkor ne kelljen vért izzadnia hogy felpattanjon 20 centire :)) -
Dave John #3 Hmmm és mennyire tartósak ezek a rugók? -
Vlala #2 Már csak egyet kérdeznék: hogy lehet ezzel megállni? -
#1 Nos, ez egy viszonylag - főleg hazánkban - újfajta extrém sportnak mondható dolog. Lényegében annyit jelent hogy a lábadra húzol egy rugóval felszerelt valamit, amivel aztán pattoghatsz kedvedre :)
A wikipedia szerint kb 2 méter magasra leeht vele ugrani, továbbá majd 40 km/h-val lehet benne futni.
Nekem spec marhára tetszik, nemrégiben a városligetben láttam egy párt akik ilyennel próbáltak sétálni.
A legnagyobb hátránya hogy nagyon drága.
Az eredeti Powerskip 1000 dolcsi körül mozog.
A különböző kínai, koreai és egyéb másolatok persze olcsóbbak, ezek 400 font (nem dollár) körül kaphatóak ha jól emlékszem.
Olvastam rengeteg tesztet, és amiről a legjobb véleményeket hallottam, az a 7 League Boots, amit sikeresen kihagytam a fenti felsorolásból (majd szólok valamelyik modinak).
Ezek kb 100 ezer forintba kerülnek, tehát még mindig rohadt drága.
Képekkel most nem akarom terhelni a drága fórumozók netkapcsolatát, viszont 1-2 youtube-os videót azért linkelek:
Klasszikus bankrablós reklám
Egy kis guide a kezdéshez
A profik :)