574
Powerskip, Poweriser, Skyrunner, poweriZer, SpeedJumper, FlyJumper
-
#54 nem tudok róla...nekem az is új hogy írtad hoyg van magyar honlapjuk meg forgalmazójuk.
A powerskip az eredeti német találmány (ahonnan kiindult ez az egész), a poweriser, pro-jump és társaik koreai és kínai másolatok (viszont száezreKKel olcsóbbak). -
#53 lol -
xtc999 #52 A powreskip és e között mi a különbség? Nincs mo.-on ennek valami fun klubja??? -
#51 tekintve hogy az egész német találmány, biztos lehet náluk kapni (bár lehet hogy ott csak powerskip-et lehet...ami több százezerbe kerül).
Ha legközelebb meglátom hogy itt vannak a hősöknél akkor leütöm őket és leamputálom a lábukat :D -
xtc999 #50 Közelebb nincs? Lehet valami különbség? Amúgy nagy érzés ugrálni benne, keményen megmozgatja a lábadat. Szerintem bevállalósoknak való!!! -
#49 továbbá balfasz vagyok mert még a 135 font is 50 ezer...ahhoz még szállítás és ott is a 80 ezer :( -
#48 most 135 font valami free p&p-vel, de hogy mi a halál az a p&p azt nem tudom :D -
#47 sajnos még egyhez se volt szerencsém....
A legolcsóbb amit találtam az a pro-jump volt, a britteknél lehet kapni, 180 font (40 ezer körül).
Valahol lentebb belinkeltem az oldalukat. -
xtc999 #46 Ja! Te probáltál már többfélét? -
xtc999 #45 Jó volt de rá kelene érezni valami szivacsgödörbe. Te tudsz valami olcsóbbat? a külföldi lapokon 430 euro az alja.......... -
#44 Ah, köszi!
Mesélhetnél milyen volt.
Amúgy pofátlanul drága itt. -
xtc999 #43 Szia! A Sportszer kiállításon kiprobáltam egy ilyen szerkezetet. A honlapjuk: www.poweriser.hu -
#42 Ezt próbálom kideríteni ezzel a topic-al... -
stream man #41 ééés mégis ezt hol kell keresni milyen üzletekben?
-
#40 :o állati komoly csak nekünk túl drága. -
#39 És talaj tekintetében mi a helyzet? Vagy ez bármin elmegy? (gondolok itt földre, salakra, esetleg apró szemű kavicsos út) -
#38 Térdkitörés bíztató (y) XD -
#37 Ugrálnák ilyennel, mint a állat. :-o -
#36 tekintve hogy nem próbáltam, azok alapján amit olvastam:
Elég szorosan a lábadhoz van erősítve, tehát megütni nem tudod a lábad (ráadásul még a bokádat se töröd ki, max az egész térdedet :D).
A térd alatt van rögzítve (elvileg itt nyomhatná a lábadat) viszont maga a rögzítő vas is egy szivaccsal van körbevéve, plusz a térdvédő szinte kötelező, ami szintén leér odáig, tehát duplán ki van párnázva :) -
#35 és ez nem nyomja a lábat? pl ugrásnál/futásnál stb? -
#34 veszélyes :D
Én azt még egy parkba se nagyon merném :) Fájhat ha elütsz valakit... -
#33 Engem leginkább az érdekel, hogy milyen lehet vele futni teljes sebességgel -
#32 akiket itt láttam a városligetnél azok nem így cselekedtek :)
Pedig még csak sétálni tanultak...a csaj megpróbált ugrálni aztán majdnem esett egy nagyot :)
Pedig már készültem egy jó röhögésre :) -
#31 Na igen, kezdésnek szerintem mindenki az eldugottabb helyeket választaná :)) -
[Walaki]D`Lair #30 ÁÁÁ ez kurvajóó :)) -
#29 ebay-en fogok szétnézni majd egy pro-jump-ért, vagy egy powerizer-ért (a két legolcsóbb).
Az a fasza hogy egytől egyig az összes ugyan olyan alapokra van felépítve, tehát a legolcsóbb szarba is beleteheted a legjobb velocity stilts rugót, csak vigyázni kell hogy ke fejeld le a lámpaoszlopokat :)
Ebay-en sztem 100 fontért már csak odaadják...kis rábeszéléssel :)
Ha valaki lát valakiket ilyennel akkor szólítsa már le őket hogy honnan szerezték meg mennyiért :)
Melóhelyről szoktam lesni hogy hátha megint itt próbálkoznak, aztán leszaladok hozzájuk, de nem akarnak jönni... -
#28 Hát ha lenne egy ilyenem, lehet én is a pincében kezdenék gyakorolni.. :D (járni, nem ugrálni, mert az eléggé fájna..) -
#27 Nem kell másokkal foglalkozni :) -
#26 de ha jobban megnézitek a videókat, tipikus kertvárosi utcák, stb stb
gazdag kölkök szórakozása, viszont jobb mint a jackass... :F -
#25 ez tökre teccik, majd ha divat lesz mo-n, akkor beszerzek eggyet, mert amúgy nem mernék kimenni az utcára, mer kiröhögnének :c -
#24 lol :D -
#23 jah, hát az naná hogy megvan...
Azért csak nyomja az ember azzal a pár kilójával, meg maga a cucc is vagy 6 kiló, és az amikor érintkezik a földdel, akkor az bizony hangokat ad ki :)
A fórumokon azt hiszem olvastam olyat hogy hogy lehet halkabbá tenni...van ilyen sufni tuning hozzá :)
Pl húzhatsz rá zoknit :) -
#22 Elég nagyot csattan némeik a talajhoz. -
#21 nemtom, melóba vagyok, hang nélkül néztem a videot...
de eleinte olyan hangokat képes kiadni...be kell járatni.
Persze én csak a videókból okultam, valójában nem tudom hogy milyenek. -
#20 Mind ilyen hangos? :S -
#19 nem néztem annyira.
A pro-jumps (ami olcsó) azt angliába lehet kapni.
Németországba biztos van több típus is, ugyanis onnan ered az egész :) -
stream man #18 ezt lehet kapni magyarorszagon vagy ausztriába?? :D -
#17 Haladunk haladunk....
itt egy kis video a pro-jump nevű termékről.
Az előnye hogy 175 fontba kerül (kb 65 ezer forint).
Na ez már egész baráti :)
Egyéb info itt! -
#16 Poweriser videoblog
A két esésen akkorát röhögtem hogy a fél iroda engem bámul :D -
#15 Ehez nem ártana két közepes kalapács a kézbe, mert így elég bénán kapálóznak, nincs meg a lendület, mint futásnál. Ott ugye elég a kezünk súlya.