574
Powerskip, Poweriser, Skyrunner, poweriZer, SpeedJumper, FlyJumper
  • hen-tes
    Mit vársz? Nem valami elterjedt cucc ez, mint pl egy görkori. :D
  • Match
    jah...páran bátorkodnak megkérdezi hogy miafaszez...

A metrón is néznek pedig csak a kezembe volt...egy srác mondta is hogy hallott erről, meg ő gólyalábazik, és vasárnap jön a hősökre kipróbálni.

A munkahelyemen viszont már ölni akartam amikor a 15. ember kérdezte meg hogy "ez mi?"...
  • hen-tes
    Gondolom néztek az utcán rendesen.. :p
  • Match
    na ma kikészítettem magam...
    2 és fél óra séta futás ugrálás...
    A futás a legkevésbé fárasztó...
    a séta brutális a végén.

Útvonal: jászai -> margit sziget -> árpádhíd -> nyugati (váci úton).

Már tudok egylábon ugrálni, 2-3 fokos lépcsőn fel le menni, meg egész gyorsan és kényelmesen futni, + gyorsabban (és elegánsabban :P) megállni .
    Következő cél a helyben állás (piros lámpánál jól jött volna, így kapaszkodtam az oszlopba), illetve a páros lábon ugrálás.

+ feljebb kell állítani a felső tartót, mert szétnyomta a sípcsontom tetejét (a térdkalács alatt kéne lennie).

Jah, és zárásképp: egyszer sem estem, és kurva fáradt vagyok :)
  • hen-tes
    Ahhah, te mocskos, ilyen kell nekemis :D
  • stream man
    akkor elég ügyes vagy :D
  • Match
    Na, ma eljutottam oda hogy kipróbálom...
    Igazából az első próbám, még régebben, az 15 perc volt, tehát szart nem ért...ergo megint nem tudtam járni...

Kb 5 perc kellett hogy stabilan menjen a séta, olyan 20 perc után kezdtem el próbálni ugrálni. Egyik lábról a másikra ment, aztán ebből jött a futás . Ezután fél óráig szaladgáltam :)
    kb 1 órát ugráltam. A végén már tök jól ment a futás is, tudtam nagyon lassan menni (megállni azért még nem :)) illetve egyik lábról a másikra minél magasabbra ugrálni.
    Kifáradtam rendesen, de holnap összejövünk páran, és kimegyünk a jászaira ugrálni.

Jöjjön amire mindenki kíváncsi :D
    2x estem :)
    Az egyik kb az első 2 perc után, amikor azt hittem hogy én hűdenagyon tudok már menni. Végülis, ment is volna, csak két ember (naaaagy darab kisebbségi) hozzámszólt valamit, én válaszoltam, és belezavarodtam.
    Nemes egyszerűséggel eldőltem :)

A második alkalom akkor volt, amikor aki velem volt, mondta hogy ugráljak páros lábbal...megpróbáltam..nem kellett volna.
    Na ez már betonon volt, de a védőfelszerelésnek hála (mert vettem :)) meg sem éreztem.

Poén, hogy akik előtt estem először, pont jöttek megint arra amikor már 1 órája pattogtam, és ott szaladgáltam. Mondták hogy az előbb még járni se tudtam, most meg szaladok :) tök jó volt :)

Egyébként most érdekes a földön járni...rendesen fura utána :)

• stream man
    hahah :D
  • Match
    meglesz :)
    Poén, hogy semmi védőfelszerelésem nincs...
  • stream man
    kéz és lábtörést :D
  • hen-tes
    Sok sikert hozzá. :D
  • Match
    Mire vagy kíváncsi? már lentebb írtam amikor kipróbáltam...

Ha van rá igény, leírom hogy mire haladok vele, de jelenleg sztem a járás is érdekes lesz :)
  • stream man
    jo irj infot milyen :D
  • Match
    nah, ha valaki még olvassa ezt a topicot annak beírom hogy megvan a poweriserem.

Még kipróbálni nem volt időm, de ma ha minden igaz valamennyit ugrálgatok vele..
    Reggel felvettem (mezitláb :D) az egyiket és hülyültem vele egyet a lakásba, de az nem volt igazi próba :)
  • Match
    csatlakozz aztán élőbe nézheted :)

Amúgy csak nem fogok esni, már volt rajtam...eleinte a sétába csak nem esek el, max ha fel kell lépni valamire :)
  • hen-tes
    Akkor a kezdeti borulásokról képet! :D
  • Match
    Mittudom én :)
    Kb jövő héten lesz meg, bár nem akarok vele esőben menni...majd ha már jobban megy :)

Amúgy azóta lett egy poweriser team, részletek+képek szintén a lapjukon .
  • stream man
    és ez esöbe pl hogyan szuperál ?
  • stream man
    hat nemtom de én inkabb vennék egy normalis bringáát :D
  • Match
    Új akció van kihírdetve!
    60 ezer forinttért hozzájuthattok most, mindössze annyit kell bevállalni, hogy segítetek népszerüsíteni a powerisert (néha részt kell venni egy két közös ugráláson).
    89 ezer forinthoz képest a 60 nagyon méltányos.
    Tulajdonképpen egy normálisabb bicikli többe kerül.

Részletek itt!
  • Match
    Már lejárt az akció :(
    De elvileg lesz új, a közeljövőben ha midnen igaz kihírdetik, legalábbis remélem.
    Ha minden igaz hamarosan veszek egyet.
  • xtc999
    Na halihó! Van valakinek valami új híre ezzel a szerkezettel kapcsolatban? ( árak, lehetőségek)
  • Match
    mégse, megvan :)
  • Match
    Linkt!
  • xtc999
    az iwiwen találtam poweriser team nevet.
  • Match
    gyerekeknél 30, felnőtteknél 50.
    Ha valaki ez alatt van, az is használhatja, csak egy kicsit merevebb lesz a rugó.
    Ezt az 50-et sztem le lehet vini 40-45-re is felnőttnél, ugyanis én a 60 kilómmal próbáltam a 70 kilós változatot és nagyonis volt benne erő.
  • hen-tes
    "Bizonyos súly felett nemtől és kortól függetlenül szinte bárki használhatja. "

Az mennyi? :-o
  • Match
    Akit érdekel :)
    Meg akinek van rá pénze :)

A magyar lapon ezt írják:

Kiknek ajánljuk

A Poweriser használatának egyedüli korláta a súly. Bizonyos súly felett nemtől és kortól függetlenül szinte bárki használhatja. Különösen azoknak javasoljuk, akik

- szeretik az izgalmakat és az extrém dolgokat,
    - szeretnének kikapcsolódni, vagy csak egy kis mozgásra vágynak,
    - szeretnének megszabadulni egy kis súlyfeleslegtől,
    - erősíteni szeretnék a láb és csípőizmaikat,
    - futnak, síelnek, snowoardoznak, görkorcsolyáznak, vagy egyéb olyan mozgást végeznek, amely erősebben igénybe veszi a lábizmokat.
  • xtc999
    jó ez a szerkezet? kik azok szerintetek akik ezzel nyomulnak majd?
  • hen-tes
    Az lehet.
  • Match
    viszont 88990-71192=17798 ami megközelítőleg 18 ezer.
  • hen-tes
    80 090-71 192=|=18 000
  • Match
    Nos, látom túlzottan is pörög a téma :)
    Azért én elírogatok ide :)

Tehát kipróbáltam az eszközt, gondoltam megosztom a tapasztalataimat.
    Először is felcsatolták a lábamra, közbe pedig elszörnyülködtek hogy bakancsba vagyok :D Annyi gond volt vele hogy a térdemnél nem fogott rendesen, ami baromi zavaró volt, de gondolom se idejük, se kedvük nem volt mindenkire külön beállítani a cuccot.
    A tesztelt darab egy M70 volt (61-70 kg), én kb 60 és 64 között szoktam ingázni, tehát passzolt.

Az első lépések viccesek voltak..két kézzel kapaszkodtam a srácba aki segített. Mondta hogy 5 perc és egyedül fogok sétálni, de látva mennyire balfasz voltam, még egy kicsit ő is elgondolkozott hogy most hazudott e :)

Aztán kiderült hogy nem...ahhoz képest mennyire nehéz volt az első pár perc, 5 perc múlva elengedtem a kezét, és vígan sétáltam (na azért ez túlzás...tipegtem :D).

Fura volt, hogy én alapból merevebbnek gondoltam a rugót, valójában pedig minden kis nyomásra olyat dob hogy csak néztem.
    1-2 ugrálásom volt, de csak azért mert el akartam esni, és mindent megtettem hogy valahogy talpon maradjak :D (megjegyzem sikerült [taps]).

Továbbá kurvára fárasztó...mondták hogy eleinte amiatt, hogy nagyon koncentrál az ember az egyensúlyára. Valszeg igazuk van...én 2-3 perc séta után igencsak lihegve másztam leülni :)

Egyébként masszív, jól tartja a lábad, a gumitalp tök jól tapad, nem csúszkál, a rugó baszott erős, nem nyekereg túlzottan. Összevetve kurvajó cucc, én venni fogok amint megtehetem (remélem 2 héten belül).

A poweriser.hu-n emlegetett akció (71 192 Ft ha kettő vagy több párt veszel, 80 090 Ft ha csak egyet) március 31-ig tart.
    Ha valaki szeretne ilyet, és esetleg 89 ezer helyett csak 71-et fizetni (a többi majd elmegy védőfelszerelésre meg vizitdíjra :D) az szóljon nekem valahogy, mert azért jobb lenne 18 ezerrel olcsóbban.

Üdv!
    Match voltam :)
  • Match
    Most vasárnap ki lehet próbálni a hősök terén...
    Remélem nem lesz eső.
  • 17barcsi
    Én is kipróbáltam a BNV-én. Húzós, de meglepően hamar rá lehet érezni. Kiváncsi lennék élőben hatalmas ugrásokra és szaltókra. Hihetetlennek tűnik, hogy ezt meg lehet vele csinálni. Tényleg jó cucc, de én csak futni mernék benne.
  • xtc999
    Sajna amerikában a benzin is olcsó, csak sokat kell tankolni, hogy kiérjek.....
  • Match
    jah, ha megnézed külföldön mennyi akkor tényleg...
    eddigi tapasztalataim szerint amerikából lehet olcsón beszerezni a cuccokat, ott is kb egy 10-essel olcsóbb.
  • stream man
    szar a billentyuzetem Z=Y
  • stream man
    M70 (61-70Kg) db (88 990 Ft / pár)

ey egésy baráti már akinek :D
  • xtc999
    Szert kellene tenni egy ilyen vaduló gépre.....