574
Powerskip, Poweriser, Skyrunner, poweriZer, SpeedJumper, FlyJumper
-
#94 Mit vársz? Nem valami elterjedt cucc ez, mint pl egy görkori. :D -
#93 jah...páran bátorkodnak megkérdezi hogy miafaszez...
A metrón is néznek pedig csak a kezembe volt...egy srác mondta is hogy hallott erről, meg ő gólyalábazik, és vasárnap jön a hősökre kipróbálni.
A munkahelyemen viszont már ölni akartam amikor a 15. ember kérdezte meg hogy "ez mi?"... -
#92 Gondolom néztek az utcán rendesen.. :p -
#91 na ma kikészítettem magam...
2 és fél óra séta futás ugrálás...
A futás a legkevésbé fárasztó...
a séta brutális a végén.
Útvonal: jászai -> margit sziget -> árpádhíd -> nyugati (váci úton).
Már tudok egylábon ugrálni, 2-3 fokos lépcsőn fel le menni, meg egész gyorsan és kényelmesen futni, + gyorsabban (és elegánsabban :P) megállni .
Következő cél a helyben állás (piros lámpánál jól jött volna, így kapaszkodtam az oszlopba), illetve a páros lábon ugrálás.
+ feljebb kell állítani a felső tartót, mert szétnyomta a sípcsontom tetejét (a térdkalács alatt kéne lennie).
Jah, és zárásképp: egyszer sem estem, és kurva fáradt vagyok :) -
#90 Ahhah, te mocskos, ilyen kell nekemis :D -
stream man #89 akkor elég ügyes vagy :D -
#88 Na, ma eljutottam oda hogy kipróbálom...
Igazából az első próbám, még régebben, az 15 perc volt, tehát szart nem ért...ergo megint nem tudtam járni...
Kb 5 perc kellett hogy stabilan menjen a séta, olyan 20 perc után kezdtem el próbálni ugrálni. Egyik lábról a másikra ment, aztán ebből jött a futás . Ezután fél óráig szaladgáltam :)
kb 1 órát ugráltam. A végén már tök jól ment a futás is, tudtam nagyon lassan menni (megállni azért még nem :)) illetve egyik lábról a másikra minél magasabbra ugrálni.
Kifáradtam rendesen, de holnap összejövünk páran, és kimegyünk a jászaira ugrálni.
Jöjjön amire mindenki kíváncsi :D
2x estem :)
Az egyik kb az első 2 perc után, amikor azt hittem hogy én hűdenagyon tudok már menni. Végülis, ment is volna, csak két ember (naaaagy darab kisebbségi) hozzámszólt valamit, én válaszoltam, és belezavarodtam.
Nemes egyszerűséggel eldőltem :)
A második alkalom akkor volt, amikor aki velem volt, mondta hogy ugráljak páros lábbal...megpróbáltam..nem kellett volna.
Na ez már betonon volt, de a védőfelszerelésnek hála (mert vettem :)) meg sem éreztem.
Poén, hogy akik előtt estem először, pont jöttek megint arra amikor már 1 órája pattogtam, és ott szaladgáltam. Mondták hogy az előbb még járni se tudtam, most meg szaladok :) tök jó volt :)
Egyébként most érdekes a földön járni...rendesen fura utána :)
-
stream man #87 hahah :D -
#86 meglesz :)
Poén, hogy semmi védőfelszerelésem nincs... -
stream man #85 kéz és lábtörést :D -
#84 Sok sikert hozzá. :D -
#83 Mire vagy kíváncsi? már lentebb írtam amikor kipróbáltam...
Ha van rá igény, leírom hogy mire haladok vele, de jelenleg sztem a járás is érdekes lesz :) -
stream man #82 jo irj infot milyen :D -
#81 nah, ha valaki még olvassa ezt a topicot annak beírom hogy megvan a poweriserem.
Még kipróbálni nem volt időm, de ma ha minden igaz valamennyit ugrálgatok vele..
Reggel felvettem (mezitláb :D) az egyiket és hülyültem vele egyet a lakásba, de az nem volt igazi próba :) -
#80 csatlakozz aztán élőbe nézheted :)
Amúgy csak nem fogok esni, már volt rajtam...eleinte a sétába csak nem esek el, max ha fel kell lépni valamire :) -
#79 Akkor a kezdeti borulásokról képet! :D -
#78 Mittudom én :)
Kb jövő héten lesz meg, bár nem akarok vele esőben menni...majd ha már jobban megy :)
Amúgy azóta lett egy poweriser team, részletek+képek szintén a lapjukon . -
stream man #77 és ez esöbe pl hogyan szuperál ? -
stream man #76 hat nemtom de én inkabb vennék egy normalis bringáát :D
-
#75 Új akció van kihírdetve!
60 ezer forinttért hozzájuthattok most, mindössze annyit kell bevállalni, hogy segítetek népszerüsíteni a powerisert (néha részt kell venni egy két közös ugráláson).
89 ezer forinthoz képest a 60 nagyon méltányos.
Tulajdonképpen egy normálisabb bicikli többe kerül.
Részletek itt! -
#74 Már lejárt az akció :(
De elvileg lesz új, a közeljövőben ha midnen igaz kihírdetik, legalábbis remélem.
Ha minden igaz hamarosan veszek egyet. -
xtc999 #73 Na halihó! Van valakinek valami új híre ezzel a szerkezettel kapcsolatban? ( árak, lehetőségek) -
#72 mégse, megvan :) -
#71 Linkt! -
xtc999 #70 az iwiwen találtam poweriser team nevet. -
#69 gyerekeknél 30, felnőtteknél 50.
Ha valaki ez alatt van, az is használhatja, csak egy kicsit merevebb lesz a rugó.
Ezt az 50-et sztem le lehet vini 40-45-re is felnőttnél, ugyanis én a 60 kilómmal próbáltam a 70 kilós változatot és nagyonis volt benne erő. -
#68 "Bizonyos súly felett nemtől és kortól függetlenül szinte bárki használhatja. "
Az mennyi? :-o -
#67 Akit érdekel :)
Meg akinek van rá pénze :)
A magyar lapon ezt írják:
Kiknek ajánljuk
A Poweriser használatának egyedüli korláta a súly. Bizonyos súly felett nemtől és kortól függetlenül szinte bárki használhatja. Különösen azoknak javasoljuk, akik
- szeretik az izgalmakat és az extrém dolgokat,
- szeretnének kikapcsolódni, vagy csak egy kis mozgásra vágynak,
- szeretnének megszabadulni egy kis súlyfeleslegtől,
- erősíteni szeretnék a láb és csípőizmaikat,
- futnak, síelnek, snowoardoznak, görkorcsolyáznak, vagy egyéb olyan mozgást végeznek, amely erősebben igénybe veszi a lábizmokat. -
xtc999 #66 jó ez a szerkezet? kik azok szerintetek akik ezzel nyomulnak majd? -
#65 Az lehet. -
#64 viszont 88990-71192=17798 ami megközelítőleg 18 ezer. -
#63 80 090-71 192=|=18 000 -
#62 Nos, látom túlzottan is pörög a téma :)
Azért én elírogatok ide :)
Tehát kipróbáltam az eszközt, gondoltam megosztom a tapasztalataimat.
Először is felcsatolták a lábamra, közbe pedig elszörnyülködtek hogy bakancsba vagyok :D Annyi gond volt vele hogy a térdemnél nem fogott rendesen, ami baromi zavaró volt, de gondolom se idejük, se kedvük nem volt mindenkire külön beállítani a cuccot.
A tesztelt darab egy M70 volt (61-70 kg), én kb 60 és 64 között szoktam ingázni, tehát passzolt.
Az első lépések viccesek voltak..két kézzel kapaszkodtam a srácba aki segített. Mondta hogy 5 perc és egyedül fogok sétálni, de látva mennyire balfasz voltam, még egy kicsit ő is elgondolkozott hogy most hazudott e :)
Aztán kiderült hogy nem...ahhoz képest mennyire nehéz volt az első pár perc, 5 perc múlva elengedtem a kezét, és vígan sétáltam (na azért ez túlzás...tipegtem :D).
Fura volt, hogy én alapból merevebbnek gondoltam a rugót, valójában pedig minden kis nyomásra olyat dob hogy csak néztem.
1-2 ugrálásom volt, de csak azért mert el akartam esni, és mindent megtettem hogy valahogy talpon maradjak :D (megjegyzem sikerült [taps]).
Továbbá kurvára fárasztó...mondták hogy eleinte amiatt, hogy nagyon koncentrál az ember az egyensúlyára. Valszeg igazuk van...én 2-3 perc séta után igencsak lihegve másztam leülni :)
Egyébként masszív, jól tartja a lábad, a gumitalp tök jól tapad, nem csúszkál, a rugó baszott erős, nem nyekereg túlzottan. Összevetve kurvajó cucc, én venni fogok amint megtehetem (remélem 2 héten belül).
A poweriser.hu-n emlegetett akció (71 192 Ft ha kettő vagy több párt veszel, 80 090 Ft ha csak egyet) március 31-ig tart.
Ha valaki szeretne ilyet, és esetleg 89 ezer helyett csak 71-et fizetni (a többi majd elmegy védőfelszerelésre meg vizitdíjra :D) az szóljon nekem valahogy, mert azért jobb lenne 18 ezerrel olcsóbban.
Üdv!
Match voltam :) -
#61 Most vasárnap ki lehet próbálni a hősök terén...
Remélem nem lesz eső. -
17barcsi #60 Én is kipróbáltam a BNV-én. Húzós, de meglepően hamar rá lehet érezni. Kiváncsi lennék élőben hatalmas ugrásokra és szaltókra. Hihetetlennek tűnik, hogy ezt meg lehet vele csinálni. Tényleg jó cucc, de én csak futni mernék benne. -
xtc999 #59 Sajna amerikában a benzin is olcsó, csak sokat kell tankolni, hogy kiérjek..... -
#58 jah, ha megnézed külföldön mennyi akkor tényleg...
eddigi tapasztalataim szerint amerikából lehet olcsón beszerezni a cuccokat, ott is kb egy 10-essel olcsóbb. -
stream man #57 szar a billentyuzetem Z=Y -
stream man #56 M70 (61-70Kg) db (88 990 Ft / pár)
ey egésy baráti már akinek :D -
xtc999 #55 Szert kellene tenni egy ilyen vaduló gépre.....