57
  • sathinel
    ) akkor miért tudok letölteni kopettéhez is akár több ezer smile-t? vagy csak azért hogy én nézegessem? Ha a smile a fontos neked akkor oda lépsz fel bár soha nem értettem ezt. itt is van sok smile de alig használnak. Tehát.... Az meg hogy ha nem tetszik a gaim akkor van más is amit használhatsz. ) Valamiért nem tudom feltölteni a képet mert folyamatosan ugat hogy 20k de ez kisebb... megvannak benne az MSN össz smile-ja, +még sok más és lehet instalálni sok újat.
  • Indigo
    Köszike, ezt nem is tudtam hogy más kliensekkel is lehet használni.
  • Indigo
    Én már használtam messengert. Épp ezért rühellem.
    A szmájlik marhára nem érdekelnek, firewire kamerám meg nincs. Sorold az msn többi "előnyét" légyszives.
  • asysoft
    Tudtommal új Messengerek képesek együttműködni a Yahoo Messengerrel, használd azt. Ha ez nem tetszik, van pár msn kliens, pl aMSN (ez Linux alatt is megy), Trilliant (ez többet is kezel)...
  • asysoft
    XP-ben Windows Messenger van, nem MSN, azt utólag kell letölteni. Vistában meg egyáltalán nincs Messenger, csak egy link...
  • assdf
    Ne röhögtess már, nem tudom ti használtatok már msn messengert? A gaim meg a kopete egy vicc hozzá képest. A smájlik nevetségesek, kb. előző századbeliek, nem képes felismerni a fireware-n keresztül csatlakoztatott kamerát, igy aztán nem tudsz webkamozni csak ha nálad van a kamhoz az usb kábel is stb stb... Kezelni sokkal egyszerübb, elsőre megy szinte minden. És most csak pár olyan dolgot soroltam fel, ami msn messenger alatt megy pl gaim alatt meg nem.

• sathinel
    http://www.xchat.org/download/
    linux alatt gaim, kopette akár.

De van még más progi is ilyen. És megy az MSN, Yahoo, és más chat kliensekkel is a kommunikáció csak oda is be kell jelentkezned. MSN hack van fenn sok a youtoubon.
  • Atomy
    Arról semmi info hogy mivel lenne jobb mint a youtube, de legalább nem kompatibilis. Ismét egy csodás, forradalmi microsoft "fejlesztés".
  • Indigo
    Az MSN-t én is rühellem, mert egy ótvar gagyi, de sajnos rá vagyok kényszerülve hogy használjam, mert egy csomó ismerősömnek csak az van...

M$-nek amúgy minden szolgáltatása egy kalap kaki, egyedüli ütőkártyájuk a Windows elterjedtsége...
  • BCs design
    én firefoxal néztem és hibátlanu megy szal nem csak ie szereti
  • BCs design
    hát ja
  • roliika
    Metacafe.com szerintem királyabb sokkal mint a youtube, pláne pénzt is lehet keresni vele :)
  • sathinel
    Aki MSN-t használ az akkora láma hogy gépen is csak a bekapcsolás gombot ismeri meg talán Explorer-t el tudja indítani.... van más kliens amivel ugyanúgy belépsz MSN-re és még 9 másik chat-progiba ha akarsz. A birka úgyis megy majd az MS-hez valsz. De akik eddig is ilyesmit csináltak szerintem maradnak you, meta melett.

"A szolgáltatással kapcsolatban máris érkeztek bizonyos kompatibilitási panaszok, miszerint az oldal kizárólag Internet Explorer böngészővel működik teljes mértékben együtt,"

Na ennyit a gyükerekről. Az internet nyelve nem kellene hogy szabvány legyen? Miért optimalizálják csak IE-re? nállam el sem indul szerencsére. Aki meg jön okos MS-védő szöveggel, akkor lépj fel a youtoube-ra és keress videókat linux hack címen és láthatod hogy törik szarrá az MS-t.
  • skydrake
    Majd a Microsoft beépíti vista-ba , és akkor az lez a legelterjedtebb, lásd msn messenger.

Privi.hu Rulez!
  • Indigo
    Ha-ha.
  • ZoliJ
    a googlenak se sikerült megtörni a youtube-t, majd pont nekik fog
  • scorpeeon
    Ezt ugye ők sem gondolják komolyan?