James Cameron - Avatar
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ehhez mit szólsz?
Elõször semmi érdekes, aztán meg pláne semmi érdekes, de 1:59-nél már csinálnak kedvet a filmhez.
Az ígéretek után minimum ehhez kellett volna hasonlítanod:LotR
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
ezt így csinálják ez van
sok filmnél van szerzett zene, Star trek -Dûne gyermekei, ez meg tv film és az nem gáz? sztem nem, mert hihetetlen jó lett
vagy a gladiátornál-a conan a barbár zenéje-gáz, hisz egy majdnem 20 éves filmbõl szerezték? nem, hisz kur*a jó
szerintem egyáltalán nem az. 😊
u dont have to listen anybody else but me
Mindenesetre ez bevett szokás, pl Sunshine trailer zenéjét minden második elõzetesnél ellövik a gyártók, ennek ellenére roppant igényes kis film lett belõle, így messzemenõ következtetéseket nem kell levonni.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
onnan az infó.
a teaser zenéje nem saját hanem egy közös zenei adatbázisból való.
amit a 28héttel késõbb c. filmben már használtak (valaki szerint ez gáz, szerintem meg nem)
íme a zene
MJ rulz Pink Team The Only One
http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu
aki még szeretne indulni a banneres szavazáson az most áljon neki
http://www.youtube.com/watch?v=t5LyXiFUSbI
Egy kamerás részlet amíg nem törlik le.
Amúgy van a Logout-on írás a Real3D és az Imax/Imax 3D mûködésérõl, ahol kiderül, hogy kb. a fényerõ 35%-a a normál mozihoz képest a polárszûrõk miatt, így érthetõ ha minden extrán túl van szinezve az ilyen filmekben. Egyenlõre én Real3D-ben nézném meg, de lehet Imax lesz belõle ...
"és szerintem , picit 'nyers' a stílus amivel írtad,"
ebben igazad van.
on
+fõzöm én is a haverokat, terjesztem az igét
"Aliens riding dragons fighting soldiers with chainguns - honestly, what more do you want from a movie?" 😄DD
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
vagy csak fikáztak :-)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
De a repülõs jelenetnél jobban belóg a kelleténél, az már bug szvsz.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
amúgy innen nem lehet kivenni, lehet hogy az alkar páncélrésze pont ott még véget ér
belelóg a fegyver az amp suit karjába. ezt a shotot nem a weta csinálta, hanem a londoniak
végre tudom mi az az avatar konkrétan😄
SPOILER:::
éss igen, a 15. kép, ahogy megtippeltem bejött a "sámánosdi"
"The mineral Unobtanium, which is the reason humanity has come to strip-mine Pandora"
Tovább nem is olvasom, mert ez már kezd spoileres lenni.
de általában nem valami gyorsak 😄
arról van szó hogy ezt nevezik " SZERZÕI JOG SÉRTÉSÉNEK " JC nemhiszem hogy beleegyezett hogy a magyar minden féle képesítés nélküli akárki átszínezze a képeit. még ha jót akart is vele.
a filmes részleg fõ cikkes akárkije.
miszerint a képeket csak azért módosították hogy jobban nézzenek ki, nem azért hogy gagyibban.
most megy a nagy mélezés 😊
filmbuzi-Inception teaser
valószínû be jön nekik DiCaprió mert õt mutogatják különbözõ szögekben
Itt egy pár, aki nem rest nézze meg õket. Ja igen ahogy említette VRSDM, a zene mennyit dob a hatáson!
Sötét lovag teaser
Star Trek teasere
2012 teasere
Terminátor 4
Terminátor 4 trailer
2012 trailer
Star Trek trailer
http://www.youtube.com/watch?v=MljX-nrUpsM
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
az imax filmek esetében így néz ki a fél órás dokumentum film / egész estés film ár
Teljes árú jegy 1450Ft /1800Ft
Diák,pedagógus,gyermek,nyugdíjas jegy** 990Ft /1440Ft
Csoportos jegy (21 fõtõl) 1100Ft /1650Ft
Családi jegy: 2 gyermek+2 felnõtt 3960Ft /5760Ft
Iskolai csoportok 50 fõig* 850Ft /1340Ft
Iskolai csoportok 50 fõtõl* 750Ft /1340Ft
Teljes árú HP6 jegy 1700 Ft
Diák,pedagógus,gyermek,nyugdíjas HP6 jegy** 1340 Ft
HP6 a harry pottert jelenti.
ez nem tréler volt. hanem teaser.
és a kettõ között piszkosul nagy a különbség.
még a 15perces verzió sem trailer
egy trélerbõl kiderül a történet fõbb szála, kiderül ki kicsoda, miért csinálják azt amit, mutatnak pár akciójelenetet hogy megfogjanak és ennyi.
cameron direkt nem mutatott még semmit a filmbõl, elvégre még zene sincs alatta, pedig a trélerek fõ ütõereje a grandiózus tam-tam hõsi muzsika 😄
mindenki jól tudja hogy még a szar filmekbõl is állejtõs trélereket készítenek.
cameron csak épphogy bepillantást adott hogy mi készül. nem kell ebbõl még messzemenõen semmit sem levonni. fõleg hogy még csiszoljgatják a gyémántjukat.
a 15perces verzió meg otthon nézhetetlen, szóval arra hiába vár bárki is.
Am. tegnapi írásommal nem kötekedni akartam, csak láttam a régebbi írásaid, és szerintem , picit 'nyers' a stílus amivel írtad, szebben megfogalmazva.
Valaki nem tudja mennyibe fog kerülni kb. egy mozijegy ?
De tok mindegy. Ez meg nem tantorit el attol, hogy ez megint az a film legyen amit eloszor csakis moziban fogok megnezni. Es ha lesz annyim felre teve, biza meg Bpre is felmegyek hogy 3Dbe elvezhessem.
Igazan velemenyem meg csakis ezek utan lehet, addig max csak sejtesem. A tuzzel vassal vagdalozo szart kiabalok is allhatnanak igy e filmhez. 😊
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.