James Cameron - Avatar

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
zsír.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

ProGabe
felpimpoltam kicsit a bannertervemet, flashben, több kép, link

ITT lehet megnézni

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Twister

Ehhez mit szólsz?

Elõször semmi érdekes, aztán meg pláne semmi érdekes, de 1:59-nél már csinálnak kedvet a filmhez.

Az ígéretek után minimum ehhez kellett volna hasonlítanod:LotR

It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/

VRSDM

u dont have to listen anybody else but me

VRSDM

mflex
Mert gondolom James Horner zenéje, mint a film is egy nagy TITOK! 😊

What about the forests?

+ requiem for a dream meg a foutain zenéje is már kicsit unalmas minden 3. tréler alatt
ezt így csinálják ez van
sok filmnél van szerzett zene, Star trek -Dûne gyermekei, ez meg tv film és az nem gáz? sztem nem, mert hihetetlen jó lett
vagy a gladiátornál-a conan a barbár zenéje-gáz, hisz egy majdnem 20 éves filmbõl szerezték? nem, hisz kur*a jó
VRSDM
Hw-n is megy a vita hogy micsoda gáz dolog ez.
szerintem egyáltalán nem az. 😊

edios
Lehet, hogy nem volt elég az az 5-600 millió dollár saját trailer zenéhez? 😊

Mindenesetre ez bevett szokás, pl Sunshine trailer zenéjét minden második elõzetesnél ellövik a gyártók, ennek ellenére roppant igényes kis film lett belõle, így messzemenõ következtetéseket nem kell levonni.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

VRSDM
szintén HW-ról.
spoiler veszély!!!
a film régi forgatókönyve

VRSDM
aki nem olvasna HW-t
onnan az infó.
a teaser zenéje nem saját hanem egy közös zenei adatbázisból való.
amit a 28héttel késõbb c. filmben már használtak (valaki szerint ez gáz, szerintem meg nem)
íme a zene

tigeroo
Imaxban, ha kell utazok.
mflex
IMAX, de csak ezért a filmért😊

What about the forests?

csuszi
látom még nem szavaztál😊 lásd utolsó lehetõség. azt lehet csak neked csinálta vr😊

MJ rulz Pink Team The Only One

Mint topiknyitó, remélem jó házigazda leszel, hajrá! 😄

http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu

VRSDM
na megkaptam a gazdiságot.
aki még szeretne indulni a banneres szavazáson az most áljon neki

zene sztem nagyon jó alatta, + nagyon jó ez a zavarodottság, életszerû
Volt már?
http://www.youtube.com/watch?v=t5LyXiFUSbI
Egy kamerás részlet amíg nem törlik le.

Amúgy van a Logout-on írás a Real3D és az Imax/Imax 3D mûködésérõl, ahol kiderül, hogy kb. a fényerõ 35%-a a normál mozihoz képest a polárszûrõk miatt, így érthetõ ha minden extrán túl van szinezve az ilyen filmekben. Egyenlõre én Real3D-ben nézném meg, de lehet Imax lesz belõle ...

off

"és szerintem , picit 'nyers' a stílus amivel írtad,"

ebben igazad van.

on

én midig is ott akartam vagy legalábbis real 3d-ben, ezért az egy filmért akarok felmenni pestre, már akkor terveztem amikor hallottam a híreket, hogy lesz.
+fõzöm én is a haverokat, terjesztem az igét
Csak sikerült rábeszélni, hogy IMAX-ben tudd megnézni, igaz-e? 😉

na beindult a "marketing"-henger, faterom terjeszti a munkahelyén az igét a filmrõl :-D, bejött neki a teaser, decemberbe tõlünk az egész család megy a "nagy"városba decemberbe
SötétBarom
Amúgy:

"Aliens riding dragons fighting soldiers with chainguns - honestly, what more do you want from a movie?" 😄DD

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

sokan erre a jelentere mondták, hogy látszik a háttéren, hogy mennyire CG, elmosódott stb. érdekes én gondoltam csak akkor arra, hogy köd van vagy érzékeltetik a dzsungel hajnali leülõ párát
vagy csak fikáztak :-)
SötétBarom
Ki fog derülni, hogy az egész filmet a cryengine 3-al renderelték 😄

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

edios
Határeset:

De a repülõs jelenetnél jobban belóg a kelleténél, az már bug szvsz.

ProGabe
nem, ez egy hiba, ward is megerõsítette és írta, hogy ezt nem õk (Weta) csinálták, hanem a Framestore

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Seth
Az szvsz direkt úgy van kialakítva, a fegyvernek a támasztéka

PSN ID.: Beegabor

tigeroo
na persze majd pont hibásan fogják megrajzolni...
amúgy innen nem lehet kivenni, lehet hogy az alkar páncélrésze pont ott még véget ér
ProGabe
btw legyen itt is. szép nagy baki:

belelóg a fegyver az amp suit karjába. ezt a shotot nem a weta csinálta, hanem a londoniak

VRSDM
valószínû hogy az empire (mint a világ egyik legnagyobb, ha nem a legnagyobb mozis magazinja) tudja a dolgát és semmi olyat nem mond el amit ne lenne szabad tudnunk 😊

tigeroo
hát én beleolvastam a notekba...de igen, eléggé spoileres😄

végre tudom mi az az avatar konkrétan😄

SPOILER:::

éss igen, a 15. kép, ahogy megtippeltem bejött a "sámánosdi"
edios
Hopp egy válasz:

"The mineral Unobtanium, which is the reason humanity has come to strip-mine Pandora"

Tovább nem is olvasom, mert ez már kezd spoileres lenni.

VRSDM
nemtudom én már írtam a modiknak 😄
de általában nem valami gyorsak 😄

tigeroo
mikor leszel a topik góréja?😄
VRSDM
elõzetes képek . és mellé sztori.

megtudhatunk néhány érdekes és új infót 😉

VRSDM
nem csak arról van szó hogy negatív képet fest róluk meg negatív képet fest a filmrõl.
arról van szó hogy ezt nevezik " SZERZÕI JOG SÉRTÉSÉNEK " JC nemhiszem hogy beleegyezett hogy a magyar minden féle képesítés nélküli akárki átszínezze a képeit. még ha jót akart is vele.

tigeroo
tetû banda
edios
Akármi is volt az oka, bármilyen is lett a végeredmény, elég negatív képet fest róluk, hiszen torzítottak a valóságon, amit egy hírportálnak nem lenne szabad.

VRSDM
írtak az origo-ról
a filmes részleg fõ cikkes akárkije.
miszerint a képeket csak azért módosították hogy jobban nézzenek ki, nem azért hogy gagyibban.

most megy a nagy mélezés 😊

Amúgy nekem már abból leesett, hogy itt divatfikázás megy, ahogy a mai kamerás Inception teasertõl el vannak szállva a filmbuzin és egyeseket jobban megfogott mint az Avatar teaser, még azt el is hiszem hogy jobban érdekli õket a film, Avatar meg nem, de mi tudta megfogni õket ebben
filmbuzi-Inception teaser

valószínû be jön nekik DiCaprió mert õt mutogatják különbözõ szögekben
tigeroo
ez a film ütni fog oszt csõ
bocs az utolsó a Sötét lovag trailere
Pontosan, gyakorlatilag ez a teaser az utóbbi évek legjobb teasere, sok film trailerét alázza csak sok embernek az értékrendjét kellene helyreraknia vagy talán megnéznie így utólag pár nagyobb film teaserét és trailerét, általában ég és föld. Itt meg CSAK teasernek bevágtak egy ilyet, milyen lesz a traler? Milyen lesz a film? (költõi kérdés)

Itt egy pár, aki nem rest nézze meg õket. Ja igen ahogy említette VRSDM, a zene mennyit dob a hatáson!

Sötét lovag teaser
Star Trek teasere
2012 teasere
Terminátor 4

Terminátor 4 trailer
2012 trailer
Star Trek trailer
http://www.youtube.com/watch?v=MljX-nrUpsM
Kmarha
jho ez nem is draga 😊 Egy hetfoi sorozest kihagyok es fel\le uttal egyutt megvan ra a penz 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

VRSDM
a realD-s mozikban eddig a 3d-s filmeken amiken voltam (beowulf és véres valentin) 1500ft-ot kértek el diákjegyként.
az imax filmek esetében így néz ki a fél órás dokumentum film / egész estés film ár

Teljes árú jegy 1450Ft /1800Ft
Diák,pedagógus,gyermek,nyugdíjas jegy** 990Ft /1440Ft
Csoportos jegy (21 fõtõl) 1100Ft /1650Ft
Családi jegy: 2 gyermek+2 felnõtt 3960Ft /5760Ft
Iskolai csoportok 50 fõig* 850Ft /1340Ft
Iskolai csoportok 50 fõtõl* 750Ft /1340Ft
Teljes árú HP6 jegy 1700 Ft
Diák,pedagógus,gyermek,nyugdíjas HP6 jegy** 1340 Ft

HP6 a harry pottert jelenti.

VRSDM
HÉKA HÉKA!
ez nem tréler volt. hanem teaser.
és a kettõ között piszkosul nagy a különbség.
még a 15perces verzió sem trailer
egy trélerbõl kiderül a történet fõbb szála, kiderül ki kicsoda, miért csinálják azt amit, mutatnak pár akciójelenetet hogy megfogjanak és ennyi.

cameron direkt nem mutatott még semmit a filmbõl, elvégre még zene sincs alatta, pedig a trélerek fõ ütõereje a grandiózus tam-tam hõsi muzsika 😄

mindenki jól tudja hogy még a szar filmekbõl is állejtõs trélereket készítenek.
cameron csak épphogy bepillantást adott hogy mi készül. nem kell ebbõl még messzemenõen semmit sem levonni. fõleg hogy még csiszoljgatják a gyémántjukat.

a 15perces verzió meg otthon nézhetetlen, szóval arra hiába vár bárki is.

Három "fõplakát" volt. Két Avatar arc és ez a Na'vi ...

Nekem elösszõr Stalone ugrott be a kép láttán XD.
Am. tegnapi írásommal nem kötekedni akartam, csak láttam a régebbi írásaid, és szerintem , picit 'nyers' a stílus amivel írtad, szebben megfogalmazva.
Valaki nem tudja mennyibe fog kerülni kb. egy mozijegy ?
Kmarha
a hype alapjan en sem erre szamitottam, mint amit a trailer latni engedett. Nem ugy kelltem fel elole, hogy huuu haaa, inkabb ugy hogy: "Ennyi?".

De tok mindegy. Ez meg nem tantorit el attol, hogy ez megint az a film legyen amit eloszor csakis moziban fogok megnezni. Es ha lesz annyim felre teve, biza meg Bpre is felmegyek hogy 3Dbe elvezhessem.

Igazan velemenyem meg csakis ezek utan lehet, addig max csak sejtesem. A tuzzel vassal vagdalozo szart kiabalok is allhatnanak igy e filmhez. 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.