James Cameron - Avatar
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
u dont have to listen anybody else but me
A helynek csak a Real3D-ben van szerepe, az IMAXban nincs...
Cáfoljatok meg ha tévedek...
Ebben is rengeteg új jelenet van. Mekkora film lesz, alig várom!
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
" lefoglalják. kik? más emberek... csak ügyeskedni kell és elõttük lecsapni 😉 "
Hiába jársz utána keményen, ha neten már hetekkel elõre lefoglalják a jegyeket a jobb helyekre. Az elsõ, vagy utolsó sorból, jobb vagy bal oldalról meg semmi értelme nincs nézni.
Valami faszagányos AVATAROSra kellene cserélni, ami kombinálva van egy visszaszámlálóval!
Kicsit utánanéztem ennek az IMAX vs. Real3D témának, és most már kuuuva kiváncsi vagyok egy IMAX filmre is. Még az Avatar elõtt 😄
Valaki (aki ugyanazt a filmet látta mindkét moziban) tarthatna egy hosszabb-rövidebb élménybeszámolót...
lehetetlen meg nincsen, csak keményen kell utána kell járni 😉
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
http://www18.zippyshare.com/v/67549361/file.html
-anno írtam hogy amikor lõnek a helikopterek rakétákat, akkor úgy néz ki az a hegyoldal mint egy fa gyökérzete amit kimosott a víz (folyóparton bárki láthat ilyet)
na mármost mint ebbõl a trélerbõl kiderült és mostmár látható : ) az tényleg egy óriási fa lesz, a naviik lakhelye.
-továbbá, van az a soklábú óriásiszörny ami kergeti jake-t az erdõben, mostmár jól kivehetõ volt az is hogy egy navi ül a végsõ csatában a hátán. szóval nem kell félteni õket hiába van neki csak " nyiluk meg íjuk" :]
" you should not be here " és a szemeit összehúzza és ááá
akarom! most! imaxbe!

1. Elõzetes HD-ben a Youtube-on.
2. Elõzetes egy 3D-s mozifilm elõtt (na azon is le fogok petézni)
Mivel (szerintem) már nem lesz több elõzetes, így
3. Irány a mozi (szerintem ezt a filmet mind itthon real3D-ben, mind Pesten IMAX-ban meg kell kukkantani)...
Mikor lesz már Dec 18????
Igaz, ez még nem teljes HD, de még jobban üt mint a kamerás verzíó :-)
international avatar trailer
TRAILERT AKAROK MÉG MA!
nem látom értelmét : )
csinálnék, de elõtte megkérdezem hogy lennének-e innen tagok?😄
vagy valaki csinálna? hah? sok csíra lássa hogy mi már most is tudjuk mi a jó (a "reklám" elõtt😊))
Richard, all the human characters in the movie will be human,its only the alien characters that will be CGI, So when you see Sigourney Weaver,it will be her like she look in real life, Cameron isn't trying to make the human characters CGI like in Beuwolf
ripli drága például rendesen meg lett öregítve a film végére, bár az lehet hogy maszk. kitudja
a sebhelyesarcú parancsnok tuti CGI legalábbis
MJ rulz Pink Team The Only One