James Cameron - Avatar
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
the world is mine
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Mert gondolkodok egy újranézésen de most elbizonytalanodtam kicsit melyiket nézzem
Az elsõ sima Digital 3D volt az Arenaban a mult 7en
mióta hazajöttem végig a filmen jár az eszem, már várom, hogy újranézhessem 😊
the world is mine
annyit meg kell jegyezni, hogy mindig a megfelelõ pontra kell fókuszálni. ha 2D-s film esetében nézel olyan pontot, ami nincs fókuszban, nem lesz semmi bajod, ellenben itt tényleg elõjöhet a ms
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
the world is mine
//imax3d
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
the world is mine
szóval a lényeg, hogy pont az a technika "poénja", hogy bárki eljátszhat bármit és bárkit, amit megalkottak az animátorok. tehát Zoe Saldana Na'vi-jának nem kell ZS-re hasonlítania, akár egy malac seggére rakott szemet, szájat, orrot is mimikálhatnak (hm, van ilyen szó? 😄) ezzel a technikával
Titaniumnak abban igaza van, miszerint olyan arcot kellett alkotniuk, amit mindenki befogad. aztán ugye azt az arcot "mozgatja" a színész. de az természetes, hogy változik a mimika, hiszen nem ugyanolyan az arc
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Amúgy nekem a Star Trek ami még qrvára bejött az idei sci-fikbõl, meg is nézem majd HD-ben itthon még párszor. <#vigyor2>#vigyor2>
:3
mindenképpen újra megfogom nézni az arénában, és egyszer a "sima" változatban is.
Nem a legmagasabb, de szinte középre sikerült.
Most családostól fogok menni, fuck yeah <#idiota>#idiota>
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
ha nem fogok pirosat akkor 20perc 😊
u dont have to listen anybody else but me
elsõként foglaltam le a 4legjobb helyet (még csak mi ülünk a terembe) 17-én 22:15 😊
elsõ warez hsz az lehet aki hd-ról beszél.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Kumiho #2179
Kumiho #2179
Semmi, de semmi hasonlóság, az egy kellemetlen, ronda nõszemély orbitális szájszervvel, Neytiri karaktere kecses és kellemes : D
Téma részemrõl is berekesztve, csak nem tudom, miért kell így erõltetni ezt a Jolies dolgot.
Kumiho #2179
Cameron megcsinálja.
A Titanicnak van egy óriási elõnye, hogy majdnem egy éven át játszották a mozikban nagy sikerrel. Eltelt 12 év, és a mostani világban a mozik már két-három hónap alatt leveszik a sikerfilmeket is a programról. Örülnék neki, ha neked lenne igazad. Az én becslésem szerint 1,5 milliárdnál fog megállni, ami így is alltime második lenne világviszonylatban.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Szerintem szorítsunk a mesternek hogy elérje az álmát 😄.
Ui.: Elözõ Commentem nem támadónak szántam 😛 😊.
én is érzem hogy szorul a hurok mikor a színészi játékot pontozzák majd, nem azért mert nem színészek kemény munkája lenne benne. hanem mégis fura a besorolás, de majd valamit kitalálnak úgyis. okos emberek csücsülnek ott.
én csak arra "fakadtam ki" hogy leanimációsfilmezed...
de relax, szent a béka.
Bemásoljuk újra a videót?
A színésznek játszania kell, és Cameron új technológiájával úgy tudták meg oldani,hogy a színész el játszotta, és láss csodát a Camerába már azt látták ahogy játszott a színész, a rá festett karakter bõrében.
Ennyi erõvel mondhatod azt is hogy Legolas szerepét rosszul játszotta Orlando Bloom, vagy Gimlié-t, a hozzá tartozó színész...
Vagy akármelyik régebbi fantasy-ban ahol az embert el maszkírozták, mert ez felfogható annak!!!!
A film jellege nem mindig számít. A Becstelen Brigantyk úgy indul a szobrocskáért, hogy a története nagyon nem illik az Oscar-filmek közé. Azért nem kell félnünk, legalább a három Oscar jár majd a technika miatt.