5435
  • kovi04
    Ezt a videót elnézve én nem tudom elképzelni, hogy az Avatar ne nyerje meg az összes technikai díjat (vizuális effektek, hangvágás, hangeffekt).
  • kovi04
    Így készült az Avatar

Volt pár jelenet benne, amire nem emlékeztem. Remélem még sok jóságot kapunk majd a DVD-hez.
  • Midas
    l0l vettem hetvegre jegyeket tele a mozi mar csak premier helyek voltak annak is fele foglalt volt :)
  • LasDen #4101
    GYIK
  • akascha
    Sziasztok!
    Akik látták már a filmet, azoknak a véleményére lennék kíváncsi, hogy szerintük melyik sorból a legtökéletesebb a látvány. Már rengeteg véleményt olvastam, itt is és mindig más a legjobb. Valaki a 6-9. sort abból is a 7. sort favorizálja, megint más inkább a 8-10. sort. De olyan véleményt is olvastam hogy valaki a 6. sor közepén nézte, de ha újra nézné a 3. sorba venne jegyet. Egyedül abban volt egyetértés hogy mindig a sor közebe a legjobb.
    Szóval melyik a legjobb hely? KÖSZI!
  • RYO21
    megtaláltam
  • LasDen #4098
    mégis a star wars jöhetett...:D pedig abba aztán...:D
  • RYO21
    Ne találom!
    pl help!
  • Atkamon
    Nem kiszivárgott, kiadták... még itt SG-n is volt róla hír.
  • RYO21
    hol?
    Az eredeti forgatókönyv kiszivárgott?
  • suba53
    Huszonöt, harminc éve még nálunk is az alapján engedélyezte a párt cenzúrabizottsága ( Lendvai Ildikó is többek között ) a különböző kultúrális művek bemutatását, hogy az hogyan egyeztethető össze a pártdiktatúra irányelveivel.

De jó hogy annak vége !!
  • suba53
    Ez csak a felvezető pár mondat, de a két cikkíró egészen másról beszél. :)
  • edios
    hiánypótlónak simán jó a neten megjelent két forgatókönyv
  • Watchmen
    Tudomásom szerint lesz majd könyv.....vagyis hallottam róla...
  • RYO21
    Kár hoyg nem adják ki az első részt könyvben! :D

Azt tuti elolvasnám.
  • Watchmen
    Reméljük így lesz:D
  • ProGabe #4088
    Cameron azt nyilatkozta, hogy beletett olyan dolgokat az első részbe, amik fontosak lehetnek a folytatás szempontjából. talán az EW cikkében írták, nem is emlékszem, hiszen már rengeteg interjút néztem, olvastam
  • VRSDM
    a forgatókönyv már készenvan vázlatosan...
  • RYO21
    Az a lényeg, hogy most már Eywa-val van.
  • item
    Az is lehet,hogy már rég készen van a folytatás forgatókönyve,elkezdődtek az újabb munkálatok és 2011 nyarán bemutatásra kerül majd az AVATAR2 The Ancient World.

Jobban belemerülhetünk a Pandora bolygó csodás természeti kincseinek és élőlényeinek megismerésébe,továbbá egy ősi titokra is fény derül,ahol Jake és Neytiri további izgalmas kalandokra fog minket elkalauzolni.

• Watchmen
    De szerencsére akadnak páran akik várják a folytatást:D
  • kovi04
    Az Avatar 32 nap alatt elérte az 500 milliós határt, és ez még csak a kezdet. Várhatóan a hétvégére megelőzi a TDK-t az USA-ban, és utána egy-két hét alatt mag lesz a világrekord és az USA-rekord is. Ebből már akkor is trilógia lenne, ha senki sem karná.
  • donatus13
    Annyira szar Kína ,hogy a világ leggazdagabb országa :)
    De azt ,hogy betiltották az avatart nem igazán értem tök felesleges volt,nem tudom miféle zavargásokat tudna kelteni egy film érdekes meglátás googlet is kikúrták , wowot is , netes flash játékot mindent :D úgy látszik avatart is ki kell.
  • Munszu
    Mit vársz, kommunista rendszertől... :_D.
    Soha nem élnék ott...
  • Atkamon
    A homoszexuális szervezetek dolog is nagyon nem igaz mindenkire... Gondolom volt 10 (vagy inkább 5) ember az egyik ilyen szervezetben, aki elkezdte fikázni az Avatart, mert nincsenek benne melegek, aztán közzétette, és ezért most mindenki azt hiszi, hogy az összes homoszexuális ember utálja az Avatart és így gondolkozik...

Valszeg a vallásos csoportoknál is hasonlóan van, hogy van egykét ilyen nagyhangú egyén, aztán a vallásos nép nevében közzétettek cikkeket arról, hogy milyen szar az Avatar.

Ezt most csak azért írom, mert van homoszexuális, illetve mélyen vallásos ismerősöm is, és mindegyikőjüket ugyanúgy lenyűgözte az Avatar, mint sok százezer (millió?) másik embert...
  • Probatbicol
    Ha már a marhaságoknál tartunk:
    Kínában betiltották a 2D-s Avatart

Persze 3D-ben nem ösztönöz zavargásokra. Hülye újságírók. Ha a kínaiak be akarnak tiltani valamit akkor nem szaroznak, hanem betiltják és kész.
  • DJ RX7
    [i]Az Avatárt kapásból megtámadták az amerikai konzervatívok, a homoszexuális szervezetek és a Vatikán nevében szóló némely orgánumok és képviselőik.
  • suba53
    El is olvastad? Mert ez nem erről szól.

Viszont az eddigi egyetlen hozzászólás figyelemreméltó:

"Az avatar világában nem annyira az idill a vonzó, hanem sokkal inkább a harmónia, ami eléggé hasonlít a megvilágosodást átélt misztikusok, zen-mesterek és társaik beszámolóira."
  • DJ RX7
    homokosokon kívül, már az egyház is jön.
  • Munszu
    Annak az embernek volt más baja is, nem amiatt halt meg.
    Érdekes hogy én már 2x láttam, és a fejemse fájt,szédülni se szédültem...
    Sok tápos, hamburgeren élő külföldi... ^^
  • zaki
    nagy az isten állatkertje

sztem akik licitáltak, azok el sem olvasták a leírást. vagy csak szimplán idióták. azért az eladóhoz lenne 1-2 szavam :P
  • zaki
    idióta hírek. biztos a világtörténelemben már meghalt vagy 100 ember a mozikban, mégsem hír sehol.
  • yesname #4071
    "Elkelt"
  • Pharaoh
    „Valószínű, hogy a film nézése váltotta ki a magas vérnyomást”

Egy film attól jó és izgalmas, ha a néző vérnyomása felmegy. Ez vagy még nem látott jó filmet vagy blama az egész.
  • Narxis
    Meghalt miután megnézte az Avatart
  • yesname #4068
    Ha valakit érdekel átadó folgalás:
    IMAX szombat 23/01/2010 19:00 Avatar IMAX 3D (mb) 4 Sor 6: Ülőhelyek 19,18,17,16
  • suba53
    Már szinte minden jó hely foglalt. :)
    Még szerencse, hogy 31.-ére már megvan a foglalásom.
  • edios
    megnyitották imaxban köv hetet, ha érdekel még vkit:)
  • Watchmen
    Nekem írtak róla, hogy a világa milyen....és egyáltalán nem hasonlított az Avatarra.
  • móóózes
    te hány éves vagy? 14? max csak akkor lenne igazad, ha időutazóként mennének most vissza megírni a könyvet mivel ezt a novella sorozatot már évtizedekkel ezelőtt kiadták és nem most találták ki... és rosszul tudod, igen csak köze van hozzá a könyvnek