5435
  • VRSDM
    szori a tripláért.
    a látvány és a dizájn nálam csillagos ötös.
    amit viszont sajnálok hogy megint át lettünk verve.
    mert ez bizony nem élethű annyira hogy ne vegyem észre hogy nem valóság
    és most nem a lényekre gondolok.
    az elején a bázisos kép, lehetséges volna de mégis látszik hogy mű és ezt bánom.
    nem baj. csak akkor ne mondjanak mást.
  • VRSDM

• VRSDM
    na még egy rakat fullhd kép.
    próbáltam eddig még nem berakottakat csinálni.
    ami mégis voltmár (pl. vicsorgós) az azért lett újra mert ez élesebb pillanatban lett fotózva (konkrétan kikockáztam :D)

• VRSDM
    engem meggyőzött a tréler. nem vártam semmit, de mégis kaptam egy löketet. a látványvilág tetszik, a dizájn, az egészet elhiszem hogy létezhet :) akkor meg nincs is több elvárásom.
  • mflex #274
    A megavideo, nem olyan fasz, mint a youtube...
  • SötétBarom
    Nem nagyon, miért?
  • mflex #272
  • BaliBoy
    Olvasott szöveget tudsz értelmezni?
  • SötétBarom
    Voltál már IMAX moziban? Nem nagyon tudom elképzelni, hogy egy sima mozitermet annak akár a közelébe is lehetne hozni..
  • BaliBoy
    Szerintem azért lehet reménykedni, hogy esetleg Debrecenben vagy máshol is leadják 3D-ben. Itt a topikban linkelt valaki egy bemutatót a technológiáról. Na mármost abból kiindulva semmiben nem fog különbözni a Digital 3D-től. (Beowulf is ebben a technológiában játszott) 1-1 termet nem olyan nagy költség átalakítani. Ugyan nem lesz HD felbontás, de legalább 3D-s lesz.
  • BaliBoy
    Na most már legalább van valami ami után lehet rajongani.
    Nem rossz, nem rossz. De a hihetetlen valósághűséget ki is lehet húzni. A Gyűrűk Urát még mindig nem űbereli valósághűségben. Látványvilágban viszont nagyon jó és ha a története is rendben lesz, akkor egy nagyon faja kis film fog jönni.
  • akyyy
    háháháhá bannoltak:D
  • SötétBarom
    Nembaj, majmeknézem Bécsben -.-
  • STREEX
    Nah, most hívtam az aréna plázát avatar ügyben... Közölték hogy minden jegy elkelt. :)
  • Wolfsnack
    ezmiarakospince? horror LOTR? ezjóez?
  • Nwis86
    Youtube HD
  • bertino
    "meet emily" címmel van a neten egy video prezentáció(korábban volt is linkelve természetesen), ahol bemutatták, hogy mit tudnak megmutatni CGI-vel.

miután megnézted ezt a felvételt, gondolkozz el azon, amit írtál :P
  • LasDen #261
    mért is?? :D
  • Daell Drow
    Na leszedte en is az 1080as trailert, haat nekem ez a 2 perc 2 masodperc volt annyira megfogott. Nagyon jo kis film lesz, varom nagyon.
  • bertino
    leülhetsz... egyes.
    majd legközelebb :)
  • mflex #258
    az igazság az, hogy sok ember most a 2 perces, még mindig titokzatos és alig mutató előzetesből vonja le a konzekvenciát.

pedig normális, hogy cameron nem AKAR többet mutatni, majd a holnapi, illetve mai 15 perces moziból kiderül már, hogy mit tud a mester.

cameron nem szokott a kezéből szart kiadni, és ami ennyi éven keresztül készül, és ráadásul ennyire nem sajnálják tőle a rengeteg pénzt, én biztos vagyok benne, hogy ez a film, főleg 3D-ben alázni fog, de ennek ellenére nekem a 2 perces 1080-AS 2d teaser is nagyon bejött:)
  • mflex #257
    nem rossz:)
  • Shep
    Az a baj az egésszel, hogy van ahol überbrutál az egész, van ahol meg üvölt róla, hogy animáció pl.: az elején mikor kijön a fazon a repülőből a tolókocsival, vagy amikor a gépágyúval lő a helikopter szerű repülő alkalmatosságból. Na de majd egy blur megoldja, mint a játékoknál :)
  • sandor8206
    mondjuk én nem vagyok szakmabeli, de kék talptól leültem :-)
  • bcrics
    Üdv,,volt róla szó ha kijön az első teaser akkor ha minden igaz lesz benne 1 olyan shot amitől a fél szakma le fog ülni,nah végülis belekerült vagy később látjuk,,asszem wardtól hallotuk az infot.
  • Tyler1
    na én is próbálkoztam egy bannerral
    (bár sztem nagy lett)
  • sandor8206
    Na megmutattam fateromnak a teasert, nagy Cameron rajongó (irigylem is, hisz még moziba nézhette meg az Alienst+Mélység titkát). Szte is korrekt, a látványvilágot szokni kell (színes), de úgy is a sztori a lényeg, CG neki elmegy (őt nem nagyon érdekli ilyesmi). Ja igen és azt mondta ő is, hogy ízig vérig Cameron film, legalábbis a emberi eszközök dizájnja végett.
  • MrSpock
    Köszönöm a kedves szavakat azthiszem semmivel sem vagyok hülyébb mint te,főleg így személytelenül ne sértegess másokat,azért mert te ráélveztél egy cgi filmre.Csak elmondtama véleményem hogy lehet 3d-ben látványos lesz minden,és megnézem,de azért ez túlzás amit itt levágsz!
    A gépem téynleg egy rakás..,de a tied sem csúcs,és nemtudom ez hogyjön ide.
    Alapjában véve én nem a koncepciót kritizáltam,meg technikailag biztos nagy lesz,csak nekem ettől még nem lesz az évezred filmje,bár kitudja?
    Szóval jólenne ha megválogatnád a szavaid még mielőtt írsz,nemvagy öregebb mint én,mégha az arcod,és szád is nagyobb!Szóval így hülyegyerekezz le! Üdv!Azért remélem mások is figyelték a hangvételt!
  • edios
    :DD
  • sandor8206
    idióta
  • Guszti2004
    lehet, hogy cgi főszereplő oscart is akar
  • Guszti2004
    egyrészt értem amit gondolsz, de képzeld el ezt 3D-ben sokkal jobb felbontással, széles nagy vásznon. és mivel elég nagy a hype így a trailer-ben nem kellett minden puskaport elhasználni ahhoz, hogy telelegyenek a mozik: tehát lesz még meglepetés. Cameron akar egy csomó oscart és azt akarja kiabálni a gálán hogy ő egy isten, és ehhez biztos kifundáltak pár dolgot.
  • Micsu
    idegen lények a filmek nagyrészében eddig is cgial voltak készítve, eddig nem volt baj csak most lett az?
  • mflex #245
    ezt a sok negatívumot, ebből a 2 percből szűrted le?

pc grafika--->omg

• Anteris
    Ahogy megláttam az előzetesben azt a nagyfülü lényt egyből ellenszenves lett az egész film. Ez is valami "idegen szép" ideológiára épülő téma lesz? A grafika PC-játék szinvonalú, unalomig ismert akciójelenetek, nem tudnak már újat kitalálni. Ha majd egyszer belebotlom talán megnézem de már nem érdekel a projekt.
  • Frosty01
    legjobb filmnek ígérkezik idén. szal nagyon várós & persze moziban tuti megnézős
  • wednes
    Akkor készül el majd az első 100%-ig élethű hatást keltő CGI film, mikor a megjelenése után 20-50-100 év múlva is azt mondják rá, hogy ez élethű, hiszen a látvány élethű. :D

Ez a film nagyon látványos és szép. De el tudom képzelni, hogy majd 20 év múlva azt mondják majd rá: "akkoriban még elég szerény látványt tudtak létrehozni". :)
    Tehát a beharangozott valóságot, még nem érték el azért, de én ezt nem is vártam el, maga a filmre és a történetre vagyok nagyon kíváncsi.
  • LasDen #241
    sztem jó ez....nem kell xtra.....
  • stonesour
    de van olyan férfis főplakát is

• W B
    szerintem a te képeid közül jobb lenne egy. a 213 hozzászólásból első kettőt... pl.