Mitől jó az sg.hu?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az sg többek közt miattam jó és az építõ jellegû hozzászólásaim miatt...
(többek közt)
Egyik reggel arra ébredtem, hogy magam alatt vagyok. Pedig alattad kéne...
jo társaság :] (ez a kezdõlapom :p) xD
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
-tRs-Landor
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
amúgy azért jó a fórum, mert sokoldalú
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
Yo, Bitch!
Pain is inevitable. Suffering is optional.
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
Jók az észosztások.
Sok a lamee ujj rekk...
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
1. S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
2. <(+_+)JaCK ToPiCK 2!(+_+)>
3. Windows: Vista (Longhorn)
4. '80 as évek zenéi
5. !!!SEGÍTSÉG!!!
6. Resident Evil 4
7. Battlefield 2
8. XBOX360
9. Whiskey topik
10. NASCAR Racing 2003 Season
11. Humoros és aranyos képek, videók
12. Screenshotok játékokból
13. Armed Assault
14. Mitõl jó az sg.hu?
15. Lock On: Modern Air Combat
16. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
17. Vertél már ki méjdzsömöt lapáttal? >:
18. World of Warcraft: The Burning Crusade
19. Mogyis topik
20. Tibia
Egyik reggel arra ébredtem, hogy magam alatt vagyok. Pedig alattad kéne...
http://www.lohere.net - a MagyarChan
-elhetek