252
-
#12 mint montam én meg még csak a harmadik évadot néztem -
#11 Hát ennyi volt a topik, gratulálunk
most mindenki megjegyezte hogy jó sorozat, meg mostbiztos inkább nézni, mint írni akarnak róla :) -
thhommy #10 Nah most végeztem ki a 2ik évadot SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szegény Kelso kapott egy kicsit kiváncsi vagyok mit fog ezért csinálni Coxal:D
Egyébként most néztem h a 7ik évad lesz az utolsó mert JD ki akar szálni h filmes karrierje legyen:( -
#9 jaja, én JD megfilmesített hülye gondolatait is birom :D -
#8 IGaz! én már 3 évadot láttam belőle és nagyon jó :D -
#7 Nagyon nagy sorozat! Valahol a második évad feléig juthattam de sajna elszállt a partícióm ahol volt és még nem tudtam újra beszerzni. -
thhommy #6 huhh megkönnyebbültem:D
egyébként ebbe az a jo h szinte nincs olyan ember akit ne lehetne imádni, nem is értem mér nézik olyan kevesen -
#5 Meg a füttyentéseit bírom:D Ne félj a Gondnok folytatja^^ -
thhommy #4 ahh végre azt hittem már csak én nézem:)
Legnagyobb arc benne Dr Cox ahogy vicsorog meg női neveken szólitja J.D.t
Másik mindent verő karakter a Gondnok remélem azért a 2ik évadban is folytatja a szívatását most h rezidens lesz. -
#3 legyen kép is:))
-
#2 Én első 2 évadot láttam eddig, nagyon jó poénok vannak benne:D -
thhommy #1 Nah most végeztem ki az első évadát és csodálkozom h nincs neki még téma nyitva pedig Amerikában már a 6ik évadánál tart. Nagyon jo kis sorozat olyan Grace klinika szerü csak sokkal poénosabb. Eddig mindeigyik részen fetrengtem. Kinek mi róla a véleménye?