252
-
gabeszg #52 Én most tartok a s07.09 nél (szóval a vége felé)ennek a kiválló sorozatnak lessz folytatása idén amúgy? -
#51 hmm...oksa, várjuk -
#50 Kelso is azér a fők közé tartozik, ha a janitor nem is :)
később lehet összedobok egyet, most még van pár dolgom :) -
#49 mindenki egyenlő =) -
#48 hát de ők az igazán FŐ szereplők^^ -
#47 nincs mindenki rajta   -
#46 sztem mehet nyugodtan^^ tetszetős:) -
hitch #45
BANNERNAK??? -
#44 tom. azok az IT-sek nagyon debilek:) -
#43 már megtörtént :) de az a nyomába se ér ennek vagy sok másnak :) -
#42 nézzétek meg az IT Crowd-ot xD -
#41 neked mindent elhiszekXD
akkor ez is felkerül a várólistára^^
mikor is lesz a 8.évad premierje? -
#40 nem is annyira a viccességén van a hangsúly, meg ha ilyen sitcom poénokra gondoltál akkor ez nem az, ez valamennyire komoly, szarkasztikus humor, de remek karakterekkel, az egyik kedvenc sorozatom :) nekem csak elhiszed hogy megéri végignézni ;) :D
amúgy természetesen cancel, de lesz majd egy film asszem ősszel -
#39 az ilyen vicces? mert már gondolkoztam hogy elkezdem, de vmiért nem kezdtem^^ meg abból miért csak 2évad van?? cancel lett vagy mi? -
#38 a mai különösen jó rész volt))
ennél a sorozatnál jobban csak a Dead Like Me tetszett -
#37 hát na jah:) -
#36 szinkronnal amúgy is bűn nézni -
#35 nem bírom ezt a heti 5 részes tempót a tv2 vel úgyhogy azt hiszem beszerzem a sorozatot :D -
#34 de már átköltözött az abc-re és ott fogják adni a 8.évadot is... -
#33 az utolsó évad (nyolcadik) tudtommal átkerült az abc-re és gondolom a dvd kiadás jogai már őket illeti -
hitch #32 ráadás a szélén abc-van és ez a sori az nbc-n megy XD -
#31 Elliot kezében miért van cumisüveg? Ő nem is babázott :D -
#30 hát azér elég keményen látszik a photoshop
de amúgy fasza
Rowdy azér befigyel -
#29 7.évad borító, jóra sikeredett^^
-
#28 ó bazz én is láttam angolul valahány évadig, és egyetemistaként én most albiban vagyok egyelőre internet nélkül, szóval félbeszakadt a sorozatnézés kis időre, most csak ujranézem tv2-őn ami megy :)
És láttam részeket a My Musicalból, hát basszus de megnézném, meg bár ott tartanék xD Szuper kis sorozat! Nagyon egyedi és király -
#27 OH MY GOD
Ez valami elképesztően jó és vicces sorozat :D Már a hatodik évadnál járok :D És most néztem meg a My Musical című részt, és úgy gondoltam most már muszáj leírnom mennyire király is ez a sorozat :D
Hihetetlen jó poénok, J.D. elmerengései ofkorz viszik a pálmát, székről lefordulós poénok, és persze ha drámai részhez érnek ott sem vérzik el a sorozat, remekül meg tudják oldani, megspékelve jobbnál jobb betétdalokkal :)
Már most látom, mennyire fog hiányozni ha végzek a darával :(
nr.1 sitcom nálam :)
-
#26 A Scrubs a Bahamákon forgat, íme némi infó és képek róla.
KATT IDE -
#25 Új hírek:
2008/09-től az ABC HD-ben fogja adni a Scrubs-ot.
Visszatérő szereplőként Lee Thompson Young is beszáll a Scrubs-ba. -
#24 én is nézem, rég láttam őket, szóval jó újranézni, de vannak ugye mint mindig a szinkronitásból adódó rosszabb ferdítések (pl amikor Carla az anyanyelvén káromkodott JD-nak Elliotról, a magyarok csak betettek valami magyar beszólást a helyére) :) -
ldavid #23 elkezdtem a héten nézni tv2-n, és nekem baromira bejön
vannak benne jó poénok :) -
#22 igen? hm. na a szinkront azt megnézem :) -
Matte #21 hétfőtől szinkronosan a tv2n........ -
#20 isten!!! van felirat a 20-21-22-es részhez:d meg is néztem:D
Van még felirat a 7.évad 1-2-3-4-5. részéhez is:P Remélem idővel az egész hetedik évadhoz lesz. -
#19 a 7.évad hány részes lesz? -
#18 Jah, én már lemondtam róla, ki is írtam így hiányos felirattal...
-
#17 felirattal? mert a 6. évadot nézem most és nemsokára a végére érek de a 20-21-22. részhez nincs magyar felirat csak angol:S -
#16 zsegény kutyus =) -
#15 Eszméletlen jó sorozat, kár hogy nálunk szinte senki nem ismeri. Ugyanakkor az utolsó két évad néhol már kicsit erőltetettnek tűnt.
A legjobb szereplő egyértelműen Rowdy! :D -
#14 Néhány hete fejeztem be a 6. évadot és tényleg nagyon jó kis sorozat, kívácsian várom a 7.-et (bár lehet jobb lett volna ha lezárják a 6.al)
Ha értékelnem kéne az évadokat akkor:
1. 7/10
2. 8/10
3. 9/10 (a vége fele volt pár nagyon jó rész)
4. 7/10
5. 8,5/10
6. 6,5/10 (a musical-es rész a legjobb) -
#13 Nagyon jó sorozat. 4 évadot már kivégeztem:DDD 5.évadból csak 5 rész van meg:(