252
  • Montanosz
    a tv2-n hány évadot adtak le, mert ma volt az utolsó rész.?
  • Bulykin
    XD
  • Aquir
    nah megvolt az 5. évad, este nem is aludtam, már csak egy pár évad van hátra :]
  • Aquir
    egyébként asszem észrevettem egy hibát a sorozatban.
    Egyszer JD a gondnok háza előtt vizelt és meglátta a nemiszervét és rajta egy elváltozást amit meggyógyított. Későbbi epizódban meg a gondnok becsapta JD-t, mert rávette hogy ő (a gondnok) elköltözik és rossz lakásban hagyta JD-t hogy segítsen pakolni, amikoris megjöttek a lakás igazi tulajdonosai.

Namármost tudnia kellett volna hogy nem az a gondnok háza, mikor régebben már volt ott, nem? javítsatok ha valamire rosszul emlékszem :)
  • Bulykin
    lesz, majd írok a premier előtt egy-két nappal:)
  • Aquir
    én ezt nemtom
    a szinkronban persze hogy sokminden nem ugyanaz :)
  • Ron Ragm
    Sokmindent félrefordítanak. Amúgy új évaddal most mi van, lesz vagy nem?
  • Aquir
    jah, csak lenne rá több időm mert amit szeret az ember azt könnyebben meg tudja tanulni :)
  • BIZ0906
    Mondjuk az sem egy rossz módszer :)
  • Aquir
    én sem tudom most nézni TV-n (egyébként sincs annyi szabadidőm akkor hogy megnézzem) úgyhogy zutty 1 nap alatt 1,5 évadot megnéztem a leszedettekből, és ami megvan nekem, abból jelenleg már csak az 5. évad van hátra :)
    arra gondoltam hogy tökre fejleszthetném az angol kifejezés-, szó- és kiejtés-kincsemet ha szóról szóra betanulnék több részt:) [jelenleg csak egy középfokú angol nyelvvizsgám van]
  • BIZ0906
    14:45 körűl szerintem egész jó a szinkron.
  • Bulykin
    miért most mikor adják? nem követem magyarul, az első 2 részt még megnéztem anno, de inkább abbahagytam a szinkron miatt:)
  • BIZ0906
    Annó jó volt mert akkor 15:45 körűl kezdődött. De minek változtatták meg azt nem tom :( Ez az annó Augusztusban volt.
  • ToCsEk
    én is torrentröl töltöm le :D
  • BIZ0906
    Annyira utálom ezt a ge*i TV2-őt, hogy még korábbra tették ezt a jó kis sorozatot. Így már mégjobban nem érek haza rá, elmehetnek a ge*ibe ezek a szánalmas fa**zopók!

Sry ezekért a gyönyörű szavakért de már más nem érdemelnek!
  • Aquir
    nyád, nekem az még hátravan :S [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1171655620&no=28]#28[/URL]
    de legalább előttem van jósok rész :)
  • Bulykin
    igen egy utolsó 8.évadra visszatérnek...
  • roppii
    Akkor úgy néz ki hogy ez a 11 rész lesz egy évad.Várható a közeljövőbe valamilyen folyatás???Erről lehet valamit tudni.
  • Black Hawk
    csak 11
  • roppii
    Érdeklődnék hogy a 7.évadban csak 11 rész van kint vagy több is????
    Nagyon király sorozat.JD meg coxi eszméleten arcok ja meg ott van csokimaci is.:D
  • Black Hawk
    Istenem ez a my musical hatalmas rész volt :D:D Dr. Cox dala eszméletlen volt :D
  • Bulykin
    na jah, de modnom, még az is kérdés hogy tovább megy-e^^
  • PrisonMan
    Legyen egy ütős évad, legyen kerek a sztori, ez a lényeg :)
    Akkor ezekből az infokból én azt szűröm le, hogy egy spinoff szerűséget akarnak csinálni. Majd meglátjuk, azt is hogy Scrubs néven megy majd tovább a sorozat, vagy tényleg egy spinoff lesz.
  • Bulykin
    még nem tudni, n olyat olvastam, hogy a készítő be akarja fejezni a sorozatot, szal normálisan le lesz zárva, de ha lesz nézettsége ugye most már az új csatornán és bejön nekik a sorozat akkor új készítőket hoznak a sorozathoz és JD nélkül(vagy nemtom) folytatják majd...de ez még mind csak találgatás, jelen pillanatban ez lesz az uccsó évad:(
  • PrisonMan
    De amúgy hogyan zárja le a készítő nyugodt szívvel a sorozatot, ha nem biztos benne, hogy lesz-e folytatás.
    Rendes lezárása lesz a sorozatnak vagy csak olyan vagy lesz folytatás vagy nem. Vagy JD-vel vagy nem?!
  • Bulykin
    A Scrubs-finálé forgatókönyv-részlete.
  • Aquir
    köszönjük htx
  • Bulykin
    Tom Cavanagh vissza fog térni a Scrubs-ba egy kis időre. A sorozat egyébként most forgatja a 8. évad fináléjét, mely igazi sorozatzáró lesz, de a készítő Bill Lawrence látja benne a Zach Braff nélküli folytatás lehetőségét.
  • Bulykin
    nem fogsz csalódni évadról évadra egyre jobb^^
    bár mondjuk a 7.évad számomra egyy kisebb "csalódás" volt ,de mivel Scrubs ezért alap hogy jóXD
  • ToCsEk
    Király a banner. Most végeztem az első évaddal. Nagyon zsír ez a sorozat és remélem, hogy csak jobb lesz :)

Ez az utolsó rész nagyon ütött :D, Jorden jól felrázta a dolgokat :D.
    Holnap kezdem a 2.évadot.
  • Montanosz
    ja ez az első jó!
  • stargatelost
    akkor az első lesz ok? berakatom, aztán még utána rakhatunk mást :)
  • Aquir
    ott nem elég boldogok és olyan rávágottnak tűnik :P
  • Black Hawk
    2.ik :D
  • stargatelost
    nah, még egy-két vélemény jöhet hogy akkor melyik legyen :)
  • Aquir
    az összes eddigit nézve itt a legelső (ezt látnám legszívesebben bannerként), és a #45-ös esztétikusabb nekem
  • stargatelost
    nah összedobtam párat
    nem nagyon volt kedvem sokmunkás képet csinálni, szóval ilyen egyszerűbbek lettek
    kritikát szívesen fogadok (rosszat is jót is :) ), és nem kell kirakni ha nem tetszik :D

jah még annyit, hogy a logóhoz hasonló betűtípussal ki tudtam volna írni mikor kezdődik az s8, de nem találtam infot róla sehol :(

ezt meg csak úgy csináltam, mer olyan fasza az egész kép xD
  • Black Hawk
    már nem lényeg
  • Black Hawk
    Melyik az a rész amelyikben Dr Coxnak fáj a háta? :D hatalmas rész volt tegnap ment a tv 2-őn
  • Bulykin
    igen egy utolsó 8.évadra visszatérnek...