252
![](http://images.netbag.hu/20080823/20462351972.jpg)
-
a tv2-n hány évadot adtak le, mert ma volt az utolsó rész.? -
XD -
nah megvolt az 5. évad, este nem is aludtam, már csak egy pár évad van hátra :] -
egyébként asszem észrevettem egy hibát a sorozatban.
Egyszer JD a gondnok háza előtt vizelt és meglátta a nemiszervét és rajta egy elváltozást amit meggyógyított. Későbbi epizódban meg a gondnok becsapta JD-t, mert rávette hogy ő (a gondnok) elköltözik és rossz lakásban hagyta JD-t hogy segítsen pakolni, amikoris megjöttek a lakás igazi tulajdonosai.
Namármost tudnia kellett volna hogy nem az a gondnok háza, mikor régebben már volt ott, nem? javítsatok ha valamire rosszul emlékszem :) -
lesz, majd írok a premier előtt egy-két nappal:) -
én ezt nemtom
a szinkronban persze hogy sokminden nem ugyanaz :) -
Sokmindent félrefordítanak. Amúgy új évaddal most mi van, lesz vagy nem? -
jah, csak lenne rá több időm mert amit szeret az ember azt könnyebben meg tudja tanulni :)
-
BIZ0906 #84 Mondjuk az sem egy rossz módszer :) -
én sem tudom most nézni TV-n (egyébként sincs annyi szabadidőm akkor hogy megnézzem) úgyhogy zutty 1 nap alatt 1,5 évadot megnéztem a leszedettekből, és ami megvan nekem, abból jelenleg már csak az 5. évad van hátra :)
arra gondoltam hogy tökre fejleszthetném az angol kifejezés-, szó- és kiejtés-kincsemet ha szóról szóra betanulnék több részt:) [jelenleg csak egy középfokú angol nyelvvizsgám van] -
BIZ0906 #82 14:45 körűl szerintem egész jó a szinkron. -
miért most mikor adják? nem követem magyarul, az első 2 részt még megnéztem anno, de inkább abbahagytam a szinkron miatt:) -
BIZ0906 #80 Annó jó volt mert akkor 15:45 körűl kezdődött. De minek változtatták meg azt nem tom :( Ez az annó Augusztusban volt. -
én is torrentröl töltöm le :D -
BIZ0906 #78 Annyira utálom ezt a ge*i TV2-őt, hogy még korábbra tették ezt a jó kis sorozatot. Így már mégjobban nem érek haza rá, elmehetnek a ge*ibe ezek a szánalmas fa**zopók!
Sry ezekért a gyönyörű szavakért de már más nem érdemelnek! -
nyád, nekem az még hátravan :S [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1171655620&no=28]#28[/URL]
de legalább előttem van jósok rész :) -
igen egy utolsó 8.évadra visszatérnek... -
Akkor úgy néz ki hogy ez a 11 rész lesz egy évad.Várható a közeljövőbe valamilyen folyatás???Erről lehet valamit tudni. -
csak 11 -
Érdeklődnék hogy a 7.évadban csak 11 rész van kint vagy több is????
Nagyon király sorozat.JD meg coxi eszméleten arcok ja meg ott van csokimaci is.:D -
Istenem ez a my musical hatalmas rész volt :D:D Dr. Cox dala eszméletlen volt :D -
na jah, de modnom, még az is kérdés hogy tovább megy-e^^ -
Legyen egy ütős évad, legyen kerek a sztori, ez a lényeg :)
Akkor ezekből az infokból én azt szűröm le, hogy egy spinoff szerűséget akarnak csinálni. Majd meglátjuk, azt is hogy Scrubs néven megy majd tovább a sorozat, vagy tényleg egy spinoff lesz. -
még nem tudni, n olyat olvastam, hogy a készítő be akarja fejezni a sorozatot, szal normálisan le lesz zárva, de ha lesz nézettsége ugye most már az új csatornán és bejön nekik a sorozat akkor új készítőket hoznak a sorozathoz és JD nélkül(vagy nemtom) folytatják majd...de ez még mind csak találgatás, jelen pillanatban ez lesz az uccsó évad:( -
De amúgy hogyan zárja le a készítő nyugodt szívvel a sorozatot, ha nem biztos benne, hogy lesz-e folytatás.
Rendes lezárása lesz a sorozatnak vagy csak olyan vagy lesz folytatás vagy nem. Vagy JD-vel vagy nem?! -
A Scrubs-finálé forgatókönyv-részlete. -
köszönjük htx -
Tom Cavanagh vissza fog térni a Scrubs-ba egy kis időre. A sorozat egyébként most forgatja a 8. évad fináléjét, mely igazi sorozatzáró lesz, de a készítő Bill Lawrence látja benne a Zach Braff nélküli folytatás lehetőségét. -
nem fogsz csalódni évadról évadra egyre jobb^^
bár mondjuk a 7.évad számomra egyy kisebb "csalódás" volt ,de mivel Scrubs ezért alap hogy jóXD -
Király a banner. Most végeztem az első évaddal. Nagyon zsír ez a sorozat és remélem, hogy csak jobb lesz :)
Ez az utolsó rész nagyon ütött :D, Jorden jól felrázta a dolgokat :D.
Holnap kezdem a 2.évadot. -
ja ez az első jó!
-
akkor az első lesz ok? berakatom, aztán még utána rakhatunk mást :) -
ott nem elég boldogok és olyan rávágottnak tűnik :P -
2.ik :D -
nah, még egy-két vélemény jöhet hogy akkor melyik legyen :) -
az összes eddigit nézve itt a legelső (ezt látnám legszívesebben bannerként), és a #45-ös esztétikusabb nekem -
nah összedobtam párat
nem nagyon volt kedvem sokmunkás képet csinálni, szóval ilyen egyszerűbbek lettek
kritikát szívesen fogadok (rosszat is jót is :) ), és nem kell kirakni ha nem tetszik :D
jah még annyit, hogy a logóhoz hasonló betűtípussal ki tudtam volna írni mikor kezdődik az s8, de nem találtam infot róla sehol :(
ezt meg csak úgy csináltam, mer olyan fasza az egész kép xD
-
már nem lényeg -
Melyik az a rész amelyikben Dr Coxnak fáj a háta? :D hatalmas rész volt tegnap ment a tv 2-őn -
igen egy utolsó 8.évadra visszatérnek...