Scrubs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én most tartok a s07.09 nél (szóval a vége felé)ennek a kiválló sorozatnak lessz folytatása idén amúgy?

Bulykin
hmm...oksa, várjuk<#taps>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

stargatelost
Kelso is azér a fõk közé tartozik, ha a janitor nem is 😊
késõbb lehet összedobok egyet, most még van pár dolgom 😊

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Aquir
mindenki egyenlõ <#rinya> =)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Bulykin
hát de õk az igazán FÕ szereplõk^^

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Aquir
nincs mindenki rajta <#rinya>    <#buck>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Bulykin
sztem mehet nyugodtan^^ tetszetõs😊<#taps>

BANNERNAK???

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

Aquir
tom. azok az IT-sek nagyon debilek😊

stargatelost
már megtörtént 😊 de az a nyomába se ér ennek vagy sok másnak 😊

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Aquir
nézzétek meg az IT Crowd-ot xD

Bulykin
neked mindent elhiszekXD
akkor ez is felkerül a várólistára^^
mikor is lesz a 8.évad premierje?<#fejvakaras>

stargatelost
nem is annyira a viccességén van a hangsúly, meg ha ilyen sitcom poénokra gondoltál akkor ez nem az, ez valamennyire komoly, szarkasztikus humor, de remek karakterekkel, az egyik kedvenc sorozatom 😊 nekem csak elhiszed hogy megéri végignézni 😉 😄
amúgy természetesen cancel, de lesz majd egy film asszem õsszel

Bulykin
az ilyen vicces? mert már gondolkoztam hogy elkezdem, de vmiért nem kezdtem^^ meg abból miért csak 2évad van?? cancel lett vagy mi?

Montanosz
a mai különösen jó rész volt))
ennél a sorozatnál jobban csak a Dead Like Me tetszett

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Bulykin
<#eljen>hát na jah😊

stargatelost
szinkronnal amúgy is bûn nézni <#szomoru2><#rolleyes>

Black Hawk
nem bírom ezt a heti 5 részes tempót a tv2 vel úgyhogy azt hiszem beszerzem a sorozatot 😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Bulykin
de már átköltözött az abc-re és ott fogják adni a 8.évadot is...

stargatelost
az utolsó évad (nyolcadik) tudtommal átkerült az abc-re és gondolom a dvd kiadás jogai már õket illeti

ráadás a szélén abc-van és ez a sori az nbc-n megy XD

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

Cuchulainn
Elliot kezében miért van cumisüveg? Õ nem is babázott 😄

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

stargatelost
hát azér elég keményen látszik a photoshop<#vigyor3>
de amúgy fasza

Rowdy azér befigyel <#hehe>

Bulykin
7.évad borító, jóra sikeredett^^

Aquir
ó bazz én is láttam angolul valahány évadig, és egyetemistaként én most albiban vagyok egyelõre internet nélkül, szóval félbeszakadt a sorozatnézés kis idõre, most csak ujranézem tv2-õn ami megy 😊

És láttam részeket a My Musicalból, hát basszus de megnézném, meg bár ott tartanék xD Szuper kis sorozat! Nagyon egyedi és király

stargatelost
OH MY GOD

Ez valami elképesztõen jó és vicces sorozat 😄 Már a hatodik évadnál járok 😄 És most néztem meg a My Musical címû részt, és úgy gondoltam most már muszáj leírnom mennyire király is ez a sorozat 😄

Hihetetlen jó poénok, J.D. elmerengései ofkorz viszik a pálmát, székrõl lefordulós poénok, és persze ha drámai részhez érnek ott sem vérzik el a sorozat, remekül meg tudják oldani, megspékelve jobbnál jobb betétdalokkal 😊

Már most látom, mennyire fog hiányozni ha végzek a darával 😞

nr.1 sitcom nálam 😊

Bulykin
A Scrubs a Bahamákon forgat, íme némi infó és képek róla.
KATT IDE

Bulykin
Új hírek:
2008/09-tõl az ABC HD-ben fogja adni a Scrubs-ot.
Visszatérõ szereplõként Lee Thompson Young is beszáll a Scrubs-ba.

Aquir
én is nézem, rég láttam õket, szóval jó újranézni, de vannak ugye mint mindig a szinkronitásból adódó rosszabb ferdítések (pl amikor Carla az anyanyelvén káromkodott JD-nak Elliotról, a magyarok csak betettek valami magyar beszólást a helyére) 😊

elkezdtem a héten nézni tv2-n, és nekem baromira bejön
vannak benne jó poénok 😊
Aquir
igen? hm. na a szinkront azt megnézem 😊

hétfõtõl szinkronosan a tv2n........

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

fsgh
isten!!! van felirat a 20-21-22-es részhez:d meg is néztem😄

Van még felirat a 7.évad 1-2-3-4-5. részéhez is😛 Remélem idõvel az egész hetedik évadhoz lesz.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Bulykin
a 7.évad hány részes lesz?

Bulykin
Jah, én már lemondtam róla, ki is írtam így hiányos felirattal...

fsgh
felirattal? mert a 6. évadot nézem most és nemsokára a végére érek de a 20-21-22. részhez nincs magyar felirat csak angol:S

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Aquir
zsegény kutyus =)

Cuchulainn
Eszméletlen jó sorozat, kár hogy nálunk szinte senki nem ismeri. Ugyanakkor az utolsó két évad néhol már kicsit erõltetettnek tûnt.
A legjobb szereplõ egyértelmûen Rowdy! 😄

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

seriesfanatic
Néhány hete fejeztem be a 6. évadot és tényleg nagyon jó kis sorozat, kívácsian várom a 7.-et (bár lehet jobb lett volna ha lezárják a 6.al)

Ha értékelnem kéne az évadokat akkor:
1. 7/10
2. 8/10
3. 9/10 (a vége fele volt pár nagyon jó rész)
4. 7/10
5. 8,5/10
6. 6,5/10 (a musical-es rész a legjobb)

fsgh
Nagyon jó sorozat. 4 évadot már kivégeztem😄DD 5.évadból csak 5 rész van meg😞

Aquir
mint montam én meg még csak a harmadik évadot néztem <#buck>

Aquir
Hát ennyi volt a topik, gratulálunk <#idiota>

most mindenki megjegyezte hogy jó sorozat, meg mostbiztos inkább nézni, mint írni akarnak róla 😊

Nah most végeztem ki a 2ik évadot
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szegény Kelso kapott egy kicsit kiváncsi vagyok mit fog ezért csinálni Coxal😄

Egyébként most néztem h a 7ik évad lesz az utolsó mert JD ki akar szálni h filmes karrierje legyen😞
Aquir
jaja, én JD megfilmesített hülye gondolatait is birom 😄

Aquir
IGaz! én már 3 évadot láttam belõle és nagyon jó 😄

Zsoltika 007
Nagyon nagy sorozat! Valahol a második évad feléig juthattam de sajna elszállt a partícióm ahol volt és még nem tudtam újra beszerzni.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

huhh megkönnyebbültem😄
egyébként ebbe az a jo h szinte nincs olyan ember akit ne lehetne imádni, nem is értem mér nézik olyan kevesen
Count Adyn
Meg a füttyentéseit bírom😄 Ne félj a Gondnok folytatja^^

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

ahh végre azt hittem már csak én nézem😊
Legnagyobb arc benne Dr Cox ahogy vicsorog meg nõi neveken szólitja J.D.t
Másik mindent verõ karakter a Gondnok remélem azért a 2ik évadban is folytatja a szívatását most h rezidens lesz.
Count Adyn
legyen kép is😊)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"