3500
A Francia idegenlégió
-
#20 Légiós,
Te Franciaországot
becsülettel és hűséggel szolgáló
önkéntes vagy. -
haxoror #19 Tudom, arra céloztam hogy ma már sokkal szigorúbb az elbírálás mint régen, ma már csak jó alapanyagból csinálnak mégjobbat. -
Thanatos #18 látszik gőzöd sincs egyik haderőről sem :) -
#17 A Francia idegenlégió=Magyar önkéntes haderő
ugyan az csak franciában:)
ezt itthon is megtudod csinálni és nem kell elmenned a picsába -
Thanatos #16 tedd azt... -
#15 jelentkezek
2× is -
Thanatos #14 nem az élet hanem a kiképzők meg a többiek :P -
#13 Nem kell hozzá semilyen nyelvet tudni. Az élet majd megtanít kint. -
Thanatos #12 rejtői idők sose voltak a légioban, rejtő müvei kitünő olvasmányok de a valódi légiohoz sose volt közük :) -
Thanatos #11 ha kint vagy már a légioban akkor emgtanulsz franciául, ha akarsz ha nem :P
tiszt emg lehet külföldi is igaz elég csekély számban, a tisztek kb 10% külföldi -
haxoror #10 Ja és vége azoknak a Rejtő-i időknek amikor kvázi mindenkit felvettek, ma már elég kemény előválogatás megy szal ha valaki girnyó vagy retardált akkor ne is jelentkezzen mert már első szinten ki fogják rostálni. -
haxoror #9 Nem Shakespeare elmezésekkel foglalkoznak a légióban szal az alapszókincs nagyon hamar ráragad az emberre btw franciául meg KELL tanulnia mindenkinek egy idő után mert a tisztek franciául beszélnek (ha jól tudom a légióban tiszt CSAK francia lehet, egyéb külföldi nem) -
Thanatos #8 nem kell, ha nem tudsz semilyen nyelvet akkor keritenek valakit aki beszéli a tiedet, de leginkább kézzel lábbal lekomunikálják alap dolgokat :) -
#7 ne mondd már,hogy nem kell legalább angolul tudni... -
mod #6 Van ismerősöm, aki kinnt szolgált az idegenlégióban, hát, kemény. -
Thanatos #5 fel, persze épeszü határokon belül :) -
smartdiablo #4 az biztos hogy nem kell franciául tudni
azt nem tudom hogy szemüvegesekt felvesznek e
-
Thanatos #3 tévedés, nem kell semilyen nyelvismeret :) -
#2 Természetesen franciával... -
smartdiablo #1 Helló
itt egy kis infó ha valaki a francia idegenlégióba akarna menni
link
egyet nem tudtam meg hogy milyen nyelvismerettel kell rendelkezni