3500
A Francia idegenlégió
-
#60 Hát én szívesen mennék, de kizárólag Franciaországban lehet jelentkezni, így bukta az egész.. -
Thanatos #59 semmi extra, mivel ugye már azért armeé 2000 van :)
ergo irni kell a futást, menetelést, fizikai gyakorlatokat, hogy aparancsolgatnak, hogy oda kell menned ahova küldenek, ergo bird a meleget a hideget, stb :) ergo csak simán az a léyneg hogy magadévá tudd tenni a "military way of thinking"-et :P -
#58 anno a fókuszba vagy hol ,volt egy riport vmi magyar fickóval aki megszökött... hát egy ideig nem mosolyog :| msélte ,hogy kapta az áldást..
v.mi olyasmi volt ,hogy már 35 métert mászott felfelé és az egyik kiképző ledobta a nemtudom milyen súlyú cuccát és utána szólt neki ,hogy leesett :S -
#57 na akkor azérd írd,hogy mik vannak,hogy nehogy valaki így járjon mint rekettyes ismerőse -
Thanatos #56 nem gyenge idegüeknek találták ki az tény :) -
#55 senki se menjen oda:(
Egyik ismerős több éve hazaszökött onnan azóta is mély letargiába van ki van égve teljesen -
Thanatos #54 akkor is küldenek haza :P -
Thanatos #53 urban legend..., ilyen nincs :) -
#52 én azt kérdezném ,mikor van már fizetés,meg kimenő???? -
F1re #51 :D:D -
#50 intenzív tanfolyam :| -
#49 :D hja
bemegyek ,első kérdés: - mikor kapunk fegyvert? :D és küldenek haza -
#48 néztem multkor, és mutatták hogy 3 hét alatt meg kell tanulnod franciául, különben nem kapsz enni -
#47 Egyáltalán nem. -
F1re #46 hooooö en tok rola par dolgot 1x lekameraztam oket sunyiba pedig elvileg agyon uthetnek erte :D de en kocsival a hegyekbe full kozelrol 10 metere lekaptam oket :D geci durvak kb volt 20 ember a hegyekbe edzeni korulotuk 10 fegyveres ember :D orizte oket aranyosan neznek ki dee áhh naon durvak :D kurva lazán neznek ki naon bejon nekem tele voltak ermekkel meg kutyafasza | + apam iskolajaba van 1 gyerek aki meg szokott onnan kissebb tank a gyerek :D -
#45 Szatmári Imre az író.
google rulz -.- -
Thanatos #44 nem kéne kibirnod mert valszinű iylesmi alapján már a felvételi teszten kiszornának :P -
#43 én nem tok semmit, csak gondolkodtam logikusan... -
#42 Valahol van egy régi könyvem otthon "Megszöktem a légióból" a címe,a szerzőt már elfelejtettem (magyar,és a saját kalandjairól ír),de érdemes elolvasni,marha érdekes,nem lehet letenni,ha vkit érdekel a téma.
Kb. a rendszerváltás idején-után vmivel "játszódik". -
Thanatos #41 a tévhittel ellentétben a légiosokal nem iratnak alá titoktartási szerződést a kiképzéssel kapcs :P -
#40 Hát kemény lehet :| Ha családi ügyben vagy anyagi ügyben megbotlanék és szarban lennék ,akkor még bevállalnám :| Bár sztem amilyen agresszív vagyok néha... tuti nem bírnám ki ,ha megaláznak meg ugatnak egyfolytába -.- -
#39 Mennyire magas lessssszzzzz? Magasabb mint a helyesírásod színvonala? :PPP
Najó, én nem akarok meggyőzni senkit semmiről, csak leírtam a véleményemet. El tudom fogadni ha valaki nem pénzért megy oda. Mondjuk az érdekelne hogy mi motiválja ezeket az embereket. -
#38 mit csinálnak kiképzésen? milyen tesztek azok? meg ilyen részletes infók,amit nem is nagyon szabadna kiadni... de amit úgy szabad,hogy még is.. -
#37 jaja jó helyekre mehetnek dolgozni nem kevés pénzért :D
havernak is mondták hogy mehet amerikába elég ismert emberek testőrének meg hasonlók :D -
Thanatos #36 mont mondottam volt a légioba a többség NEM a pénz miatt megy..., és nem is azért hogy öjön, de ez neked magas lessz :P -
#35 mit akarsz tudni? -
#34 namost azért azt jó ha tudod, hogy a MH-tól tovább nemigen fogsz menni, viszont ha lemegy az időd a légióban/és engednek/ elég jó karriered lehet itt-ott... -
#33 Szerintem hülyeség az idegen légióba menni. Akinek meg van a fizikai rátermettsége, az sokkal okosabban teszi ha elmegy építkezésre dolgozni valahova nyugat-EU-ba (Németország, Franciaország, Írország stb..). Nem csak kevesebb veszéllyel jár, de több pénzt is kap, és akkor hagyja ott amikor akarja, nincs 5 éves szerződés.
Persze ha valaki mindenáron ölni akar akkor menjen oda, jobb munkát máshol nem talál... :D -
#32 okok :D csak nemtom mikor jön haza legközelebb :D -
#31 na amjd vallasd ki és majd írd be úgy látszik sokunkat érdekel -
#30 egyik ismerősöm kint van és azt mondja hogy elég húzós :D
és tényleg nem kell semmi nyelv ismeret asszem!!
ő is ott tanult meg franciáúl
a kiképzések elég kemények!!ahogy mesélte :D
jah és phszihikai teszt is húzós mert nem mindenre úgy kell válaszolni ahogy azt egy normális ember gondolná!! :D:D
-
Thanatos #29 a honvédségbe semmit tenni? az miért jobb? :) -
#28 A honvédségbe jelentkezz inkább :D ne a Franciákat véd :D -
Thanatos #27 ffl-ben 1000 euro körül van az indulo pénz első osztályu légiosként, amire még rájönnek potlékok meg stb..., kishazánkba nemtom mennyit adnak, de a légioba nem is az megy aki csak a pénzre hajt :) -
#26 jajjj hát így gondoltam én is de nem fogalmaztam bele... -
#25 itthon már nics sorkötelezetség
ehelyett van az önkéntes haderő ami azokból az emberekből áll aki arra jelentkezik
ugyan olyan a Francia idegenlégió is csak szentem több pénzt adnak jobban kiképzettek -
Thanatos #24 csak rossz nézni a sok hülyeséget amit megprobálsz tényként kezelni :D
ha valaki lazsálni, ingyenélni akar egy szinte már nem is létező hadseregben az menyen a maygar hadseregbe, aki meg egy professzionális hadseregbe akar kerülni, akik tudják is a dolgukat, csinálnak is valamit, és értenek is ahoz amit csinálnak, ergo jol csinálják az emg megy az idegenlégioba... :) -
Thanatos #23 tény, a felvételi teszt elég kemény
fizikai, iq, psichologiai tesztek, orvosi vizsgálat, háttérvizsgálat, elbeszélgetés a gestapoval, stb stb :) -
#22 jajjj maradj már csöndben:D -
Thanatos #21 és ezzel kb ki is merült midnen hasonloság... :P