3500
A Francia idegenlégió
  • RaSTaBaNDiTa
    mindegy cak szeressék a szívosokat
  • GregSB
    Asszem te inkább a jamaikai indeneglégióra gondoltál :DDD
  • OrioN the S
    mivan gyurma? :D
  • VRSDM
  • RaSTaBaNDiTa
  • OrioN the S
    :Ddddddddd megyünk?
  • RaSTaBaNDiTa
    én szívós vagyok akkor ott engem biztos szeretnének
  • VRSDM
    ez nem csak a légióban van így...
    aki nagydarab állat annak már a fél teste kinntvan a sarkon mire kiér a fegyver meg a szeme :)
    206 - a hónap egyértelmű a nyomás meg fekve értentő...

nem keménykedésből irtam csak azért hogy hamar meglehet izmosodni, nem kell ahhoz minden féle dopping ahogy szóbajött...

visszatérve mikor járok ilyen harcászati edzésre hétvégente pont én vagyok aki csak fut- csak fut- csak fut- csak fut míg aztnem mondják hogy elég :) többeik meg már rég leszarják az egészet :D
  • juzosch
    A légióban nem igazán szeretik a kigyúrt állatokat. Sokkal jobban szeretik azt aki szívós.
  • Siluro
    A légióban azokra az izmokra gyúrnak rá ami nekik elengedhetetlen, de a terheléstől ígyis-úg is combosodik az ember. :)
  • GregSB
  • Thanatos
    + a légioba ez spec nem is számit, mivel mont modnottam volt oda sokkal inkább a futás meg az álloképesség számit és nem az hogy szét van-e gyurva valaki :)
  • Ronny
    ez így rohadtúl nem szemléletes mivel nem tudjuk milyen voltál előtte:)
  • mateus33
    Jah,nem mindegy h bicepszre vagy mellre,bár mellre se lenne rossz,fél év után 120kg-val többet nyomnék:D
  • schrank
    hát ha ezt a hsz-t nekem címezted akkor áruld már el légyszíves mit jelent ez a "1.5hónaponként, +30 kilóval többet nyomok..."
  • hunbasser
    fu,mikemény vagy -.- ilyen testtel mehetsz a légióba :P
  • VRSDM
    figy, kondizok a haverommal, csak fehérjét szedünk mellé, heti 4edzésnap, és 1.5hónaponként, +30 kilóval többet nyomok...
    csak nem mindegy hogy miket csinálsz, és hogy, ezért van sok kondis 1év után ugyan ott (!) vagy rosszabb (!) testben mint ahonnan kiindult

ez 4hónap eredménye, kb egy átlag, 17éves szintjéről... namost akkor :)
    ott nem fehérjébe kapja (amennyiben nincs dopping), hanem napi 10kiló csirkében :D
  • schrank
    amin jót röhögtönk az volt hogy valami havas hegyekben voltak lefényképezve teljes menetfelszerelés csak adidasz csukában
  • Thanatos
    légioban azért nem csak aktonai akadálypálya van és elég sok egyébb edzés is van ugye :)
  • Thanatos
    200k huf, bocs ezt nem irtam, már átváltva irta anno valaki, és havonta életed végéig
  • Palinko
    érdekes is lenne a gyerekeket sárban csúszva látni... pedig dejómenne akkor az arielnek :)
  • schrank
    azért a katonai akadálypálya nem egy egy tömegnövelő játszótér hírében áll
  • Palinko
    ez a 200 k hogy is van? nem értem... kapsz 200 000 eurót és többet nem fizetnek?
  • Palinko
    szerintem inkább a rendszeres edzésnek tudható az ki. de nincs kizárva teóriád sem...
  • Thanatos
    nemtom, állitolag tényleg hiznak a legtöbben, és tényleg jó a kaja kint :)
  • schrank
    az én ismerősöm kiment 85kg-san és pár hónap múlva hazanézett 95 kg-val pedig addig is izmos volt de hogy nem a francia libamájtól szedett fel 10kg izmot az is biztos
  • Thanatos
    urban legend ez is, lehet régen adtak de ma már nem igazán szvsz, bár ezt tényleg elég nehéz kideriteni , szóval akármi is lehet de én nem hiszem :P
  • schrank
    arra céloztam hogy a jóöreg "brómostea" módjára adnak a katonáknak némi teljesítményfokozót ...
    amúgy meg a hmmwv jobb mint a pincegauer ...
  • Thanatos
    15 év után 200k az életjáradék asszem vagy akörüli, külföldre is folyositják...
  • Thanatos
    nem :) van dopping teszt is elvileg a felvételi eljárás során... :)
  • Palinko
    ja,de ez értelmetlen pazarlás kategória...
    valaki nem tudja,hogy a nyugdíj menyi havonta náluk?
    bár szerintem a nagyon fanatikusok bírják csak odáig :S
  • schrank
    repülővel járt haza és akkoriba még nem volt fapados bohóckodás szarér-hugyér had ne folytassam
  • Palinko
    ugyan már ez idiótaság. nem az,hogy fizetett egy kört,hanem a menőzés dolog az 1500 al
  • schrank
    nnna ja az én volt osztálytársam hazajött menőzni 2000-ben kért nekünk a kocsmában 3 gyümölcslevet 500ft aztán 2000-sel fizetett a többi a magáé módon
  • Ronny
    addig kinövöd;)
  • Ronny
    jól ki van ez találva. Hiába maradna sok pénzük a teljes ellátás miatt, ezek egyszeru embereki, nem túl magas intelligenciával. Hamar elverik, vagy nem is képesek normálisan befektetni.
  • schrank
    [URL=http://www.csaba.szekely.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=16&Itemid=31]ez is csak egy "sorozás"[/URL]
  • Palinko
    tesség, kapcsold fel! ki fogja még mindég vissza a kezed?

különben van még 3 évem mint már írtam, addig mindent eldönthetek...
  • Ronny
    neked tényleg jó lenne egy villanykapcsolás:)

azokra emlékeztetsz, akik annó az Angyalborben hatására boldogan várták a szolgálatot, aztán pofára estek.
  • schrank
    légió-> dopping