3500
A Francia idegenlégió
  • doncunco
    kacz kacz kacz :D én is kinőttem belőle csak ha nagyon fontos akk használom, és ez fontos de írok privibe!!!
  • anonym21
    Pesti vagyok és igen megyek vissza agusztus elején, az msnből megmár kinőtem:) ott az imél vagy irj privibe..
  • I.C.ram
    Elmész magyar ortopédiára, és megmondják. Talán még korrigálni is lehet.
  • doncunco
    anonym21, hova valósi vagy? mész vissza? ha van add már meg légyszíves az MSN címed!!! köszi
  • fűszeress
    ha valaki ludtalpas azt hogy lehett észrevenni?
    ( orvosi vizsgán kivűl )
    illetve ah az akkor lehet 1 éven belűl javitani és megszűntetni azt?
  • Rolika16
    Hát én nem láttom hol válaszólt rá ...

Ezt írta : Röntgen nem csináltak velem, nem is hallottam hogy csinálnának.. de ebben nem vagyok biztos. lúdtalp, ráállitanak egy üveg kockára amiben ferdén van egy tükör, ráállsz mögéd áll az orvos és ha gágog csomagolsz és aznap mész haza!
  • Mersant
    mar reg valaszoltak ra hogy nem, olvassal mar 1 kicsit!
  • Rolika16
    Válaszólj már kérdésemre lécci ! tehát aki lúdtalpas az nem lehet légiós ?
  • anonym21
    ezt most komolyan kérdezted?
  • Ronny
    gerincferdülés kizáró ok?
  • anonym21
    Sokan izgulnak mert szemüvegesek, és hogy kizáró ok. nem fossatok, rengeteg szemüveges van a légióban. Nyelvtudás sem szükséges, ha nagyon akarja igyis ugyis megérteti veled a tiszt amit akar. Bár jó ha hamar megtanulod mert a francia olyan hogy nem beszéled az ő nyelvét aztmondja rád hogy buta vagy. a 4 hónapos kiképzés alatt megtanitatják veled a nyelvet. Amúgy minden második tiszt beszél angolul vagy németül.
  • anonym21
    Minden reggel a sorakozónál az az első hogy megkérdezik ki az aki megy civilbe, kiállitanak és délutánig ott kell egyhelyben, vigyázban állnod amig nem foglalkoznak veled. az hogy ki mondod azt a szót hogy civil nem vétek, azért az már durva lenne:D álltalában a franciák mondanak civilt, nagyon sok az ilyen diszkós kis köcsög aki otthon össze cirkuszol a szüleivel és bevonul a légióba aztán 3-4 nap muva megtörik a lelkivilága. volt olyan francia srác aki az anyukájával jöttbe mert 17 éves volt, 1 hét után aztmonda hogy ő megy a mekibe zabálni és reggel a sorakozónál civilt mondott. sok az ilyen kis madár, de ezek kiesnek hamar.
  • Sekler
    sokszor írtad hogy ha civilt mondasz akkor rögtön kizárnak, Ne haragudj de nem értem, tehát ha kimondod ezt a szót az már akkora vétek hogy csomagolnod is kell? Vagy mégis miért kéne valamire ezt mondani. Bocsi, de furdal a kiváncsiság, hogy mi ez.
  • anonym21
    http://www.legion-recrute.com/hu/

fain kis oldal, elég sok infó lejön belőle..
  • Rolika16
    Válaszoljatok már rá lécci :)
  • anonym21
    kamuflázsból lehet szerencséd lenne..
  • Rolika16
    Tehát ha vki lúdtalpas nem is kerülhet be ?
  • anonym21
    "de ha az orvosin megfelelsz "*
  • anonym21
    Végleg csak akkor tiltanak el ha civilt mondasz vagy esetleg csúnyán leszerepelsz a cooper teszten, vagyha olyan egészségügyi problémád van amit nem lehet helyrehozni, pl hiányzik 1 ujjad műtötték a szived, hiányzik egy szivbillenytyűd meg ilyenek, de ha az orvosin nem megfelelsz de nem tudod felhúzni magad 4x vagy nem futod meg a minimumot akkor még visszamehetsz mert ezeket helyre lehet hozni idővel. eltilthatnak 3 hónapra, 12 hónapra, és 18 hónapra.
  • Thanatos
    attol függ hogy utasitanak el, elvileg van a végleges elutasitás meg a 3 hónapos, a véglegesnél nem mehetsz vissza, 3honaposnál meg 3 hónap pihi után megprobálhatod újra
  • fűszeress
    vagyis kicsit csámpás vagyok
    amugy kősz az infot
    ja meg ha valami orvosi nemjo
    akkor gondolom nem jelentkezhec ujra ? de ha egy teszt nem sikerűl és amiat kűldenek el akkor utána még jelenkezhetsz ujra?
  • Thanatos
    hát a tetoválások eléggé urbanlegend kat, többen mondták hogy kizáro ok ha látható helyen van de valszeg ez eléggé fals :)
  • anonym21
    Olvastam olyat is hogy a tetoválások is problémához vezetnek. Én tele vagyok tetoválva de senkinem szólt érte. Rengeteg olyan tiszt van akinek a nyakán sőt még olyat is láttam hogy a fején volt egy nagy madárpók tetoválva!! meg minden második tisztnek a keze teilbe van tetoválva.
  • anonym21
    Röntgen nem csináltak velem, nem is hallottam hogy csinálnának.. de ebben nem vagyok biztos. lúdtalp, ráállitanak egy üveg kockára amiben ferdén van egy tükör, ráállsz mögéd áll az orvos és ha gágog csomagolsz és aznap mész haza!

Amint rúzs leszel, a havi fizetésed 1200 euró. Ezt egy tőlük kapott bankkártyára utalják minden hónapban. ehez ugytudom nem nyúlhatsz hozzá. Aubagne-ban van egy tiszt aki kitalálta az évszázad ötletét, kitesz egy asztalt egy terembe és dobozos fantát meg csokit árul minden nap este 8 elött 5 percel negyed kilencig:D ebből te is vásárolhatsz minden 1 euró, 1 féle cigije van a piros west. ebből max 10 dobozzal rak ki és csak a rúzsok után mehetsz vásárolni. Ha már rúzs vagy, ezeket mind elhozod, felírja a hapsi egy papirra és vonják a fizetésedből, kivétel a cigi mert az ingyen van a rúzsoknak.
  • fűszeress
    ja meg ludtalpas vagyok aszzem az nagy gond?
  • fűszeress
    ja és a rőntgen csak a nyaktol lefele vizsgált? mert gondolom volt rőntgen?
  • fűszeress
    kőszz a választ
    csak annyi láccik hogy 1-2 centi helyen nincs hajam
  • anonym21
    © fűszeress
    ma 14:26 | privát | válasz erre | #390

anonym21 -NÁLUNK VOLT EGY FEKA GYEREK ANNAK A CSUKLÓJA VOLT TÖRVE, MÉG AZNAP MENT HAZA AMIKOR MEGVIZSGÁLTÁK.---
    nekem csak a fejem tőrt be ugy hogy kb vérzet fent ennyi kiskoromban
    ez is kizáro ok??

-Nekem a fejemet senkise nézte meg.. szerintem ha nem látványos a sérült felület és nem teszed szóvá, nem lesz belőle problémád. nekem a mellkasom bal oldalán van 1 10centis vágás, de az csak egy gyerekkori balaset volt, elégsokat kellet miatta magyarázkodnom de az elég látványos sérülés, de nem volt kizáró ok. a bal kezemet egyszer majdnem levágtam pillangókéssel. 7öltéssel van összevarva, észrevették de nem volt kizáró ok.

Igy van! ha valaki civilt mond az azt jelenti hogy haza szeretne menni.
  • Thanatos
    az hogy köszöni szépen nem akar légios leni és menne inkább haza
  • fűszeress
    anonym21 az 1 hónapos alkalmassagi vizsgálatok alatt és a négyhónapos kiképzés alatt még lehet civilt mondani! aki civilt mond az számoljon azzal hogy kiállitják a tűzőnapra 1 napig és után örökre eltiltják a légiótól!----------mi az hogy civilt mond?
  • fűszeress
    anonym21 -NÁLUNK VOLT EGY FEKA GYEREK ANNAK A CSUKLÓJA VOLT TÖRVE, MÉG AZNAP MENT HAZA AMIKOR MEGVIZSGÁLTÁK.---
    nekem csak a fejem tőrt be ugy hogy kb vérzet fent ennyi kiskoromban
    ez is kizáro ok??
  • anonym21
    Minden lelkes jelentkező a személyes elbeszélgetésen a saját nemzetiségű Gestapóval beszélget, tehátha magyarvagy magyar lesz a Gestapó is. ez 100%!!! a nyiltnap, azaz a Cameron, nem rossz dolog, ha már légiós vagy sörözöl meg ugráltatod a kékruhásokat 2 napig:D én pont belecsúsztam Aubagne-ba a cameronba, hát elég szopás volt, amikor nem volt ránk szükség hátul a sátrak mogott a kukáknál kelett vigyázba állnunk mert a kékruhásokat nem láthatják a civilek meg a tisztek Cameron ideje alatt! Amúgy ez a cameron valami nagy háború volt ahol meghalt sok légiós és ezt ünneplik és ilyenkor bemehet civil ember a laktanyába! de ez a háborus sztori nem biztos hogy igy van:D
  • anonym21
    az 1 hónapos alkalmassagi vizsgálatok alatt és a négyhónapos kiképzés alatt még lehet civilt mondani! aki civilt mond az számoljon azzal hogy kiállitják a tűzőnapra 1 napig és után örökre eltiltják a légiótól!
  • anonym21
    Strasbourg-ban leszállsz a vonatról, bemész a turista infórmációba és annyit mondasz nekik hogy légió! kapsz egy térképet bejelölik hogy holvagy és hogy hol van a légió, ez elég fontos mert magadtól sose találsz oda mert átkell gyalogolni a város másik végébe, kb másfél 2 órás séta, a franciák mert olyan buták hogy aztse tudják hogy a saját városukban van légiós laktanya!
  • anonym21
    Ahogy a Gestapó aztmondja hogy jóvagy, megkapod a légiós ruhádat, rúzs leszel és te fogy foglalkozni a kékruhásokkal Aubagne-ban 1-2 hétig ,aztán elvisznek a 4 hónapos kiképzésre. Ez idő alatt telefonálni, levelet írni, kapni szigoruan tilos! tehát azzal számoljon mindenki hogy több mint 5 hónapig nem lehet kapcsolatba lépni a civil élettel!

Nekünk olyan rúzsunk volt hogy a fürdetésnél beállitott a jéghideg büdös zuhany alá, aztmondta elszámol 30ig és késznek kell lenned, igy számolt: 1,2,3,4,30! mellbevágott és kikelett jönnöt a zuhany alól.. jó volt:)
  • anonym21
    nemtudom:) de ha van törött csontod sok pénzel indulj el a légióba hogy megtudd venni a jegyet hazafelé. azért menj ki egy próbát megér..
  • hitman55
    a csuklótörést hogy érted teljesen elvolt törve vagy csak gyűrődészserűség?
  • anonym21
    © fűszeress!!

Látom nagyon rávagy kattanva a végzetségre! Senki else fogadná a bizonyitványodat ha kint mutogatnád, nem érdekli őket, hibáva végzett valaki egyetemet, lehet hogy ugyan azmelett fog dolgozni aki az utcán nőtt fel és az éhezés elől menekült a légióba!
  • anonym21
    "ha csak annyi mitn egy csonttörés szvsz nem, de ezt igazábol orvostol kell megkérdezni, sima csonttörés ha nem akadályoz nem gáz szerintem "

-NÁLUNK VOLT EGY FEKA GYEREK ANNAK A CSUKLÓJA VOLT TÖRVE, MÉG AZNAP MENT HAZA AMIKOR MEGVIZSGÁLTÁK.
  • anonym21
    "Aubagne - mi visz ki? ugy hogy egyből oda?
    vonat?"
    -kimész Marseille-be vonattal és onnan felvisz busz Aubagne-ba.