5
  • sathinel
    Nézd meg a viva TV-t tiszta német progressive music(12-17 évwes korig kb).... Az európai MTV pl sokkal európaibb. De nem hiába mennek az internetrádiók ahol nem ugatnak folyton a zenébe csak egymás után játszák a jobbnál jobb számokat. A TV meg kb ugyanez...
  • Emmegki
    A rádiókkal csak az a baj, hogy kis hazánkban mindegyiken ugyanaz a színvonaltalan rágógumizene megy, hogy passzoljon a prolik szintjéhez. Emiatt nem sajnálnám ha némelyik csődbemenne, de technikailag semmi baj nincs vele, nem kell a nagy webkettes műhypeban lesajnálni a műfajt.

Jut eszembe, már akkor is temették a rádiót amikor megjelent a TV.
  • gregor
    Én pl.ul netezés közben szoktam interneten is hallgatható rádiókat hallgatni.
    www.surfmusic.de oldalon a világ 3000 rádiójába lehet belehallgatni.
    A www.comfm.com-on akár 10 ezerbe is.
    A www.radio.lap.hu is egy kiváló gyüjtemény,ahogy a www.netradio.lap.hu oldal is.
  • halgatyó
    Én nem vettem észre, hogy a rádió nagyon eltűnőben volna. De én csak 1 ember vagyok.
    Autóvezetés közben (a munkámhoz tartozik, emiatt elég sokat megyek autóval) rádiót hallgatok.
    Szerintem ami a rádiót mint médiumot leginkább veszélyezteti, az a túl sok reklám és a "szerzői jogok" túlzott ráerőszakolása miatti színvonalcsökkenés. Meg a hírek esetén a napjainkban sajna növekedőben levő hírtorzítás, egyoldalúság, "kettősmérce", szóval ilyesmi.
  • bakagaijin
    Hát nem tudom, de szerintem a tv előbb fog eltűnni ebben a formátumban, mint a rádió. Én pl. nem szívesen néznék beszélgetős műsort autóban v. vonaton/buszon, pláne nem mobiltelefonról. Míg rádiót ugye bárhol, bármikor...