Teljeskörû törés a HD-tartalmakhoz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igaz, már régi post, de eszembe jutott, hogy teszem azt, vezek filmeket x másolásvédelemmel, feltörik, új y másolásvédelem, frissítés a lejátszón, ezt is feltörik, új z másolásvédelem, frissítés a lejátszón stb... De akkor most ha akár az x, akár az y másolásvédelemmel ellátott lemezemet akarom újból megnézni, akkor most frissítsem vissza a lejátszót minden egyes alkalommal az ahhoz tartozó szintre, vagy hogy tudom újra megnézni azokat a filmjeimet, amiknek már nem érvényes a kulcsa, és le van tiltva??
zSeKo
na végre, akkor mostmár nyugodtan vehetek iet, nem lesz gond vele :D
6.1.2.1 2007 02 14
- New: Added support for new versions of the SONY Arccos protection
to the option to remove "Protection based on unreadable Sectors"
- New: Added HD DVD and AACS support.
(Registered users need an upgrade key, currently only available to
registered beta testers)
- New: Added AnyDVD HD Ripper
- Fix: Problem with multi-angle titles and Sony Arccos protection
- Some minor fixes and improvements
- Updated languages
Nem vitatkozom, csak igazam van. (Dunning-Kruger)
Mától nekem is megy a dolog! <#vigyor4>#vigyor4> Csak a BR-HD DVD combó hiányzik. <#wow2>#wow2> A sw elérhetõ! <#hehe>#hehe>
Nem vitatkozom, csak igazam van. (Dunning-Kruger)
thx Arnezami! <#eljen>#eljen>
Theodora (#3): Ne Fesd az ordogot a falra :o)))
Gladiator (#14): En sem vagyok teljesen tisztaban a reszletekkel de ha jol tudom, akkor egy szamitogepes HD DVD lejatszot hasznalt a feltoro es azt figyelte, hogy mi hogyan valtozik a memoriaban.
Ha minden igaz akkor ket programot hasznalt: az egyik egy memory-dump-ot csinalt, a masik pedig egy hex editor volt amiben meg tudta nezni a memoria-ertekeket. A kulcsot ket memory-dump osszehasonlitasaval talaltak meg. Az egyiket azelott csinaltak mielott elkezdtek volna jatszani a lemezt, a masikat pedig akkor miutan a program elkezdte hasznalni a kulcsot.
Persze lehet, hogy felig hulyeseget beszelek, valaki jobban hozzaerto leirhatna az eljarast.
Azt hiszem nehanyan arrol beszelnek, hogy a kiadok hiaba valtoztatjak meg a kulcsokat, az ujak feltarasat ugyanezzel az eljarassal el lehet vegezni, tehat a masoloprogramok (DVD Decrypter meg hasonlok) egy gyors frissitessel lepest fognak tudni tartani az iparral. Magyarul a filmipar mar megint kidobott egy par-tizmillio dollart es 5 ev munkat a semmire, ahelyett, hogy a penzt es az energiat olyan filmekbe fektettek volna, amit erdemes megvenni eredetiben :o)
Y
Gladiator (#14): En sem vagyok teljesen tisztaban a reszletekkel de ha jol tudom, akkor egy szamitogepes HD DVD lejatszot hasznalt a feltoro es azt figyelte, hogy mi hogyan valtozik a memoriaban.
Ha minden igaz akkor ket programot hasznalt: az egyik egy memory-dump-ot csinalt, a masik pedig egy hex editor volt amiben meg tudta nezni a memoria-ertekeket. A kulcsot ket memory-dump osszehasonlitasaval talaltak meg. Az egyiket azelott csinaltak mielott elkezdtek volna jatszani a lemezt, a masikat pedig akkor miutan a program elkezdte hasznalni a kulcsot.
Persze lehet, hogy felig hulyeseget beszelek, valaki jobban hozzaerto leirhatna az eljarast.
Azt hiszem nehanyan arrol beszelnek, hogy a kiadok hiaba valtoztatjak meg a kulcsokat, az ujak feltarasat ugyanezzel az eljarassal el lehet vegezni, tehat a masoloprogramok (DVD Decrypter meg hasonlok) egy gyors frissitessel lepest fognak tudni tartani az iparral. Magyarul a filmipar mar megint kidobott egy par-tizmillio dollart es 5 ev munkat a semmire, ahelyett, hogy a penzt es az energiat olyan filmekbe fektettek volna, amit erdemes megvenni eredetiben :o)
Y
Skydrake: nálad a pont :) Mer ez így van és totál igaz
Apple iPhone, HP-Compaq 6715b Notebook, Google termékek - csak lazán ;)
Amit meg lehet nézni, azt le is lehet másolni valahogy...
Ez mindig is így lesz.
Visualchat.hu Rulez!
Ez mindig is így lesz.
Visualchat.hu Rulez!
átmásolja gond nélkül, csak utána ha berakod és játszani akarsz, kiírja h tedd be a CD-t. kb ennyi.
<#worship>#worship>
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
teljesen n00b vagyok ebben a temaban, de valaki el tudna mondani, hogy mukodik ez a feltores dolog?:)
szoval tegyuk fel, megnyitja a cd-t, ranyom, hogy jobbgomb masolas, de nem engedi. ezek utan mit csinal. csak ugy nagyjabol, mert tenyleg elkepzelesem sincs rola, hogy mukodhet.
szoval tegyuk fel, megnyitja a cd-t, ranyom, hogy jobbgomb masolas, de nem engedi. ezek utan mit csinal. csak ugy nagyjabol, mert tenyleg elkepzelesem sincs rola, hogy mukodhet.
Remélem nem gondolták komolyan , hogy nem tudják majd feltörni!
Köszönjük szépen! :D
hmm... aszthittem már sokkal elõbb sikerülni fog... na mind1, de így is jó :) <#worship>#worship> Nekem 1 a lényeg, mire ez a nextgen dolog elérhetõ áron és mennyiségben elér hozzánk addigra ne legyen probléma a rippeléssel :)
Apple iPhone, HP-Compaq 6715b Notebook, Google termékek - csak lazán ;)
Nem tudom mit kell ezen ennyit szenvedni. Amióta van mozi meg zene különbözõ adathordozókon, azóta másolják is õket. És ez mindíg is így marad. Szerintem a kiadók ezt bele is kalkulálják az árba. Szerintem az a pénzt amit a másolásvédelem fejlesztésére költenek majdnem hogy kidobott. Legalábbis az eredmény szempontjából mindenképpen.
ebbe az a szívás hogy ilyenkor elvileg meg változtatják a kulcsokat de akinek nincs internet elérés stb az nem tudja frissíteni az adott eszközt és az új filmeket már nem fogja tudni megnézni na ez így érdekes lesz :D
Meg is érdemelnék hogy senki ne vegye a kibaszott harmadrangú filmjeiket.
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
juj remelem a kiadok idejeben lepni tudnak es nem engedik h a sok gonosz es csunya hacker lemasolja azt a sok ertekes alkotast. en nagyon izgulok! ti is?
"letiltják a visszafejtett azonosítókat tartalmazó példányokat"
Néhány jövõbeni szituáció és reklám szlogen?
Gyere, most vettem egy egy nextgen lejátszót. Vettem hozzá filmet is!
- "Ez a lemez már nem játszható le!"
Ügyfélszolgálaton:
- Vevõ: Nem játssza le a filmet!
- ÜF: Sajnálom filmet csak bontatlan csomagolásban veszünk vissza!
Vagy küldje vissza a kiadónak! De az meg úgy többe kerül, mintha venne egy másikat!
"Megjelent HDDVD-n / BR-en a Matrix 2.1, új kulccsal! Új vásárlóknak 15 pénz, upgrade 10 pénz!"
"Nézze meg még ma! Lehet, hogy holnap már nem tudja!"
"Visszavont kulcsú filmek óriási kedvezménnyek kaphatók!"
Néhány jövõbeni szituáció és reklám szlogen?
Gyere, most vettem egy egy nextgen lejátszót. Vettem hozzá filmet is!
- "Ez a lemez már nem játszható le!"
Ügyfélszolgálaton:
- Vevõ: Nem játssza le a filmet!
- ÜF: Sajnálom filmet csak bontatlan csomagolásban veszünk vissza!
Vagy küldje vissza a kiadónak! De az meg úgy többe kerül, mintha venne egy másikat!
"Megjelent HDDVD-n / BR-en a Matrix 2.1, új kulccsal! Új vásárlóknak 15 pénz, upgrade 10 pénz!"
"Nézze meg még ma! Lehet, hogy holnap már nem tudja!"
"Visszavont kulcsú filmek óriási kedvezménnyek kaphatók!"