A boldogság nyomában

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
gyerekek tegnap este néztem meg a filmet, szerintem óriási lett!

Fido4life
na ja

Sephi
Hat ez valoban fergeteges poen.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

antijuve
loooooooooooooooooooooooooooooollll😄D

ups and downs

REALista
Már lekaptam a filmet de sajnos még nincs hozzá felirat!😞

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

gameplusz
looool 😄DDDDDDDDDDDDD

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

itt nem

Will Smith az néger?

Trisztin
Nagyon szeretném megnézni ezt a filmet,de sajnos vidékre biztos,hogy egy kisebb késéssel fog megérkezni 😊 Szeretném,hogyha irnának azok,akik már látták...

A tv-ben reklámozzák és a MOBY zene alatt még jobban felkeltette figyelmemet ...

„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören

Trisztin
Sosem szabad feladni. Chris Gardner (Will Smith) mindent elkövet, hogy a családja boldogan, biztonságban élhessen. A szerencse azonban valahogy sosem szegõdik mellé, és bár fáradhatatlanul próbálkozik a meggazdagodással, egyre szegényebbek lesznek: végül a felesége (Thandie Newton) is elhagyja. A férfi és ötéves kisfia (Jaden Smith) magukra maradnak. És Chris elszánja magát élete legkockázatosabb lépésére. Feladja állását, és jelentkezik egy bróker cég tanfolyamára - így már fizetést sem kap, õ és fia hamarosan várótermek, menhelyek lakója lesz, miközben egyre mélyebbre próbálja ásni magát a brókerkedés rejtelmeiben. De sosem esik kétségbe: bízik benne, hogy jókedvvel, szeretettel minden bajt sikerülhet legyõzni.

Mozi premier: 2007-02-15
Játékido: 117 perc
Forgalmazó: InterCom

„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören