40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#533 Gondolom fel lehet majd mivel lesz éjszakai mód. :D -
#532 kit érdekel az egyjátékos mód :D tdu-val is addig játszottam csak egyjátékost, míg nem lett HC aztán csá :D -
#531 ha már index akkor jó lenne ha a lámpát is fel lehetne kapcsolni spontán. nem csak kihíváshoz. -
Robi546 #530 ja az igaz az új autók akkor lesznek de nem lesz egyjátékos mód?? -
Robi546 #529 Ez igaz hogy csak zabálja a gépet járókelők,törés,party,stb...
De szerintem azért jó lenne ha benne lennének.
Válasz erre:
AlieN911
Mennyetek már ezzel a hülyeséggel... Kiszállni meg ilyen fa..gok xD
Meg csajok, party.. mi a tökömnek csajok, meg járókelők, amikor 200al száguldozol.. vagy többel.."magánélettel"... felesleges az egész, csak zabálja a gépet..
-
#528 - egyjátékos mód ha mindenigaz nem lesz
- új autók viszont szinte tuti hogy lesznek, már most van olyan kép amin olyan autó szerepel, ami az egybe nincs benne -
Robi546 #527 ja meg törés -
Robi546 #526 Ha jól tudom akkor
-benzin
-index
-új autók (ez nem biztos!)
-tuningolt autók
-időjárás
-Egyjátékos mód és Többjátékos mód
-PC,PS3,XBOX
-új sziget
-új versenyek -
#525 - benzin
- index
- új osztályok
- elvileg jogsizás
- reptér le lesz aszfaltozva ha mindenigaz
- PC, PS3, XBOX -
ATi0021 #524 Amit eddig tudunk:
- új sziget
- időjárás
- napszakváltás
- törés
- MOOR - Massively Open Online Racing
- karakter személyre szabható
- új verseny típusok
- új autó osztályok
- egyidőben zajló online\offline
- jön PC-re, XBOX360-ra, PS3-ra -
#523 Én is így emlékszem De azért jó lenne.
UI: remélem lesz megint béta teszt -
HUNPalika #522 Ha jól emlékszem, ezt csupán egy korai ingame fotóról következtették ki. A hivatalos bejelentésben erről azonban nem volt szó.(sajna) Ez azonban még nem jelenti azt, hogy nem is lesz. -
HUNPalika #521 TDU2 már a facebookon is jelen van. -
HUNPalika #520 Az 500. hsz-ben linkeltem az Atari-s cikket. Ebben egyértelműen le van írva, hogy a TDU2ben is lesz offline és online rész, tehát ebben nem lesz változás a TDU-hoz képest. A kiadó pedig maradt az Atari. -
HUN BECSEHELY #519 Benzinfogyasztás.?Volt róla szó,úgy emlékszem. -
#518 Eddig mit is tudunk?
- új sziget
- időjárás
- napszakváltás
- törés
Mit hagytam ki? -
CamelX #517 Arra igenjó lenne azért pl. ha a klub helyiségekben látni is lehetne mások karakterét, nem csak a neveket :)
Óóó ha meg már Ibiza akkor Club Space, az Amnesia meg a Pacha is legyen benn, különben irgumburgum :D ott aztán lehetne verda villogtatós virtuális before partykat szervezni :D -
#516 folyamatos net nélkül hogy akarsz online játszani? -
#515 Akkor nem éppen kiszállni az autódból csak egyszerűen miután kilépnél a villádból és bejárhatnád a szuperautókkal megtömött garázsod odalépnél a kedvenc kocsidhoz és elvinnéd egy körre.
Mondjuk ez a csajozós dolog nekem is vicces meg értelmetlen.Elvégre nem TDU2 Sims-ről van szó :D +részemről a törést is feleslegesnek tartom.A fenti csak egy ötlet ami 100% hogy nem fog megvalósulni. :(
Itt még lehet ilyeneket olvasni. -
#514 Ezen lehetne kicsit vitatkozni :D
Itt csak arról van szó, hogy kéne már egy olyan játék, amely sokkal részletesebb lenne...
De TDU2-t nagyon várom már, mai kinálatot figyelembe véve az egyik királya. -
USAMEN POWER #513 Jajj ő csak a játékban akar szocializálódni... :DD -
#512 Mennyetek már ezzel a hülyeséggel... Kiszállni meg ilyen fa..gok xD
Meg csajok, party.. mi a tökömnek csajok, meg járókelők, amikor 200al száguldozol.. vagy többel.."magánélettel"... felesleges az egész, csak zabálja a gépet..
#511 le van írva minden..
-
#511 Ez nem GTA hanem autóverseny, teljesen értelmetlen. -
USAMEN POWER #510 Akkor neked ott az NFS World Online, értem miről beszélsz. (Hétvégén Beta Test) :) -
#509 Ha van 250 milliárd dollár e célra, és normális, és magyar nyelven is beszélő fejlesztőcsapat, én szívesen elválalnám a producerkedést :)
Én nem GTA-ra gondoltam, mert az a játék... hát nem elégíti ki az elvárásaimat, és agresszióval van teli. Igaz, Luigi-s club life már eléggé megmosolyogtatott.
Én egy valódi illegális autóverseny szimulátorra gondolok, ahol sok-sok mindenre oda kell figyelni, lehetsz a király, lehetsz a senki, és lehetsz looser, ha carmageddonnal téveszted össze... -
USAMEN POWER #508 Na gyerekek örülök ennek a hírnek, de remélem hogy az NFS World Online hamarabb jön ki, nem akarom a 100 % -os lelkesedést kétfelé osztani... :DD -
gabesz012 #507 Jaja, nekem is ez ugrott be. :) Én spec ebben vezetni akarok, nem csajokat nézni, meg gyalogosokat ijesztgetni. Hawaii-t sajnálnám, ha nem lenne (de akkor a korai képeken nem lett volna felturbózva a régi sziget, szóval sztem az is lesz, nem kell aggódni), viszont ha lesz, akkor az utakat tényleg jó lenne kisimítani, meg a HC-n kicsit alakítani, ne repkedjenek akkorákat a kocsik, meg normális ABS-es féket az azzal rendelkező kocsikba. A törést remélem okosan oldják meg, a sok barom miatt. A graf motor meg ha jól látom, talán maradt a régi, csak felturbózva? Jó lenne, mert nem igazán akarok már gépre költeni, viszont a Tdu2-t még szeretném pár évig élvezni. :) -
#506 Írni kéne kívánságlistát és majd amikor megjelenik megnézni, hogy mi valósult meg benne :DD -
#505 Merci W124-et és Buick Gnx a népnek!
-
#504 Szerintem meg le kéne állni ezekkel a ötletekkel.Ha csak ide besz**játok nem fog úgysem megvalósulni.Írjatok a fejlesztőknek,de az ilyen "autóból kiszállok" és társait úgysem fogják megcsinálni. -
#503 ja és ki lehessen szállni az autóból és irányíthasd a karaktered 'Third person shooter' azaz külső nézetben XD -
#502 Pontosan! Plusz még realisztikus hangok és ha lesz hardcore mód akkor élethűbb fizika,de ne ilyen Shift szerű ha nem inkább LFS (bár ez úgy is csak egy álom marad) -
Szabi1991 #501 -
HUNPalika #500 Ha még valaki nem olvasta volna, az Atari oldalán is megjelent a bejelentésről szóló cikk. link Azt hiszem, ennél hivatalosabb nem is lehetne. Ebben benne van a megjelenés várható ideje is, azaz 2010 ősze. -
#499 Átestek a ló túloldalára.
Azért gyalogosok nem kellenek.
Jó sok autó (pl forza carpack), változó időjárás, index, tankolás, sokkal több mint 8 személyes layer, off road, nagy terület.
Ennyi bőven elég!
Ja, és már most jelenjen meg!
Az elsők között leszek aki megveszi :) -
#498 Irány a GTA topik! xD -
#497 Hát ha rajtam múlna...
Szerintem a kiadó megfojtana... a magas fejlesztési költségért...
Mert ha minden úgy menne, ahogy én elvárnám, hát akkor emberek, az egy igazi játék lenne...
A gyalogosok is ki lennének dolgozva, egyediek lennének, magánélettel. Nah meg a elütés is ki lenne dolgozva természetesen, olyan szinten, mint a valóságban... kapjon csak hányingert a játékos, legalább lesz miért békénhagyni a gyalogosokat. -
#496 Az én lelki szemeim előtt már meg is jelentek az orosz carmageddon fanok, akik sportot űznek a gyalogosok trancsírozásából... -
#495 Hasonlítani fog az elsőre ebből a szempontból.
Sajnálom. -
#494 Lesznek az utcán emberek?Remélem igen:SAzt nagyon hiányoltam az elsőből.