40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
HUN BECSEHELY #573 Vagy,kilehet majd kapcsolni a törést. -
#572 Az úgy marhaság szerintem, akkor inkább ne legyenek benne. -
#571 Attól még belerakhatnák. Max a ferrarik nem törnének... -
#570 ezek már 100 éves képek... -
#569 Az úgy jó is lenne. Addigra talán befejezem a Forza-t. -
#568 Ősszel jön ki, ha mindenigaz. -
#567 Ja-aj, egy biztos jó játék lesz, de mintha Ferrari-t nemlátnék, szerintem nem is lesz. -
Robi546 #566 Na én mentem még majd később jövök fórumozni!!
Csááá All!! -
Robi546 #565 Hát szerintem is már csak olyan apróbb hibákat csinálnak rajta vagy csak tesztelik nos még a hibákat javítsák ki mert én is láttam hogy már jó állapotban van a game!! :) és ez már nagy előre lépés. :D -
#564 Elvileg akkor már elég jó,(kiadás közeli) állapotban lehet a game. -
Robi546 #563 ja tudom :) -
#562 AztaQrva. Gyönyörű. -
Robi546 #561 ok -
Robi546 #560 BAKKKKKER
Húúúú TDU 2 TORRENT A CSÚCSON!!!! :)))
Aki akarja az nézze meg a képeket meg talán le is lehet tölteni:
tessék: http://forum.torrents.ro/jocuri/7427-test-drive-unlimited-2-a.html -
#559 válasz erre gomb plz! -
Robi546 #558 ez van :((((( -
Robi546 #557 na lássátok ha nem lesznek benne ferrarik aztán meg 12k-ért ki adják a játékot amikor nincsenek is benne ferrarik :(( -
Robi546 #556 Ja én is arra gondoltam hogy átt teszem a TDU1-ből az összes ferrarit :D -
Robi546 #555 ja akkor ha lehet átt rakom a TDU 1-ből a ferrarik-t :D xD
-
#554 Ne már :(
Na mindegy, gondolom lesz helyette más. :) Vagy remélem nyitvahagyják a kaput és akkor be lehet moddolni az első részből az összeset. :D -
#553 nah aztán ez legyen a legnagyobb bajunk :) -
Robi546 #552 Há azért már majd valami lesz a TDU 2-ből reméljük. -
ATi0021 #551 Így is van egy újabb komoly lehetséges probléma. A TDU Centalon előjött egy újabb baj. Vagyis, hogy nem lesznek Ferrarik, a törés miatt. Remélem az Eden\Atari nem hagyta magát is lesz most is sok Ferrari. -
Robi546 #550 pedig azt hittem hogy ez lesz benne :((( de sajnos nem :((((( -
Robi546 #549 ja az más :D -
ATi0021 #548 Ez csak a fórum tagjainak kívánság listája. Nem hivatalos forrásból írt. -
#547 TDU 2 Wishlist azaz kívánságlista -
Robi546 #546 huhúú gyerekek egy figyuzzatok mik lesznek benne:
They dont have to be anything special, could be Fords, Vauxhals, Renaults...etc
és még licenszelt autók is lesznek asszem. -
Robi546 #545 ja és lesz index is vagyis They are my ideas..Your turn.
Robi546 #544 ja és én azt hiszem hogy új duda hangok is lesznek vagyis figyu
Personalised Horns (???) találtam az egyik oldalon nézzétek meg
http://forums.eu.atari.com/showthread.php?t=54476 -
Robi546 #543 ja xD -
Robi546 #542 az király hogy majd tesztreszabhatók lesznek a kocsik!! Ha lesznek!
Azaz majd lehet tuningolni????? :? -
#541 Akkor nem szóltam. :) -
Robi546 #540 ja hát nekem se de ha lehet én nem veszem meg hanem letöltöm
;) -
ATi0021 #539 Szerintem lesz sima egyjátékos mód is. Szerintem lehet majd net nélkül is játszani, de akkor csak gépi kocsik lesznek. Viszont, ha be vagy jelentkezve online akkor lesz az offline gépi ellenfél mellett online játékos is. Sima egyjátékos versenyek, feladatok meg maradtak véleményem szerint.
Az index meg a tankolás még nem hivatalos infó. Ez továbbra is csak pletyka aminek a forrása 2007-ből van. Viszont olyat is olvastam, nem tudom mennyire hivatalos, hogy szeméyre szabhatóka lesznek a kocsik. -
HUNPalika #538 Az 500. hrsz-ben linkeltem az Ataris cikket, abban azt írják, hogy lesz külön offline (azaz egyjátékosmód) és online mód is. Az online mód tartalmazza az offline módot is, ugyanúgy mint ajelenlegi TDU is. Legalábbis én így értelmeztem az ott leírtakat. -
#537 már most kell spórolni rá :D ez egy ilyen ország -
#536 jah gyanús -
Robi546 #535 Na akkor mondom az én kívánság listámot vagyis hogy mik lehetnének benne :D xD
-benzin
-törés
-egyjátékos mód
-többjátékos mód
-party (ez nekem nem fontos)
-időjárás
-új sziget
-új autók
-lehessen majd tuningolni (de nem úgy mint a TDU 1-be hogy bemész a garázsba nos 1.szint 2.szint 3.szint nos kész hanem mint például a NFS Carbonba.)
-index
-új osztályok
-Készüljnön PC-re is :SS mert nekem nincs PS1,2 vagy 3-s vagy XBOX360
-napszakváltás
És reméljük hogy már 2010 április 8-ra el készül!! :S -
#534 Engem azért érdekelne mert nem lesz rögtön pénzem 12k-ért megvenni a játékot