40335
  • tomsolo
    Azért annak jobban örülnék ha olyanokat küldenétek hozzám a kulcsot venni akiért felelősséget is vállaltok, nem pedig olyat akit már látni se bírtok itt.

Szal értékelem a jószándékot csak ne így.
  • gduck
    Csinálhatunk versenyeket, csak egyeztessünk időpontot :D Amúgy nekem egy kis Follow the leader is hiányzik még a profilomból ;)
  • chris1997
    Szabi.
    Tényleg fejléccucc.
    Enyémbe ha lehet, egy Audi R8 legyen >.< .
    Nick: ChrisHUN
    Klub: Majd lesz
  • SylarHun
    Köszönöm a választ!
    Valóban ez volt a baj. Pont arra a kicsi útra nem kanyarodtam le eddig. Pedig notorikusan még a kis földutakat, meg nyúlfarknyi utcákat is megszoktam nézni. De ezt eddig pont kihagytam.

Szabi!
    Megcsinálod a fejlécem?
    Ha lehet Pagani jel legyen benne.
    Köszönöm szépen.
  • Hungarykum
    Én is így vagyok vele. Teleportálni nagyon ritkán szoktam. Mivel a valóságban nem lehet, akkor itt sem :D
    És a játék neve is Test Drive és nem Test Teleport Unlimited :D
  • chris1997
    ááhh... Autókázni jó. bekötöm a kormányom és úgy lesz fasza :D
  • Hungarykum
    Ha gyorsan oda akarsz jutni, akkor elég csak egy a közelben lévő játékosra joinolni :D
    Térképen oda közelítesz és betölt pár játékost, aki a közelben van és már ott is vagy.
  • chris1997
    Szóval ott a klubod? Ehh, kocsikázás lesz:D
  • buksee96
    jóvanna :D akkor kinek van ott a club? asszem hungarikum-éknak nem? mondjuk én meg azt nem tudom, hogy mi a neve annak a klub-nak amibe én vagyok :DDD valaki tudja? :DDD
  • chris1997
    Akkor mehetek autókázni, berakom a Belgát és mehetek is X)
  • buksee96
    a HRC helye az autópálya mellett van ibizán a sivatagba nem? :DDD pedig én nem vagyok HRC-s :P
  • 0Diaz0
    Itt a válaszod Sylar...

Először minden utat fedezz fel, és utána meglesz az a klubház.. vagy Ibizán/Hawaii-n megkérsz valami arcot,hogy vezessen el a klubházhoz, és kész :)
  • aronka98
    Szerintem jobban körül kell nézned mert nekem is volt ilyen anno hogy nem találtam meg ELSŐRE a klubbot, mivel nem volt felfedezve az a helyszín ahol volt a klub ház.
  • SylarHun
    Lehet itt is úgy működik a dolog mint DarkOrbit-ban. Ha kilépsz egy klánból akkor 3 napig nem mehetsz másikba.

Nem tudom mi legyen. Talán várjunk még 1 napot. Ha akkor sem látom, akkor tegyél ki és pár nap múlva vegyél vissza.
  • SylarHun
    Szabi mester!
    (Bár válaszolhat bárki, aki érti a dolgot, vagy tudja a megoldást)

Szabi meghívott HRC-be amit örömmel el is fogottam, de én akkor egy másik klub tagja voltam, ezért kiírt nekem valami viszonylag hosszú szöveget a játék. Amit persze (mint az apró betűs részt) nem olvastam el és szépen rányomtam az OK feliratra.
    Na most, ettől a pillanattól kezdve nem látok egy db klub házat sem, még a HRC-t sem.

Viszont olyan mintha a csapathoz tartoznék, csak éppen nem tudok a klubházba belépni, mert nem látom hol van.

Illusztrálom képekkel.

• tothbalu99
    Azért a HRC-be bekerülni nem így megy... ( Bár én se vagyok tag...)
  • GerY5
    Örülj neki, hogy nem oroszok...
  • vajo

Vigyáztam rá. :)))
  • chris1997
    Valaki küldene egy club meghívót a Hungarian Racing Club ba? Kezd felbaszni, hogy 1 órája csak németek vannak...
  • OoLimeoO
    Szerencsétlen vagy Szabi letiltottál ok nélkül..
  • chris1997
    Lehet az lesz.
  • [HUN]FaTaL
    Bemész a használtautóshoz és eladod a rószsaszín fost.
  • OoLimeoO
    az a Mustang egy talicska számomra.
    Oka: Lassú, lassan gyorsul

Nekem legalábbis nem jön be :D
    R8 sokkal jobb :)

Lime
  • chris1997
    Na meglett a pénz az R8-ra, de elnyertem a csajszi Mustangját és nincs garázshely.. mi ez a balszerencse?! :D
  • GerY5
    Importálásnál kb "fél" pixellel elmosódik és eltolódik a kocsin a festés. És minden további módosításnál ugyanígy, míg végül az egész kuka...

Ezt kaptuk ajándékba pár peccsel ezelőtt a konzolos verzióból.
  • icetihi
    Elvileg nincs. Bár az utolsó patch óta nem próbáltam.
  • chris1997
    Hm tetszik :)
    Semmi kockázat nincs?
  • GerY5
    R8 oldalbeömlője nem festhető, tehát ha alapszínnek karbont adsz meg, nyugodtan bematricázhatod a teljes kocsit szürkére, a beömlő nem lesz "koszos".
  • icetihi
    Tanulj. :)
  • chris1997

Mindenesetre utánaolvasok X)
  • icetihi
    Akkor hát vigyázz, ne koszold össze
  • chris1997
    Ahhoz meg tojás vagyok még.
  • icetihi
    Lehet, de csináld texmoddal, úgy nem "koszolod" össze
  • chris1997
    Egy fontos kérdés, ami nekem fontos :D
    R8-at át lehet festeni úgy, hogy az oldalán lévő szénszálas oldalbefúvó megmaradjon? Szürkére akarnám majd átfesteni, de olyan nincs a boltban..
  • chris1997
    Akkor ha jól értem, a TDU1 szerverei lesznek lekapva ugye?
  • wollnerd #36406
    Már Jahia is írta...
  • vajo
    Akkor hagyjuk. Elvagyok az alapokkal, jók azok is. Csak imádom a BMW-t aztán egyben is beraktam egyet-kettőt. Itt a "drágaszág" :))

• Hungarykum
    FAQ-ban egyébként benne sincs :D
    Ki kell bontani a játékot. Aztán pár fájl csere. Universal Launcherrel kell indítani a játékot.
    Belépés után a Cheat Detektor vagy érzékel vagy nem. Ha igen, akkor kidob és nem enged online játszani, de van akinek hibátlanul megy.

Röviden ennyi. Megcsinálni már nehezebb, főleg akkor, ha nem értesz hozzá pl.: úgy mint én sem.
    Csak amiket olvastam, onnan tudom hogy kb így kell, de nekem jók a gyári kocsik is.
  • chris1997
    Hoppá lehetett?! Lambot lehet becsempésztem volna >.<

(Jó mottó, én is Audis vagyok..)
  • vajo
    Jah már nem? Gondoltam berakok egy BMW-t a hangulat kedvéért. :) Akkor marad RS6 :DD