Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Azt viszont meg nem tudom hogy a chrome a szarabb vagy a youtube, nálam eléggé gyéren fut a videó (effekteket hagy ki, akadozik, etc...).
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
youtube.com/user/icetihiii22
Az létezik hogy a játék igencsak fölpörgeti a vidikari ventijét? Ugyan csak 50% volt játék alatt (2200 RPM). Ez volt a max kb 40 perc játék alatt. De az amúgy csendes gép igencsak felhangosodott, ezért tettem be játék alá a MSI Afterburnert.
Egy 6850-rõl van szó de az az érdekes hogy se Battlefield 3, se NFS Run se más gépigényesebb játék alatt nem pörgött ennyire a venti. Bár meg is izzasztja ez a csoda játék hisz míg egy dirt 3 full ultrában mindenféle élsimivel stabil 60 fps-el száguldott, itt meg össze vissza ingadozott az fps még sima high-on is. Very high-ot nem is bírta 45 fps volt a max és laggolt.
A vidikari kihasználtsága 99% ergo fullon megy. Ez tényleg ennyire optimalizálatlan?
Kb 2007-es grafikai szint, akad össze vissza, és olyan érzésem van mintha egy repülõgép turbinája mellett játszanék. Nice.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Szóval tehát, annak aki lusta festeni, vagy várná az Auction Hall-t, vagy csak szeretné feldobni pár autóját:
Audi S3 Gymkhana 4 Edition
Chevy Camaro SS Gymkhana 3 Edition
Bugatti Veyron SS Falken
Mercedes Benz CLK AMG Hungarian Drift Edition
Nissan 370Z Formula Drift Edition
Videó
Ford Mustang GT Gymkhana 5 Edition
Videó
Audi S5 Isover Promo Car
Videó
Beillesztés a játékba: Autó kiválaszt, bemész sticker shopba, teszel pár rózsaszín krikszkrakszot a kocsidra, mented, majd bemész újra, és onnan lépsz ki. Texmod indít, Logging mode, PNG kiterjesztés kiválaszt. indítod a játékot Texmodból, majd a garázsban lapozol, míg meg nem találod a rózsaszín krikszkrakszodat, és entert nyomsz, majd Alt+F4-el lépsz ki. PS, vagy Gimp segítségével kicseréled a rózsaszín textúrát a kívánt elemre, majd Texmod Build, majd Texmod Package mode-ban elindítod. Teszel a kocsira valahová egy pöttyöt, majd mented, és kész is van.
Csak , már nem kötekedésképpen,de õk nemsegitenek ilyenkor neked? <#fejvakaras>#fejvakaras><#zavart2>#zavart2>
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Nem ellened vagyok, ne úgy értsd légyszives de ahogy láttam,többet gurultál külföldiekkel ( amig énis online voltam ) mint magyarokkal..
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
na még azért ezt is<#nyes>#nyes> ingyéreklám sosem árt<#hehe>#hehe>
https://dl.dropbox.com/u/59674282/hundriftclk.png
https://dl.dropbox.com/u/59674282/fd370z.png
https://dl.dropbox.com/u/59674282/falkenbugatti.png
Sorry, hogy így van, de a https-t nem veszi be az url beszúrásánál<#csodalk>#csodalk>
Elnézést
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Csak azt sajnálom hogy nem tudom követni azt a vonalat amit már kitaláltam, hihetetlen hogy így kihalt ez a szar.
Szóval az elõzõ idõ csak egy kb. idõ volt részemrõl de mondhatok egy mai fél 9 -et, bár most is játékban vagyok. Aki úgy gondolja hogy segít az legyen ott a DK -i világítótoronynál fél 9 -re, remélem min. 6 -an azért összejövünk.
mert nemfogok mást csinálni mint <#email>#email> meg <#pias>#pias> meg<#fogmosas>#fogmosas>XXDD
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Innen a fórumból tolja valaki Logitech MOMO kormánnyal ? Ha igen akkor írjon itt,chaten vagy privátban,mind1. Elõre is köszi.
További szép estét! 😊
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Csak azért írom mert volt aki kérdezte hogy mi van, a készítésnek a lendületét visszavetették egyéb nem ide tartozó problémák, továbbá elfogytak a segítõkész emberkék, ez van.
Kép1
de azért szeret 1 kicsit 😊)))