Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Norby646
Hát tudod hogy engem a tdu 2 marhára hidegen hagy, de ez a videó kegyetlen jó lett! Ilyen komoly tdu2-es videót még nem láttam! Tényleg nagyon komoly lett, grat! <#eljen> Fõleg az tetszett amikor a 2 motor pörgött, illetve a végét is rohadt jól oldottad meg. Áh nagyon fasza lett, le a kalappal! 😊

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Úgy gondolom ez a projekt részemrõl kész, hogy sikeres-e azt majd eldöntitek ti. Kicsit vicces, valamennyire komoly, próbáltam kreatív lenni és bele illeszteni mindent amit elképzeltem, bár csöppet tempós a videó, a szemeket megerõltetheti. <#wink>

Azt viszont meg nem tudom hogy a chrome a szarabb vagy a youtube, nálam eléggé gyéren fut a videó (effekteket hagy ki, akadozik, etc...).

Ryder62
Akkor nem nálam van a hiba. A hõfok is határ esett: 70-71 fok volt a max.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

icetihi

youtube.com/user/icetihiii22

icetihi
Én külön emelvényt építettem a laptopnak, hogy legyen elég hûtése<#wow3>. Ja és rendszeresen porszívózom is<#nyes>

Abszolute létezik, nekem a 6770es vgamat is pörgeti mint a fene.. És forralja is szépen ha nem kap a trixxel nagyobb fordulatot.. Jol elkrták..

nem tudnál egy videót csinálni arról hogy kell az autó mintákat berakni? icethi
Ryder62
Hali

Az létezik hogy a játék igencsak fölpörgeti a vidikari ventijét? Ugyan csak 50% volt játék alatt (2200 RPM). Ez volt a max kb 40 perc játék alatt. De az amúgy csendes gép igencsak felhangosodott, ezért tettem be játék alá a MSI Afterburnert.

Egy 6850-rõl van szó de az az érdekes hogy se Battlefield 3, se NFS Run se más gépigényesebb játék alatt nem pörgött ennyire a venti. Bár meg is izzasztja ez a csoda játék hisz míg egy dirt 3 full ultrában mindenféle élsimivel stabil 60 fps-el száguldott, itt meg össze vissza ingadozott az fps még sima high-on is. Very high-ot nem is bírta 45 fps volt a max és laggolt.

A vidikari kihasználtsága 99% ergo fullon megy. Ez tényleg ennyire optimalizálatlan?

Kb 2007-es grafikai szint, akad össze vissza, és olyan érzésem van mintha egy repülõgép turbinája mellett játszanék. Nice.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

icetihi
<#idiota> Köszi <#idiota>
Szóval tehát, annak aki lusta festeni, vagy várná az Auction Hall-t, vagy csak szeretné feldobni pár autóját:

Audi S3 Gymkhana 4 Edition

Chevy Camaro SS Gymkhana 3 Edition
Bugatti Veyron SS Falken
Mercedes Benz CLK AMG Hungarian Drift Edition

Nissan 370Z Formula Drift Edition
Videó

Ford Mustang GT Gymkhana 5 Edition
Videó

Audi S5 Isover Promo Car
Videó

Beillesztés a játékba: Autó kiválaszt, bemész sticker shopba, teszel pár rózsaszín krikszkrakszot a kocsidra, mented, majd bemész újra, és onnan lépsz ki. Texmod indít, Logging mode, PNG kiterjesztés kiválaszt. indítod a játékot Texmodból, majd a garázsban lapozol, míg meg nem találod a rózsaszín krikszkrakszodat, és entert nyomsz, majd Alt+F4-el lépsz ki. PS, vagy Gimp segítségével kicseréled a rózsaszín textúrát a kívánt elemre, majd Texmod Build, majd Texmod Package mode-ban elindítod. Teszel a kocsira valahová egy pöttyöt, majd mented, és kész is van.

0Diaz0
Persze érthetõ.. vannak külföldi haverjaid, semmi gond ezzel.. érted. Sõt, ez baromi jó!
Csak , már nem kötekedésképpen,de õk nemsegitenek ilyenkor neked? <#fejvakaras><#zavart2>

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Természetesen ez már az 1 -ben is így volt (néhány kivétellel), hogy más miért vesz játékot azt nem tudom és nem is érdekel, de én viszont azért hogy jól érezzem magam, nem azért hogy elbasszam azt a kevés idõt ami még hátra van.

wollnerd
De ha kiveszed az s betût a protokollból, így is megjeleníti a tartalmat és így más be lehet szúrni az URL-be. 😊

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

0Diaz0
Én szivesen segitettem volna hogyha gépem lenne.. de én úgyérzem hogy az én "társaságom" nem volt számodra ,hogyis mondjam kedvezõ vagy barátságos..
Nem ellened vagyok, ne úgy értsd légyszives de ahogy láttam,többet gurultál külföldiekkel ( amig énis online voltam ) mint magyarokkal..

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

icetihi
https://dl.dropbox.com/u/59674282/s5ceges.png

na még azért ezt is<#nyes> ingyéreklám sosem árt<#hehe>

icetihi
https://dl.dropbox.com/u/59674282/audis3gymkhana.png
https://dl.dropbox.com/u/59674282/hundriftclk.png
https://dl.dropbox.com/u/59674282/fd370z.png
https://dl.dropbox.com/u/59674282/falkenbugatti.png

Sorry, hogy így van, de a https-t nem veszi be az url beszúrásánál<#csodalk>

A meccsek ideje alatt amit számoltam kb. 10-11 magyar volt fent a szigeten, ezek közül nem egy az sg-n is meg szokott fordulni. Pontosan tudom hogy miért nem segítenek nekem az emberek de azt nem írom le, minden esetre a világ nem állt meg megoldottam máshogy. Máskülönben meg túl nagy felhajtást csinálok szerintem a videóimnak feleslegesen, mint ha valamit is számítana, de több ilyen nem lesz.

Töröld Szabi légyszives ezt #35375 a hsz-t.Elnézést a paraszt kirohanásomért de letiltott a hangember és nemtudtam reagálni.

Elnézést

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

icetihi
https://dl.dropbox.com/u/59674282/camaro.png

icetihi
LOL<#hehe> Csak látnám mire kattantál ki ennyire <#nyes><#nyes>

[HUN]FaTaL
Lehet, hogy nem az EB meccsek idejében kellett volna toborozni 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Vártam több mint 20 percet és semmi, részemrõl ennyi volt a toborzás megpróbálok kitalálni valamit amihez nem kell ember.
Csak azt sajnálom hogy nem tudom követni azt a vonalat amit már kitaláltam, hihetetlen hogy így kihalt ez a szar.

Hááát, sehol senki... <#szomoru2>

Szabi a #35369 -et légyszíves töröld, valamit elbasztam.

Szóval az elõzõ idõ csak egy kb. idõ volt részemrõl de mondhatok egy mai fél 9 -et, bár most is játékban vagyok. Aki úgy gondolja hogy segít az legyen ott a DK -i világítótoronynál fél 9 -re, remélem min. 6 -an azért összejövünk.

,a este vagy holnap este? mert ma tökéletes

mert nemfogok mást csinálni mint <#email> meg <#pias> meg<#fogmosas>XXDD
újjabb bugok: hát nem annyira új de amikor follow teh le.... eztem akkor többször voltak bugok vagyis 5 versenybõl minimum 3ban volt bug és lett vége a versenynek :S többrõl még én se tudok...
aronka98
Én már akkor alszok 😄DD Majd legközelebb... 😊

TDU2 nick: szaboaron98HUN !Audi FOREVER!

gduck
Ops, bocsesz, elfelejtettem hogy reggel 5-kor kelek, így a ma este fejtõs 😞

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

icetihi
Hmmm.... Ismét egy rejtély, hogy mi friss. Az exe biztos, megint kell új unlockos ndd-s....<#idiota>. Ezen kívül semmit nem találtam eddig. Az SS gyengébb lett talán... Az officialon hogy örülnek az idióta stickershopos matricáiknak....<#idiota>

Oksa akkor én mondok egy 22:40 -et, jó mindenkinek ?

gduck
A meccs után ráérek. Elkészült már a kis Herbie is, mert ezt még én is le tudtam festeni a mûhelyben 😄

gduck
Én még egyet se, de a frissítés óta 2x volt program crash póker közben 😞 ( Elõtte 1x sem! )

wollnerd
És hogy milyen újabb bugokat hoztak? 😄DD

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

én is mennék de hány órára?
aronka98
Jah és ebbe valaki tudja mit javítottak?

Vmit frissitett megint v031 build 15

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

aronka98
Hányra?

Dj Tommy
21:30 után jó lenne?

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

A pókeres emberkéken kívül játszik még valaki a játékkal, vagy a topik a totális valóságot tükrözi ? Kéne még összesen 8 db nagyon rövid jelenet a videómhoz (ökrök híján max fél óra felvenni) ami fejben már meg van, ebbõl 3 -hoz egy parkolót szeretnék megtölteni ha nem is egy layerre való emberrel, de kb. 6 fõvel mindenképp. Számíthatok néhány emberre ma este, vagy tegyek le arról hogy a videóm valaha is elkészül ? Nem mint ha kötelezõ lenne segíteni a félreértések elkerülése végett, csak próbálok toborozni.

Üdv!

Innen a fórumból tolja valaki Logitech MOMO kormánnyal ? Ha igen akkor írjon itt,chaten vagy privátban,mind1. Elõre is köszi.
További szép estét! 😊

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

megkérdeztem tõle igen õ az<#hamm>

1 új Royal a 4ik eddig amit láttam,és bemondja h royal straight flush

icetihi
Fura így visszanézni. <#wow1>Mikor anno elõször játszottam a Duellel, hatalmasan jó grafikának számított ez <#idiota>

<#taps>

sorry kicsit off de egy kis történelem😄 : TDU történelem

Ha az idõm és az univerzum is úgy akarja, holnap (06.17) kidobom a biker videómat.

Csak azért írom mert volt aki kérdezte hogy mi van, a készítésnek a lendületét visszavetették egyéb nem ide tartozó problémák, továbbá elfogytak a segítõkész emberkék, ez van.

Haha, persze hogy szeret Téged..... szegény nagy hirtelen nem tudott mit mondani amikor megkérdeztem Tõle hogy õ az Emma? De az a fontos, hogy már rájöttünk, és csakis õ tehet róla. Elárulta magát <#nevetes1>

Hatalmas nagy gratula bajnok 😊 <#worship><#worship><#eljen>

Kép1

de azért szeret 1 kicsit 😊)))

Stoki, feladat teljesítve. Neka második lett! <#mf1> , most egy picit gonosz voltam hahaha

bpeti72
A dlc2 már régebben jött.

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

aronka98
Énis erre tippeltem.